Форум >
Публикувано на 10-01-2011 17:34 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
hedgehog я ми кажи кога ти е излязъл permita, защото и моя излезе скоро и ми казаха, че до края на този месец трябва да заминавам, но ми се струва, че малко лъжат. Ти с коя фирма си?
Публикувано на 10-01-2011 18:23 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
с фирма, ако беше директно с фермата може би вече щяхме да сме там. А ти защо питаш, да не би и ти да заминаваш на там?
Публикувано на 10-01-2011 20:30 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Fermerkata , а дали случайно нямаш и e-maila на фермата?
Публикувано на 24-01-2011 17:51 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Моля за съвета на хората които имат безценен опит с бригадите.Започвам да си мисля че тази ферма нещо мирише,главно заради това че няма никoй които да казва нищо за нея.Отделно мненията за г-н Димов са противоречиви.Според вас възможно ли е в тази ферма да не са работили българи досега,и това да е причината за липсата на информация.Все пак 1800 лв са доста пари,а инфо за тази ферма няма.Дайте съвет по-опитните.Звънях и на номера в Англия на самата ферма.Казах че сме одобрени за работа при тях и че съм от българия,а момичето само ме попита дали съм GLA регистриран,и аз казах че не съм понеже въобще не знаех какво е това.Както и да е моля за съвет.
Публикувано на 24-01-2011 18:00 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
mir86- Ти не можеш да си GLA регистриран !!!.Това е държавна организация в която трябва да е регистрирана фирмата която те изпраща там.
Публикувано на 24-01-2011 18:06 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Да това го разбрах,но кой трябва да е регистриран Бг фирмата или нейния партньор които ми свързва там работата и ме предлага на самата ферма?
Публикувано на 24-01-2011 18:18 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
тази информация за drinkwaters ми е мн важна и на мен аз съм в лондон и сам била в две ферми искам да замина за ферма за една година за да си извадя док. за работа (синя карта или ирл) опитвам се с фиделфорте и сякаш имам шанс но не съм въобще сигорна искам да си замина от лондон без посредници или някакви фирми ако някой знае нещо за работа целогодишно във фабрика или ферма моля да помогне а също и да ви попитам за временната работна карта как може да се изкара без посредник ако някои има информация моля да пише на petito_18@abv.bg моля ви помогнете и благодаря много ще помогна и аз с каквото мога
Ivo: Ползвай кредора и пиши на кирилица!
Ivo: Ползвай кредора и пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 24-01-2011 18:49
Публикувано на 24-01-2011 19:20 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Здравейте на всички!
Ще си позволя да напиша няколко реда, но не знам от къде да започна.
Хора, болно ми е като чета, че давате 1800лв. за документи, които струват не повече от 15-20лв. За Drinkwater, а и за всяка друга ферма може да се обадите по тела и да ги питате за работа. Те, ако имат нужда от хора или ще Ви поискат CV или ще Ви кажат с коя английска агенция да се свържете за да Ви изкарат purple card. Така ще си спестите 1800лв. - това е Безумна цена!!! В момента, не набират повече хора за Drinkwater.
Не знам, обаче защо никой не пише някакво инфо за тази ферма, или тези които са там само четат и ги мързи да напишат нещо или просто имат много работа и не им остава време да посещават сайта, дано да е второто.
Относно Fiddleford, знам само че там положението не е никак добре. Имах няколко познати, които бяха там, но си тръгнаха. Причината е, че няма постоянно работа, не вадят кой знай колко пари, а от там и не спестяват много (почти нищо), а иначе живеят в хубави къщички.
И така да обобщя с две думи. В Англия има стотици ферми за гъби, ползвайте търсачката g**gle, обаждайте се и питайте за работа, така ще си спестите много пари.
Успех!
Ще си позволя да напиша няколко реда, но не знам от къде да започна.
Хора, болно ми е като чета, че давате 1800лв. за документи, които струват не повече от 15-20лв. За Drinkwater, а и за всяка друга ферма може да се обадите по тела и да ги питате за работа. Те, ако имат нужда от хора или ще Ви поискат CV или ще Ви кажат с коя английска агенция да се свържете за да Ви изкарат purple card. Така ще си спестите 1800лв. - това е Безумна цена!!! В момента, не набират повече хора за Drinkwater.
Не знам, обаче защо никой не пише някакво инфо за тази ферма, или тези които са там само четат и ги мързи да напишат нещо или просто имат много работа и не им остава време да посещават сайта, дано да е второто.
Относно Fiddleford, знам само че там положението не е никак добре. Имах няколко познати, които бяха там, но си тръгнаха. Причината е, че няма постоянно работа, не вадят кой знай колко пари, а от там и не спестяват много (почти нищо), а иначе живеят в хубави къщички.
И така да обобщя с две думи. В Англия има стотици ферми за гъби, ползвайте търсачката g**gle, обаждайте се и питайте за работа, така ще си спестите много пари.
Успех!
Публикувано на 24-01-2011 22:27 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Ами аз да ви кажа от личен опит не ходете в тая ферма.. просто няма смисал на седмица няма да зимате повече от 150-170 паунда а относно моята работа ... няма да ви говоря веднаж сам зимал пауслип 300 паунда за 75 часа работа сами си направете сметка не че със всички е така ама докато бях там мнг народ избяга а и аз изгорях с 2000 лв успех на всички сега може да е и по добре знам ли и поздрави на мениджера Питър и му кажете че ще го ЕБА
Публикувано на 25-01-2011 02:21 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Благодаря ти много за инфото пич,успехи ти желая.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители