Форум >
Публикувано на 25-01-2011 16:33 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
И аз чакам за тази ферма. Получавам много противоречиви мнения. Имам познат, който е там и който се маха, защото нямало работа, каза че и още хора си тръгвали. От друга страна се търсят хора и съм чувал добри мнения за фермата, не ми се вярва 12 месеца да няма работа. Ако някой друг има актуална информация нека да сподели.
Публикувано на 26-01-2011 16:23 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
аз имам информация за тази гъбена ферма. там работат около 100 тина българи.рабботата е разпределена в 7 дневен срок като никога не знаеш кога почиваш.часовете на работа са от сутрин докато свърши работата,Някой път работниците свършват в 9-10 часа вечерта.Живеят главно в къщо в околностите на Lancaster или малко селце наречено galgate.Аз никога не съм работил там но пък за сметка на това сам бил там не веднъж и дваж и слум слушал доста противоречиви мнения.Мога да кажа само че ако си добър работник и ако говориш добре английски език можеш да постигнеш работа както там така ина много други места.В Drinkwaters даже шофьорите на Тирове са българи .Мога да ви дам телефоните ако ви интересува да се обадите и да питате директно но да ви кажа честно вероятноста да ви вземат директно е окло 1%.
Ето защо има хора като въпросния Г н Димов които аз непознавам но те са хората които дирижират оркестъра.така че успех и ако искате повече инфо може и на частна да минете
Mод: ПИШИ НА К–И–Р–И–Л–И–Ц–А!
Ето защо има хора като въпросния Г н Димов които аз непознавам но те са хората които дирижират оркестъра.така че успех и ако искате повече инфо може и на частна да минете
Mод: ПИШИ НА К–И–Р–И–Л–И–Ц–А!
Редактирано от Ivo на 26-01-2011 19:18
Публикувано на 26-01-2011 19:41 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Не мисля, че който и да е посредник от Бългатия може да "дирижира оркестъра'' те просто злоупотребяват с всеки който се обърне към тях. Относно вероятността да ви вземат директно мисля, че процента е доста по- голям от 1% и за всеки би било по-добре първо да опита с директна връзка с работодателя отколкото да дава излишни пари на бг. посредници.
Успех!
Успех!
Публикувано на 26-01-2011 20:23 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Под директно наемане имате предвид,да се обадя на телефона на фермата и да питам по какъв начин може да се кандидатства така ли?Към коя фирма в UK да се обърна и те ще ми кажат?Благодаря ви предварително.
Редактирано от mir86 на 26-01-2011 20:24
Публикувано на 27-01-2011 16:00 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Аз също ще заминавам с Петър Димов.Скоро подадох документи и мисля точно в тази ферма да ходя.Явно всеки има различни мнения за г-н Димов и за самата ферма.От мои източници знам, че работа там има и наистина се работи понякога до към 10 11 вечерта.Наистина се чака повече време за заминаването, но според мен ще си заслужава.Ако работиш ще изкарваш пари ако не ще стоиш гладен Хората са казали "Сухо дупе риба не яде"...трябва да се поизпоти човек малко за да си заслужава престоят му там... Ако някой има друга информация моля да я сподели.
Публикувано на 01-02-2011 01:57 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
здравейте. аз заминавам заедно с един приятел за тази ферма до края на месеца. надявам се, че лошите неща, които чувахме напоследък за там ще се окажат грешни, ще ви кажем когато пристигнем и видим какво е положението в момента.
успех на всички, които все още чакат или тепърва започват да го правят.
Публикувано на 01-02-2011 14:00 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
meryds писа:
здравейте. аз заминавам заедно с един приятел за тази ферма до края на месеца. надявам се, че лошите неща, които чувахме напоследък за там ще се окажат грешни, ще ви кажем когато пристигнем и видим какво е положението в момента.
ще чакаме да пишеш да разберем какво става и там и да знаем дали да идваме и ние по някой време
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 24-02-2011 22:20 | RE: тази ферма
слушайте и четете внимателно
аз в тази ферма близо година научих им гадните номера
използватни като животни, живеем що годе добри условия-без телевизия,водата често спира,нямаш утопление,ако не ди купиш печка
за захлащането зависи какъв си 180-20-250-300 ,но на новите 40 часа
бях пикар и работих по 60-65-70 часа на седмица, но като погледнеш накрая 350 паунда и 100 данък малко са, защо ли ,защото си толкова изморен,че изкаш по малко
случвало ми се 13дена да рабоня без почивка,че на шега на почивния ден казвам черен оф
отношението им е като на 2 ръка хора
има транспорт
има хора,който ка вче 2-3 години тук, явно им харесва
работа има постоянно и може да свършеш не в 9-10 вечерта, а 00-1 или 12 -2-3-4 чеса и тук масово са българи
аз в тази ферма близо година научих им гадните номера
използватни като животни, живеем що годе добри условия-без телевизия,водата често спира,нямаш утопление,ако не ди купиш печка
за захлащането зависи какъв си 180-20-250-300 ,но на новите 40 часа
бях пикар и работих по 60-65-70 часа на седмица, но като погледнеш накрая 350 паунда и 100 данък малко са, защо ли ,защото си толкова изморен,че изкаш по малко
случвало ми се 13дена да рабоня без почивка,че на шега на почивния ден казвам черен оф
отношението им е като на 2 ръка хора
има транспорт
има хора,който ка вче 2-3 години тук, явно им харесва
работа има постоянно и може да свършеш не в 9-10 вечерта, а 00-1 или 12 -2-3-4 чеса и тук масово са българи
Редактирано от elanra на 24-02-2011 22:26
Публикувано на 25-02-2011 00:01 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Толково много мнения се изписаха в темата, а това е първото в което има информация за работата и живота в Drinkwaters. Благодаря ти за мнението elanra. Информацията ми е много полезна.
Публикувано на 28-02-2011 21:17 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Айде сега малко и аз да дръпна завесите...
Работя дойдох с един приятел
1. 39 часа е уж минимума но съм работил и 25 часа
39 часа се равняват на 170 пандъра
сега правим най малко по 45 часа
най силно сме бли на 54 часа 257 пандъра обаче бяхме супер изтощени щото един ден работиш до 9 вечерта ,на другия ден си до 12 вечерта примерно
според мен парите не си заслужават за психическото разстройство и недоспиването което получавам... !
На въпрос на родителите ми как се чуствам казах :
Физически здрав ,адски недоспал и с мозък като шкембе чорба...
Qko se zatupqva v taq ferma ,horata na po 2-3 i poveche godini sa stanali roboti i dori sus sini karti produljavat da stoqt tuka i da sunuvat gubi v malkoto chasove koito im ostavat For Resting...
Наистина незнаеш кога почиваш когато ти дадът в началото новите са с по 3 off-а после по 2 и накрая по 1 но това е на доста късен етап от губоберството :Д
Постоянно ти вкарват психо простотии за Average (скороста и количеството на базата на паундаже с която береш)
Никoй незнае как се смята доста хора го ядат с касетки понеже няма лабелс и щикерите си ги пишем на ръка - а сещате се има прещиковане ,отлепяне неописване или както му се вика тук шуробаджанащина или казано жени на ваизури приятелки на бароутерси и т.н.
Общо взето трябва да се държи average към 40 което е непосилно и за хора на 6 и повече месеца работа и когато си под него мениджъра ни тръгна да вика лекара...заплахи както и сега се заплашват новите с стоп work понеже идвате вие новите канарчета и смятат че ще сте супер фастери и ще им носите много печалби... но ще разберете за какво говоря като дойдете...третират хората не като 2ра ами 3та ръка
Поляците са с повече права и не ги закачат за нищо докато българите го ядем много здраво заради тях
сега като дойдете вие се говори че ще правят пикурите на две смени за да могат сички да правят по 39 часа защото овъртаим не им се плаща
Ииии като заговорих за него тук се плаща овъртаим след 39тия час а не както е почти навсякъде след 8мия дневен работен час ,а след 10 вечерта да се плаща нощен труд на 12 и кусур paqunda на час... тука забравяте за пари...единственото нещо което може да ви замисли за работа е тази съблазнителна синя карта за която толкова упорито се говори че от догодина отпада...а и без език тази карта се обезсмисля напълно ,защото хората тука знаят само yes и но (булшинството)
Тук има две ферми Галгате и Condergarth farm
сега новите единте ще са на Галгате а другите ще са в малката ферма която е рахат откъм психически дискомфорт...но условията на работа там са адската мизерия... къщите не са кой знае какво освен Сеффтонс което е и Огиндй каунти тук и там живеят хора които са от доста време тук...
всичко останало е яко сукс ,въобще ще се убедите че ви трябва доста силна воля да стоите дълго време тук номерата сега стигат до B266 ---Б-bulgarian и цифрите са номера на поредниия робот в тази ферма
от тия 266 номера има едва 80 пикура и 20 други правете си сметка колко хора са минали като се има впредвид че половината на тези 80 са на по 2-3 години
|
Засега това ако има още въпроси давайте като имам време да седна от скапаните губи може да отговоря ако наистина не ме мързи...
I nai obshto kazano...stupqt li dvama bulgari na edno mqsto vsichko otiva po dqvolite...spirat parite spira i kefa ot vadeneto na tezi pari...masovo po fermite kydeto rukovodni postove durjut bulgari vsi4ko e kenef !!!
Sorry for my bad bulgarian words but this is because here we haven't any bulgarian phonetic to white correctly...
Работя дойдох с един приятел
1. 39 часа е уж минимума но съм работил и 25 часа
39 часа се равняват на 170 пандъра
сега правим най малко по 45 часа
най силно сме бли на 54 часа 257 пандъра обаче бяхме супер изтощени щото един ден работиш до 9 вечерта ,на другия ден си до 12 вечерта примерно
според мен парите не си заслужават за психическото разстройство и недоспиването което получавам... !
На въпрос на родителите ми как се чуствам казах :
Физически здрав ,адски недоспал и с мозък като шкембе чорба...
Qko se zatupqva v taq ferma ,horata na po 2-3 i poveche godini sa stanali roboti i dori sus sini karti produljavat da stoqt tuka i da sunuvat gubi v malkoto chasove koito im ostavat For Resting...
Наистина незнаеш кога почиваш когато ти дадът в началото новите са с по 3 off-а после по 2 и накрая по 1 но това е на доста късен етап от губоберството :Д
Постоянно ти вкарват психо простотии за Average (скороста и количеството на базата на паундаже с която береш)
Никoй незнае как се смята доста хора го ядат с касетки понеже няма лабелс и щикерите си ги пишем на ръка - а сещате се има прещиковане ,отлепяне неописване или както му се вика тук шуробаджанащина или казано жени на ваизури приятелки на бароутерси и т.н.
Общо взето трябва да се държи average към 40 което е непосилно и за хора на 6 и повече месеца работа и когато си под него мениджъра ни тръгна да вика лекара...заплахи както и сега се заплашват новите с стоп work понеже идвате вие новите канарчета и смятат че ще сте супер фастери и ще им носите много печалби... но ще разберете за какво говоря като дойдете...третират хората не като 2ра ами 3та ръка
Поляците са с повече права и не ги закачат за нищо докато българите го ядем много здраво заради тях
сега като дойдете вие се говори че ще правят пикурите на две смени за да могат сички да правят по 39 часа защото овъртаим не им се плаща
Ииии като заговорих за него тук се плаща овъртаим след 39тия час а не както е почти навсякъде след 8мия дневен работен час ,а след 10 вечерта да се плаща нощен труд на 12 и кусур paqunda на час... тука забравяте за пари...единственото нещо което може да ви замисли за работа е тази съблазнителна синя карта за която толкова упорито се говори че от догодина отпада...а и без език тази карта се обезсмисля напълно ,защото хората тука знаят само yes и но (булшинството)
Тук има две ферми Галгате и Condergarth farm
сега новите единте ще са на Галгате а другите ще са в малката ферма която е рахат откъм психически дискомфорт...но условията на работа там са адската мизерия... къщите не са кой знае какво освен Сеффтонс което е и Огиндй каунти тук и там живеят хора които са от доста време тук...
всичко останало е яко сукс ,въобще ще се убедите че ви трябва доста силна воля да стоите дълго време тук номерата сега стигат до B266 ---Б-bulgarian и цифрите са номера на поредниия робот в тази ферма
от тия 266 номера има едва 80 пикура и 20 други правете си сметка колко хора са минали като се има впредвид че половината на тези 80 са на по 2-3 години
|
Засега това ако има още въпроси давайте като имам време да седна от скапаните губи може да отговоря ако наистина не ме мързи...
I nai obshto kazano...stupqt li dvama bulgari na edno mqsto vsichko otiva po dqvolite...spirat parite spira i kefa ot vadeneto na tezi pari...masovo po fermite kydeto rukovodni postove durjut bulgari vsi4ko e kenef !!!
Sorry for my bad bulgarian words but this is because here we haven't any bulgarian phonetic to white correctly...
Редактирано от Balagan на 28-02-2011 21:42
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители