Форум >
Публикувано на 14-02-2016 03:03 | RE: Drinkwater's Mushrooms - ферма за гъби
Като новобранец повече от 40 часа няма да работите и това е най-добрият вариант.
Смятайте по 6.70 на час това са 268 паунда. От тези 268 паунда ще давате около 37 за квартира на седмица и около 15-20 паунда за ток всяка седмица и отделно газ ако сте късметлии да имате газово отопление, защото в къщата където бях нямаше и си беше доста студено а ви говоря за месец Септември и един път месечно ще се плаща за вода 5 паунда. Имате също така разход за автобус 10 паунда на седмица. Минимум 30 паунда за храна и ако не живеете в града Ланкастър ще се наложи да плащате за такси, за да си купите нужните продукти. Мисля, че няма нужда да споменавам, че ще се плащат около 17-18 паунда на семдица за Нешънал Иншурънс Номер или на БГ казано осигуровки. Смятайте с какво ще останете и дали си заслужава.
И още нещо след като идете ще ви кажат да си отворите банкова сметка в NatWest, ще ви дадат един формуляр и ще трябва да го попълнете да напишете какво работите и прочие. След като я занесете в банката и видят името Drinkwaters Mushroom ще ви кажат, че ще отнеме до 2 седмици да си получите картата. Вие си отивате и чакате ама карта така и не пристига и няма да пристигне. Причината за това е, че от тази банка не искат и да чуят за гъбари, защото много хора отиват и си тръгват след 1-2 месеца и дебитните карти остават неизползвани. Може да идете в NatWest, но идете без този формуляр от гъбите и ще сте окей.
Успех на всички.
Смятайте по 6.70 на час това са 268 паунда. От тези 268 паунда ще давате около 37 за квартира на седмица и около 15-20 паунда за ток всяка седмица и отделно газ ако сте късметлии да имате газово отопление, защото в къщата където бях нямаше и си беше доста студено а ви говоря за месец Септември и един път месечно ще се плаща за вода 5 паунда. Имате също така разход за автобус 10 паунда на седмица. Минимум 30 паунда за храна и ако не живеете в града Ланкастър ще се наложи да плащате за такси, за да си купите нужните продукти. Мисля, че няма нужда да споменавам, че ще се плащат около 17-18 паунда на семдица за Нешънал Иншурънс Номер или на БГ казано осигуровки. Смятайте с какво ще останете и дали си заслужава.
И още нещо след като идете ще ви кажат да си отворите банкова сметка в NatWest, ще ви дадат един формуляр и ще трябва да го попълнете да напишете какво работите и прочие. След като я занесете в банката и видят името Drinkwaters Mushroom ще ви кажат, че ще отнеме до 2 седмици да си получите картата. Вие си отивате и чакате ама карта така и не пристига и няма да пристигне. Причината за това е, че от тази банка не искат и да чуят за гъбари, защото много хора отиват и си тръгват след 1-2 месеца и дебитните карти остават неизползвани. Може да идете в NatWest, но идете без този формуляр от гъбите и ще сте окей.
Успех на всички.
Редактирано от toniriazor на 14-02-2016 03:12
Публикувано на 11-03-2016 04:40 | RE: Drinkwater's Mushrooms - ферма за гъби
Аз вземах 200 паунда на седмица.Ток-10 ,бус-10,такси до града или,ако те извадят на обяд от гъбарника 20-30 ,храна - 30-40. Ако не пиеш , не пушиш и не ядеш месо, можеш да заделиш 80 паунда на седмица.

Редактирано от zatvorni4kata на 11-03-2016 04:42
Публикувано на 15-05-2016 14:37 | RE: Drinkwater's Mushrooms - ферма за гъби
Здравейте колеги,прочетох всички коментари и горе-долу си направих приценка. Въпроса ми е ,има ли някой който е ходил скоро,или сега дали има някой в тази ферма,и точно за какво става дума,има ли смисъл?
Публикувано на 02-06-2016 22:27 | RE: Drinkwater's Mushrooms - ферма за гъби
Случайно попаднах на този форум и реших да напиша и своето мнение. Работя тук вече почти 3 месеца и смятам, че доста от написаните коментари са преувеличени или неточни. Заплащането не е никак лошо - ?7.20 на час; работи се около 48 часа седмично, а ако се справяш достатъчно добре (което не е толкова трудно) може да работиш и около 55-60 часа. Не съм запознат как са стояли нещата при предишния мениджър, който се споменава в някои от коментарите, но мога да кажа, че настоящият мениджър е българин и не съм чул някой да има какъвто и да било проблем с него. Според мен всеки човек, който има желание да работи съумява да печели добри пари. Не знам какво е провокирало негативните мнения, споменати в темата, но това, което забелязвам е, че повечето коментари са писани от хора, които са работили за кратко и вече не работят тук. Във фермата има доста хора, които работят от дълги години, което предполага, че са доволни от условията, както и аз самия съм .
Публикувано на 20-10-2016 08:36 | RE: Drinkwater's Mushrooms - ферма за гъби
Някой да заминава през ноември?
Публикувано на 07-02-2018 18:46 | RE: Drinkwater's Mushrooms - ферма за гъби
Доста лоши коментари са изписани за тази ферма,дали нещата са още такива или има някаква положителна промяна?Някой, който е ходил по-скоро ако може да сподели.
Публикувано на 04-08-2019 21:37 | RE: Drinkwater's Mushrooms - ферма за гъби
Здравейте.
Какво е положението през 2019 във фермата. Има ли поне интернет в къщите където се живее
. Заплащането добре ли е колко кешове се вадят. Държат ли се с Българите, като с роби ?
Какво е положението през 2019 във фермата. Има ли поне интернет в къщите където се живее

Редактирано от Rusalen73 на 05-08-2019 07:16
Публикувано на 13-11-2020 08:25 | RE: Drinkwater's Mushrooms - ферма за гъби
Nie hodihme v uk uj ferma za brane na gabi no ni izmamiha zakaraha ni vav ferma za salati Vaprosniqt Koordinator Slavi Slavov izgorqhme s 3000 leva sprq da si vdiga telefona daje go izkluchi posle se obadi che vsichko shte e tochno no uvi trqbvashe da sme v Norwich no ni zakraha v Bright Stone telefona na izmamnika e +359892354306 ne se vrazvaite hora ostavatebna ulicata tam nqma koi da vI pribere
Wawerney Mushrooms e fermata
Wawerney Mushrooms e fermata
Редактирано от Vasilka на 13-11-2020 08:27
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители