Форум >
Публикувано на 14-02-2016 03:03 | RE: Drinkwater's Mushrooms - ферма за гъби
Като новобранец повече от 40 часа няма да работите и това е най-добрият вариант.
Смятайте по 6.70 на час това са 268 паунда. От тези 268 паунда ще давате около 37 за квартира на седмица и около 15-20 паунда за ток всяка седмица и отделно газ ако сте късметлии да имате газово отопление, защото в къщата където бях нямаше и си беше доста студено а ви говоря за месец Септември и един път месечно ще се плаща за вода 5 паунда. Имате също така разход за автобус 10 паунда на седмица. Минимум 30 паунда за храна и ако не живеете в града Ланкастър ще се наложи да плащате за такси, за да си купите нужните продукти. Мисля, че няма нужда да споменавам, че ще се плащат около 17-18 паунда на семдица за Нешънал Иншурънс Номер или на БГ казано осигуровки. Смятайте с какво ще останете и дали си заслужава.
И още нещо след като идете ще ви кажат да си отворите банкова сметка в NatWest, ще ви дадат един формуляр и ще трябва да го попълнете да напишете какво работите и прочие. След като я занесете в банката и видят името Drinkwaters Mushroom ще ви кажат, че ще отнеме до 2 седмици да си получите картата. Вие си отивате и чакате ама карта така и не пристига и няма да пристигне. Причината за това е, че от тази банка не искат и да чуят за гъбари, защото много хора отиват и си тръгват след 1-2 месеца и дебитните карти остават неизползвани. Може да идете в NatWest, но идете без този формуляр от гъбите и ще сте окей.
Успех на всички.
Смятайте по 6.70 на час това са 268 паунда. От тези 268 паунда ще давате около 37 за квартира на седмица и около 15-20 паунда за ток всяка седмица и отделно газ ако сте късметлии да имате газово отопление, защото в къщата където бях нямаше и си беше доста студено а ви говоря за месец Септември и един път месечно ще се плаща за вода 5 паунда. Имате също така разход за автобус 10 паунда на седмица. Минимум 30 паунда за храна и ако не живеете в града Ланкастър ще се наложи да плащате за такси, за да си купите нужните продукти. Мисля, че няма нужда да споменавам, че ще се плащат около 17-18 паунда на семдица за Нешънал Иншурънс Номер или на БГ казано осигуровки. Смятайте с какво ще останете и дали си заслужава.
И още нещо след като идете ще ви кажат да си отворите банкова сметка в NatWest, ще ви дадат един формуляр и ще трябва да го попълнете да напишете какво работите и прочие. След като я занесете в банката и видят името Drinkwaters Mushroom ще ви кажат, че ще отнеме до 2 седмици да си получите картата. Вие си отивате и чакате ама карта така и не пристига и няма да пристигне. Причината за това е, че от тази банка не искат и да чуят за гъбари, защото много хора отиват и си тръгват след 1-2 месеца и дебитните карти остават неизползвани. Може да идете в NatWest, но идете без този формуляр от гъбите и ще сте окей.
Успех на всички.
Редактирано от toniriazor на 14-02-2016 03:12
Публикувано на 11-03-2016 04:40 | RE: Drinkwater's Mushrooms - ферма за гъби
Аз вземах 200 паунда на седмица.Ток-10 ,бус-10,такси до града или,ако те извадят на обяд от гъбарника 20-30 ,храна - 30-40. Ако не пиеш , не пушиш и не ядеш месо, можеш да заделиш 80 паунда на седмица.
Редактирано от zatvorni4kata на 11-03-2016 04:42
Публикувано на 15-05-2016 14:37 | RE: Drinkwater's Mushrooms - ферма за гъби
Здравейте колеги,прочетох всички коментари и горе-долу си направих приценка. Въпроса ми е ,има ли някой който е ходил скоро,или сега дали има някой в тази ферма,и точно за какво става дума,има ли смисъл?
Публикувано на 02-06-2016 22:27 | RE: Drinkwater's Mushrooms - ферма за гъби
Случайно попаднах на този форум и реших да напиша и своето мнение. Работя тук вече почти 3 месеца и смятам, че доста от написаните коментари са преувеличени или неточни. Заплащането не е никак лошо - ?7.20 на час; работи се около 48 часа седмично, а ако се справяш достатъчно добре (което не е толкова трудно) може да работиш и около 55-60 часа. Не съм запознат как са стояли нещата при предишния мениджър, който се споменава в някои от коментарите, но мога да кажа, че настоящият мениджър е българин и не съм чул някой да има какъвто и да било проблем с него. Според мен всеки човек, който има желание да работи съумява да печели добри пари. Не знам какво е провокирало негативните мнения, споменати в темата, но това, което забелязвам е, че повечето коментари са писани от хора, които са работили за кратко и вече не работят тук. Във фермата има доста хора, които работят от дълги години, което предполага, че са доволни от условията, както и аз самия съм .
Публикувано на 20-10-2016 08:36 | RE: Drinkwater's Mushrooms - ферма за гъби
Някой да заминава през ноември?
Публикувано на 07-02-2018 18:46 | RE: Drinkwater's Mushrooms - ферма за гъби
Доста лоши коментари са изписани за тази ферма,дали нещата са още такива или има някаква положителна промяна?Някой, който е ходил по-скоро ако може да сподели.
Публикувано на 04-08-2019 21:37 | RE: Drinkwater's Mushrooms - ферма за гъби
Здравейте.
Какво е положението през 2019 във фермата. Има ли поне интернет в къщите където се живее . Заплащането добре ли е колко кешове се вадят. Държат ли се с Българите, като с роби ?
Какво е положението през 2019 във фермата. Има ли поне интернет в къщите където се живее . Заплащането добре ли е колко кешове се вадят. Държат ли се с Българите, като с роби ?
Редактирано от Rusalen73 на 05-08-2019 07:16
Публикувано на 13-11-2020 08:25 | RE: Drinkwater's Mushrooms - ферма за гъби
Nie hodihme v uk uj ferma za brane na gabi no ni izmamiha zakaraha ni vav ferma za salati Vaprosniqt Koordinator Slavi Slavov izgorqhme s 3000 leva sprq da si vdiga telefona daje go izkluchi posle se obadi che vsichko shte e tochno no uvi trqbvashe da sme v Norwich no ni zakraha v Bright Stone telefona na izmamnika e +359892354306 ne se vrazvaite hora ostavatebna ulicata tam nqma koi da vI pribere
Wawerney Mushrooms e fermata
Wawerney Mushrooms e fermata
Редактирано от Vasilka на 13-11-2020 08:27
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители