Форум >
Публикувано на 07-03-2012 21:57 | RE: Cobrey Farm
Моята оферта е за 2 месеца и половина, но казаха че след като изтече ще има трансфер. Казаха ако приемаме да работим, че откажем ли се попадаме в черния списък. Ако се откажем - no problem и отново в Булгаристан. Относно последния коментар... много хора отиват за да спестят нещо макар и малко. Никой не отива да забогатява. Ела в Монтана да бачкаш за 300-400 лв ако мислиш, че е по-добре.
Публикувано на 14-03-2012 21:36 | RE: Cobrey Farm
bachkator писа:
Моята оферта е за 2 месеца и половина, но казаха че след като изтече ще има трансфер. Казаха ако приемаме да работим, че откажем ли се попадаме в черния списък. Ако се откажем - no problem и отново в Булгаристан. Относно последния коментар... много хора отиват за да спестят нещо макар и малко. Никой не отива да забогатява. Ела в Монтана да бачкаш за 300-400 лв ако мислиш, че е по-добре.
Не се знае там може да работиш и за по-малко . Това, че отивате в Англия неозначава, че всичко е по мед и масло, а в тази ферма е доста гадно, ама ще го видите там, това пък не бях го чул и пак са ви преметнали от Конкордия, те го казват колкото да ви вземат паричките, но какво да се прави вярвайте им. Давате си здравето, защото ще попаднете в някакъв си измислен списък . Споко след енда година като отворят трудовия пазар няма да ви е нужна Конкордия или такива фирми посредници..
Публикувано на 16-03-2012 00:04 | RE: Cobrey Farm
Никога повече в Кобри.Трябва ви як кръст,да не ви притеснява дъжда.Взимал съм 530 паунда за 1 седмица от 80 4аса работа,но там не бих се върнал.Всеки си преценява за себе си.
Публикувано на 23-03-2012 00:36 | RE: Cobrey Farm
В темата видях и добри мнения. Ясно е, че 2 мнения никога няма по един въпрос. Мен ми се струва, че много хора пишат колко е гадно, но си ходят на бригадите. След 3 седмици заминаваме и няма да се откажа заради няколко поста с негативизъм. По-добре да ида да видя как е, да опитам отколкото да стоя в БГ и да тъна в мизерия без да съм опитал да направя нещо различно. Желая успех на всички в моето положение!
Публикувано на 27-04-2012 14:25 | RE: Здравей
В момента съм в голямото Кобри и нещата не са много розови.Времето е ужасно и не правим по много часове.Има хора които си правят часовете колкото да им вземат за каравана.Бях само 4 дни на полето и ме преместиха в пака.Колкото и да се надъхваш,няма как да си подготвен за подобен вид работа.На полето вече пишат и оценки и наистина трябва да си бърз независимо от температурите и дъжда.Надяваме се да има повече работа,доста хора имат наказания и някои вече си заминаха.Не е лесно,но предполагам,че се свиква.В пака станахме доста хора и ще започнат да ни изкарват на полето.Пожелавам на себе си,на вас и на всички решили да дойда на аспержи МНОГОООО късмет,здрав кръст и силна крака.Успех!
Публикувано на 10-10-2012 11:46 | RE: Cobrey Farm
Здравейте ще ходя януари месец в тази ферма.Бих искала мнението на някой,който е бил в нея през 2012 г.Благодаря предварително!!!
Публикувано на 17-10-2012 17:40 | RE: Cobrey Farm
Здравейте! Имаме оферта от конкордия за тази ферма от 07.01.2013 до 04.06.2013г. Видях че с течение на годините нещата не отиват на добре.Някои хора силно не препоръчват да се ходи!А моя въпрос е дали си заслужава да се ходи въобще през януари месец?и дали в тази ферма има работа като цяло защото не искам да си дам парите и после да не мога да си ги възстановя.Ако има някой човек който има желание да ми спести 5-6 месеца тормоз нека ми пише тук или на скайп Ubaf69. Благодаря Ви предварително!!!
Публикувано на 22-10-2012 00:18 | RE: Cobrey Farm
nzT писа:
На 17.10.2012 я получих и на 21-ви ще дам отговор, моля ви посъветвайте ни! Благодаря предварително
На 17.10.2012 я получих и на 21-ви ще дам отговор, моля ви посъветвайте ни! Благодаря предварително
Ние с моя приятел е приехме.Писах си едно момче той в момента е там и доволен.Всичко зависи от сезона и тн.Но условията са добри ,плащат редовно и има работа.И напоследък от доста хора чувам,че зимата е по-добре на бригада.
Публикувано на 23-10-2012 22:39 | RE: Cobrey Farm
то май за Кобри се набира за декември като чета...
Публикувано на 25-10-2012 18:04 | RE: Cobrey Farm
Здравейте и от мен може ли директно да се кандидатсва в Cobrey Farm без бг посредници
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители