Форум >
Публикувано на 07-03-2012 21:57 | RE: Cobrey Farm
Моята оферта е за 2 месеца и половина, но казаха че след като изтече ще има трансфер. Казаха ако приемаме да работим, че откажем ли се попадаме в черния списък. Ако се откажем - no problem и отново в Булгаристан. Относно последния коментар... много хора отиват за да спестят нещо макар и малко. Никой не отива да забогатява. Ела в Монтана да бачкаш за 300-400 лв ако мислиш, че е по-добре.
Публикувано на 14-03-2012 21:36 | RE: Cobrey Farm
bachkator писа:
Моята оферта е за 2 месеца и половина, но казаха че след като изтече ще има трансфер. Казаха ако приемаме да работим, че откажем ли се попадаме в черния списък. Ако се откажем - no problem и отново в Булгаристан. Относно последния коментар... много хора отиват за да спестят нещо макар и малко. Никой не отива да забогатява. Ела в Монтана да бачкаш за 300-400 лв ако мислиш, че е по-добре.
Не се знае там може да работиш и за по-малко

Публикувано на 16-03-2012 00:04 | RE: Cobrey Farm
Никога повече в Кобри.Трябва ви як кръст,да не ви притеснява дъжда.Взимал съм 530 паунда за 1 седмица от 80 4аса работа,но там не бих се върнал.Всеки си преценява за себе си.
Публикувано на 23-03-2012 00:36 | RE: Cobrey Farm
В темата видях и добри мнения. Ясно е, че 2 мнения никога няма по един въпрос. Мен ми се струва, че много хора пишат колко е гадно, но си ходят на бригадите. След 3 седмици заминаваме и няма да се откажа заради няколко поста с негативизъм. По-добре да ида да видя как е, да опитам отколкото да стоя в БГ и да тъна в мизерия без да съм опитал да направя нещо различно. Желая успех на всички в моето положение!
Публикувано на 27-04-2012 14:25 | RE: Здравей
В момента съм в голямото Кобри и нещата не са много розови.Времето е ужасно и не правим по много часове.Има хора които си правят часовете колкото да им вземат за каравана.Бях само 4 дни на полето и ме преместиха в пака.Колкото и да се надъхваш,няма как да си подготвен за подобен вид работа.На полето вече пишат и оценки и наистина трябва да си бърз независимо от температурите и дъжда.Надяваме се да има повече работа,доста хора имат наказания и някои вече си заминаха.Не е лесно,но предполагам,че се свиква.В пака станахме доста хора и ще започнат да ни изкарват на полето.Пожелавам на себе си,на вас и на всички решили да дойда на аспержи МНОГОООО късмет,здрав кръст и силна крака.Успех!

Публикувано на 10-10-2012 11:46 | RE: Cobrey Farm
Здравейте ще ходя януари месец в тази ферма.Бих искала мнението на някой,който е бил в нея през 2012 г.Благодаря предварително!!!
Публикувано на 17-10-2012 17:40 | RE: Cobrey Farm
Здравейте! Имаме оферта от конкордия за тази ферма от 07.01.2013 до 04.06.2013г. Видях че с течение на годините нещата не отиват на добре.Някои хора силно не препоръчват да се ходи!А моя въпрос е дали си заслужава да се ходи въобще през януари месец?и дали в тази ферма има работа като цяло защото не искам да си дам парите и после да не мога да си ги възстановя.Ако има някой човек който има желание да ми спести 5-6 месеца тормоз нека ми пише тук или на скайп Ubaf69. Благодаря Ви предварително!!!
Публикувано на 22-10-2012 00:18 | RE: Cobrey Farm
nzT писа:
На 17.10.2012 я получих и на 21-ви ще дам отговор, моля ви посъветвайте ни! Благодаря предварително
На 17.10.2012 я получих и на 21-ви ще дам отговор, моля ви посъветвайте ни! Благодаря предварително

Ние с моя приятел е приехме.Писах си едно момче той в момента е там и доволен.Всичко зависи от сезона и тн.Но условията са добри ,плащат редовно и има работа.И напоследък от доста хора чувам,че зимата е по-добре на бригада.
Публикувано на 23-10-2012 22:39 | RE: Cobrey Farm
то май за Кобри се набира за декември като чета...
Публикувано на 25-10-2012 18:04 | RE: Cobrey Farm
Здравейте и от мен може ли директно да се кандидатсва в Cobrey Farm без бг посредници
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители