Форум >
Публикувано на 25-10-2012 18:15 | RE: Cobrey Farm
denjaras писа:
Здравейте и от мен може ли директно да се кандидатсва в Cobrey Farm без бг посредници
Здравейте и от мен може ли директно да се кандидатсва в Cobrey Farm без бг посредници
Да може директно в сайта на Конкордия.Но не се знае дали ще има свободни места и може да ти предложат друга оферта!
Публикувано на 25-10-2012 23:04 | RE: Cobrey Farm
denjaras писа:
Конкордия са бг посредници аз питам дали може направо чрез фермата да се запиша
Конкордия са бг посредници аз питам дали може направо чрез фермата да се запиша
Concordia YSV - онлайн кандидатстване прочети темата във форума.Всичко е обяснено.В този сайт се записваш директно с английската Конкордия без БГ посредници.
Публикувано на 25-10-2012 23:35 | RE: Cobrey Farm
Ето я и темата, за която говори белия тигър.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2500
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2500
Публикувано на 22-12-2012 07:59 | RE: Условията и работата в Кобри
Здравейте.За тези които искат информация за 2012г.
Аз се върнах октомври от Кобри и впечатленията са ми следните.
1-за аспержите ще попиша малко.
Трудоемка работа,но този който тръгва да работи във ферма едва ли очаква да работи в офис.Първите няколко дена е много тежко.Не можеш да седнеш,да легнеш,да клекнеш.Болките в тялото са нечовешки )) После всичко отминава.Нямаше човек който да не е свикнал освен тези,които не искат да работят.Аспержите се берат на ръка,легнал на машина или зад трактор.Аз лично предпочитам на машината (РИГ).
Относно Условията-добри са,караваните не са лоши.Има подсигурен транспорт за шопинг.Градчето е супер малко и скучно.Има интернет зала но наплива за нея е огромен.Ток и вода не се заплащат,само газта.Отношението на вайзерите е много добро,както и на мениджъра ...горе доло
Относно часовете и парите в Кобри - 2012 беше най слабата за фермата.Времето беше отвратително и не спря да вали през целия сезон на аспержите (3 месеца).Първите 2 месеца работата беше изключително малко.Правихме м/у 15 и 30 часа.После нещата се оправиха и последният месец работихме на овъртайм.Овъртайма се плаща след 40-ия час което им дава стимул да ви въртят до 39-ия но когато има работа не може да не се свърши.Парите с удръжките за 39 часа са около 180-190 паунда.Естествено има и други неща за вършене но там отиват малко хора
В пак хауса е по леко и си на сухо.Часовете в сезона са повече,но като краен резултат всички са горе доло с равни часове.Следва сезона на боровинките и картофите.Аз лично бях много доволен.Почти през целият сезон сме работили на овъртайм (около 50-60часа седмично) и си компенсирахме първият,но натиска там беше много по голям.
В общи линии това е.Аз се връщам там на 18и март.Ако има други въпроси или хора които са за тази дата-пишете.Весели празници
Аз се върнах октомври от Кобри и впечатленията са ми следните.
1-за аспержите ще попиша малко.
Трудоемка работа,но този който тръгва да работи във ферма едва ли очаква да работи в офис.Първите няколко дена е много тежко.Не можеш да седнеш,да легнеш,да клекнеш.Болките в тялото са нечовешки )) После всичко отминава.Нямаше човек който да не е свикнал освен тези,които не искат да работят.Аспержите се берат на ръка,легнал на машина или зад трактор.Аз лично предпочитам на машината (РИГ).
Относно Условията-добри са,караваните не са лоши.Има подсигурен транспорт за шопинг.Градчето е супер малко и скучно.Има интернет зала но наплива за нея е огромен.Ток и вода не се заплащат,само газта.Отношението на вайзерите е много добро,както и на мениджъра ...горе доло
Относно часовете и парите в Кобри - 2012 беше най слабата за фермата.Времето беше отвратително и не спря да вали през целия сезон на аспержите (3 месеца).Първите 2 месеца работата беше изключително малко.Правихме м/у 15 и 30 часа.После нещата се оправиха и последният месец работихме на овъртайм.Овъртайма се плаща след 40-ия час което им дава стимул да ви въртят до 39-ия но когато има работа не може да не се свърши.Парите с удръжките за 39 часа са около 180-190 паунда.Естествено има и други неща за вършене но там отиват малко хора
В пак хауса е по леко и си на сухо.Часовете в сезона са повече,но като краен резултат всички са горе доло с равни часове.Следва сезона на боровинките и картофите.Аз лично бях много доволен.Почти през целият сезон сме работили на овъртайм (около 50-60часа седмично) и си компенсирахме първият,но натиска там беше много по голям.
В общи линии това е.Аз се връщам там на 18и март.Ако има други въпроси или хора които са за тази дата-пишете.Весели празници
Публикувано на 23-12-2012 13:54 | RE: Cobrey Farm
На мен ми предложиха оферта за 18, 19 март 2013 бране на аспержи в пиковия период за около 2 3 месеца, с евентуален трансфер след това но не бил сигурен и се чудя какво да правя, заслужава ли си да се ходи за 2 3 месеца ?
Публикувано на 23-12-2012 17:28 | RE: Cobrey Farm
creative85 писа:
На мен ми предложиха оферта за 18, 19 март 2013 бране на аспержи в пиковия период за около 2 3 месеца, с евентуален трансфер след това но не бил сигурен и се чудя какво да правя, заслужава ли си да се ходи за 2 3 месеца ?
Трансфери по принцип има.А дали си заслужава-никой не може да ти каже.Зависи от късмета ти там,от времето,от това дали можеш да работиш или не.Също така важно е и колко си пресметлив и пестелив.Всеки има различни нужди и разходи.
Публикувано на 23-12-2012 23:56 | RE: Cobrey Farm
Ясно, ами тогава да стискаме палци да имаме късмет
Публикувано на 24-12-2012 07:22 | RE: Cobrey Farm
creative85 писа:
Все си мисля,че ще ти е по добре от колкото тук.Ако решиш да отидеш-ще се засечем из кампа ))))
Публикувано на 26-12-2012 22:12 | RE: Cobrey Farm
Аз бях на работа в кобри през пролетта на тази година и не бях много доволен но мисля да им дам втори шанс и да се моля времето другата година да бъде по добро. Само че не знам как става работата с поканата. Когато бях там попълних return form а и им изпратих имейл миналия месец но още нямам отговор а ми се искаше да замина още февруари месец. Моля някои да ме посъветва ако знае има ли друг вариант за връзка с тях да им пиша или просто да си чакам ако ме поканят поканят
Публикувано на 28-12-2012 16:38 | RE: Cobrey Farm
Пиши им (или им се обади) и ги питай дали ще може да се върнеш при тях (съответно да ти пратят покана) или да си правиш плановете за друго място.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители