Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Cobrey Farm

страница 8 от 15

<< < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Публикувано на 25-10-2012 18:15 | RE: Cobrey Farm
white_tiger_87
Потребител

denjaras писа:
Здравейте и от мен може ли директно да се кандидатсва в Cobrey Farm без бг посредници

Да може директно в сайта на Конкордия.Но не се знае дали ще има свободни места и може да ти предложат друга оферта!

Публикувано на 25-10-2012 23:04 | RE: Cobrey Farm
white_tiger_87
Потребител

denjaras писа:
Конкордия са бг посредници аз питам дали може направо чрез фермата да се запиша

Concordia YSV - онлайн кандидатстване прочети темата във форума.Всичко е обяснено.В този сайт се записваш директно с английската Конкордия без БГ посредници.
Публикувано на 25-10-2012 23:35 | RE: Cobrey Farm
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Ето я и темата, за която говори белия тигър.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2500

Публикувано на 22-12-2012 07:59 | RE: Условията и работата в Кобри
DeepminD
Потребител

Здравейте.За тези които искат информация за 2012г.
Аз се върнах октомври от Кобри и впечатленията са ми следните.
1-за аспержите ще попиша малко.
Трудоемка работа,но този който тръгва да работи във ферма едва ли очаква да работи в офис.Първите няколко дена е много тежко.Не можеш да седнеш,да легнеш,да клекнеш.Болките в тялото са нечовешки )) После всичко отминава.Нямаше човек който да не е свикнал освен тези,които не искат да работят.Аспержите се берат на ръка,легнал на машина или зад трактор.Аз лично предпочитам на машината (РИГ).
Относно Условията-добри са,караваните не са лоши.Има подсигурен транспорт за шопинг.Градчето е супер малко и скучно.Има интернет зала но наплива за нея е огромен.Ток и вода не се заплащат,само газта.Отношението на вайзерите е много добро,както и на мениджъра ...горе доло
Относно часовете и парите в Кобри - 2012 беше най слабата за фермата.Времето беше отвратително и не спря да вали през целия сезон на аспержите (3 месеца).Първите 2 месеца работата беше изключително малко.Правихме м/у 15 и 30 часа.После нещата се оправиха и последният месец работихме на овъртайм.Овъртайма се плаща след 40-ия час което им дава стимул да ви въртят до 39-ия но когато има работа не може да не се свърши.Парите с удръжките за 39 часа са около 180-190 паунда.Естествено има и други неща за вършене но там отиват малко хора
В пак хауса е по леко и си на сухо.Часовете в сезона са повече,но като краен резултат всички са горе доло с равни часове.Следва сезона на боровинките и картофите.Аз лично бях много доволен.Почти през целият сезон сме работили на овъртайм (около 50-60часа седмично) и си компенсирахме първият,но натиска там беше много по голям.
В общи линии това е.Аз се връщам там на 18и март.Ако има други въпроси или хора които са за тази дата-пишете.Весели празници
Публикувано на 23-12-2012 13:54 | RE: Cobrey Farm
creative85
Потребител

На мен ми предложиха оферта за 18, 19 март 2013 бране на аспержи в пиковия период за около 2 3 месеца, с евентуален трансфер след това но не бил сигурен и се чудя какво да правя, заслужава ли си да се ходи за 2 3 месеца ?
Публикувано на 23-12-2012 17:28 | RE: Cobrey Farm
DeepminD
Потребител

creative85 писа:
На мен ми предложиха оферта за 18, 19 март 2013 бране на аспержи в пиковия период за около 2 3 месеца, с евентуален трансфер след това но не бил сигурен и се чудя какво да правя, заслужава ли си да се ходи за 2 3 месеца ?

Трансфери по принцип има.А дали си заслужава-никой не може да ти каже.Зависи от късмета ти там,от времето,от това дали можеш да работиш или не.Също така важно е и колко си пресметлив и пестелив.Всеки има различни нужди и разходи.
Публикувано на 23-12-2012 23:56 | RE: Cobrey Farm
creative85
Потребител

Ясно, ами тогава да стискаме палци да имаме късмет
Публикувано на 24-12-2012 07:22 | RE: Cobrey Farm
DeepminD
Потребител

creative85 писа:
Ясно, ами тогава да стискаме палци да имаме късмет

Все си мисля,че ще ти е по добре от колкото тук.Ако решиш да отидеш-ще се засечем из кампа ))))
Публикувано на 26-12-2012 22:12 | RE: Cobrey Farm
asparagus
Потребител

Аз бях на работа в кобри през пролетта на тази година и не бях много доволен но мисля да им дам втори шанс и да се моля времето другата година да бъде по добро. Само че не знам как става работата с поканата. Когато бях там попълних return form а и им изпратих имейл миналия месец но още нямам отговор а ми се искаше да замина още февруари месец. Моля някои да ме посъветва ако знае има ли друг вариант за връзка с тях да им пиша или просто да си чакам ако ме поканят поканят
Публикувано на 28-12-2012 16:38 | RE: Cobrey Farm
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Пиши им (или им се обади) и ги питай дали ще може да се върнеш при тях (съответно да ти пратят покана) или да си правиш плановете за друго място.

страница 8 от 15

<< < 5 6 7 8 9 10 11 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 48 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти