Форум >
Публикувано на 03-03-2013 23:52 | RE: Cobrey Farm
ейй само позитивни коментари чета за тая ферма и май е доста големичка някои може ли да ми каже от каде е кандидатствал за там че и аз искам да замина
Публикувано на 04-03-2013 13:21 | RE: Cobrey Farm
island
Публикувано на 28-03-2013 10:50 | RE: Cobrey Farm
valentin4600 писа:
Първо-не мога да повярвам колко си неграмотен.
Второ-от това което си написал има едва 40% истина.Останалото са глупости.
Публикувано на 09-04-2013 15:18 | RE: Cobrey Farm
Слушам, че интернета е непоносим Kоето от своя страна говори, че ползвате някакъв broadband. Kакъв точно? Въобще какви са вариантите за Кобри?
Редактирано от magdanoz на 09-04-2013 15:22
Публикувано на 10-04-2013 19:42 | RE: Cobrey Farm
Здравейте, всички желаещи да заминат именно за Кобри!
Мой близък замина за това място, наричащо себе си "ферма" и до момента условията са следните:
1. вече месец във фермата с по - малко от 20 часа работа;
2. във фермата има вече 400 човека, а реално на ден работят по 50 / разбира се обещанията на Айлънд бяха много различни преди заминаването/;
3.условията в караваните са потресаващи - при градуси близки до 0 и минус, на всяка каравана от 6 човека има по един радиатор /очевидно са преценили, че на българите повече не им трябва/;
4.при наличие на толкова хора/ очевидно излишни/, във фермата са решили, че ще махат хора по най-бруталния начин .
Моят апел към всички които още не са се излъгали да заминат е да си помислят добре, а към тези които вече са платили на Айлънд, е да си знаят правата и не на последно място да ги потърсят /все пак последните са оператори на Конкордия и прекрасно знаят за отношението и условията в това място/.
Извинявам се за дългият пост, но тези нечовешки условия не биха могли да се опишат в два реда!
Мой близък замина за това място, наричащо себе си "ферма" и до момента условията са следните:
1. вече месец във фермата с по - малко от 20 часа работа;
2. във фермата има вече 400 човека, а реално на ден работят по 50 / разбира се обещанията на Айлънд бяха много различни преди заминаването/;
3.условията в караваните са потресаващи - при градуси близки до 0 и минус, на всяка каравана от 6 човека има по един радиатор /очевидно са преценили, че на българите повече не им трябва/;
4.при наличие на толкова хора/ очевидно излишни/, във фермата са решили, че ще махат хора по най-бруталния начин .
Моят апел към всички които още не са се излъгали да заминат е да си помислят добре, а към тези които вече са платили на Айлънд, е да си знаят правата и не на последно място да ги потърсят /все пак последните са оператори на Конкордия и прекрасно знаят за отношението и условията в това място/.
Извинявам се за дългият пост, но тези нечовешки условия не биха могли да се опишат в два реда!
Редактирано от nedovdlen на 10-04-2013 19:43
Публикувано на 11-04-2013 21:18 | RE: cobrey farm
Предстои ми работа във ферма Кобри /Cobrey/ -аспержи. Прочетох доста полезна информация, но искам да попитам като не съм добре с английския дали няма да ме върнат още първите дни ??? Разбирам малко, но не мога да го говоря добре, това ще е проблем ли ? Работата не ме притеснява, но езика определено. Да не се повозя до там напразно
Публикувано на 11-04-2013 21:29 | RE: Cobrey Farm
Мисля че езика ще ни е най малкия проблем Но ме притеснява дали ще има работа дано времето е на наша страна защото не знам какво ще правим аз лета на 18-ти
Публикувано на 03-01-2014 11:06 | RE: Cobrey Farm
Някой може ли да сподели по скорошни впечатления от тази ферма.И има ли работа през януари,и ако има каква е тя?
Публикувано на 06-01-2014 22:42 | RE: Cobrey Farm
Здравеите искам да попитам,някои ходил ли е на бригада през януари? Ние бях ме от април в Кобри обаче ,сега искаме да заминем по рано???
Публикувано на 25-01-2014 19:20 | RE: Cobrey Farm
И аз на 1-ви април заминавам за Кобри с приятелката ми... не сме ходили на бригади за сега, надявам се да не е крайно зле.
Редактирано от fight на 25-01-2014 19:22
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители