Форум >
Публикувано на 03-03-2013 23:52 | RE: Cobrey Farm
ейй само позитивни коментари чета за тая ферма и май е доста големичка
някои може ли да ми каже от каде е кандидатствал за там че и аз искам да замина 
някои може ли да ми каже от каде е кандидатствал за там че и аз искам да замина 
Публикувано на 04-03-2013 13:21 | RE: Cobrey Farm
island
Публикувано на 28-03-2013 10:50 | RE: Cobrey Farm
valentin4600 писа:
Първо-не мога да повярвам колко си неграмотен.
Второ-от това което си написал има едва 40% истина.Останалото са глупости.
Публикувано на 09-04-2013 15:18 | RE: Cobrey Farm
Слушам, че интернета е непоносим
Kоето от своя страна говори, че ползвате някакъв broadband. Kакъв точно? Въобще какви са вариантите за Кобри?
Kоето от своя страна говори, че ползвате някакъв broadband. Kакъв точно? Въобще какви са вариантите за Кобри?Редактирано от magdanoz на 09-04-2013 15:22
Публикувано на 10-04-2013 19:42 | RE: Cobrey Farm
Здравейте, всички желаещи да заминат именно за Кобри!
Мой близък замина за това място, наричащо себе си "ферма" и до момента условията са следните:
1. вече месец във фермата с по - малко от 20 часа работа;
2. във фермата има вече 400 човека, а реално на ден работят по 50 / разбира се обещанията на Айлънд бяха много различни преди заминаването/;
3.условията в караваните са потресаващи - при градуси близки до 0 и минус, на всяка каравана от 6 човека има по един радиатор /очевидно са преценили, че на българите повече не им трябва/;
4.при наличие на толкова хора/ очевидно излишни/, във фермата са решили, че ще махат хора по най-бруталния начин .
Моят апел към всички които още не са се излъгали да заминат е да си помислят добре, а към тези които вече са платили на Айлънд, е да си знаят правата и не на последно място да ги потърсят /все пак последните са оператори на Конкордия и прекрасно знаят за отношението и условията в това място/.
Извинявам се за дългият пост, но тези нечовешки условия не биха могли да се опишат в два реда!
Мой близък замина за това място, наричащо себе си "ферма" и до момента условията са следните:
1. вече месец във фермата с по - малко от 20 часа работа;
2. във фермата има вече 400 човека, а реално на ден работят по 50 / разбира се обещанията на Айлънд бяха много различни преди заминаването/;
3.условията в караваните са потресаващи - при градуси близки до 0 и минус, на всяка каравана от 6 човека има по един радиатор /очевидно са преценили, че на българите повече не им трябва/;
4.при наличие на толкова хора/ очевидно излишни/, във фермата са решили, че ще махат хора по най-бруталния начин .
Моят апел към всички които още не са се излъгали да заминат е да си помислят добре, а към тези които вече са платили на Айлънд, е да си знаят правата и не на последно място да ги потърсят /все пак последните са оператори на Конкордия и прекрасно знаят за отношението и условията в това място/.
Извинявам се за дългият пост, но тези нечовешки условия не биха могли да се опишат в два реда!

Редактирано от nedovdlen на 10-04-2013 19:43
Публикувано на 11-04-2013 21:18 | RE: cobrey farm
Предстои ми работа във ферма Кобри /Cobrey/ -аспержи. Прочетох доста полезна информация, но искам да попитам като не съм добре с английския дали няма да ме върнат още първите дни ??? Разбирам малко, но не мога да го говоря добре, това ще е проблем ли ? Работата не ме притеснява, но езика определено. Да не се повозя до там напразно 
Публикувано на 11-04-2013 21:29 | RE: Cobrey Farm
Мисля че езика ще ни е най малкия проблем Но ме притеснява дали ще има работа дано времето е на наша страна защото не знам какво ще правим аз лета на 18-ти
Публикувано на 03-01-2014 11:06 | RE: Cobrey Farm
Някой може ли да сподели по скорошни впечатления от тази ферма.И има ли работа през януари,и ако има каква е тя?
Публикувано на 06-01-2014 22:42 | RE: Cobrey Farm
Здравеите искам да попитам,някои ходил ли е на бригада през януари? Ние бях ме от април в Кобри обаче ,сега искаме да заминем по рано???
Публикувано на 25-01-2014 19:20 | RE: Cobrey Farm
И аз на 1-ви април заминавам за Кобри с приятелката ми... не сме ходили на бригади за сега, надявам се да не е крайно зле. 

Редактирано от fight на 25-01-2014 19:22
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД