Форум >
Публикувано на 31-01-2009 21:48 | ферма H & H Duncalfe,Maltmas Farm
Здравейте,ще заминавам за тази ферма май месец.Тя е около Cambridgeshire,Wisbech - за ягоди.Някой бил ли е там?
Редактирано от lalita1985 на 01-02-2009 22:37
Публикувано на 10-03-2009 07:44 | RE: ферма H & H Duncalfe,Maltmas Farm
Да душко , аз бях там миналата година , ако искаш ми пиши в skype , ще ти обясня всичко !!!Не се притеснявай фермата не е лоша , вайзорите са българи (ама нали знаеш ... с българи в чужбина)Предимно са румънци и българи!Няма да ви остават без работа , ако трябва плаца ще метете , но ще работите!
Аз си имах проблеми с едните вайзори (двойка), и като изключим това , престоя ми беше страхотен !Фермата не е голяма почти всичко ти на близо !Ще ходите на екскурзии до Лондон , Алтън Талърс , абе готино е !!!Пиши ми какво те интересува
Аз си имах проблеми с едните вайзори (двойка), и като изключим това , престоя ми беше страхотен !Фермата не е голяма почти всичко ти на близо !Ще ходите на екскурзии до Лондон , Алтън Талърс , абе готино е !!!Пиши ми какво те интересува

Публикувано на 16-03-2009 09:31 | RE: ферма H & H Duncalfe,Maltmas Farm
Zdr,Katrin.Blagodarq ti,4e mi otgovori.Po princip vsi4ko me interesuva da ti kaja,no taka e s vsi4ki,koito otivat za 1vi pat sigurno :-).Kak stignahte ot London do fermata?Nqkoi ot 6efovete doide li da vi posre6tne nqkade i trqbva li da se razberem s nego predi tova?Skaipa predpolagam ti e katrin86.6te ti pi6a.Moqt e lalita_85.Ina4e 6te se vazpolzvame sas sigurnost ot ekskurziite 
.gif)

.gif)
Публикувано на 06-04-2009 21:24 | RE: ферма H & H Duncalfe,Maltmas Farm
Zdraveite na vsi4ki
Az 6te zaminavam na 17 mai za tazi ferma.Poelta mi e ot Sofiq s Wizzair.Za fermata razbrah,4e e za qgodi,kapini i malini.Rabota namirali postoqnno.Jivee se v karavani.V karavana ima6 mikrovalnova,el.kana za voda i toster,malak hladilnik.Za toka trqbva da si kupuvame nqkakvi karti,koito izlizali okolo 10 paunda na mesec.Ima Tv vav vsqka karavana i ako si vzemem ot BG Bulsatkom moje da si gledame BG televiq
.Ima ob6ta banq i toaletna
.Ima si otdelno pome6tenie napraveno kato ob6ta kuhnq i drugo za gameroom.Ima 2 peralni.Pazaruva se 1 pat v sedmicata,kogato se po4iva(v nedelq,nai-veroqtno).Vav VBOX-a ima 2 klip4eta,kato napi6ete Maltmas i izlizat,ot edno mom4e,koeto e hodilo pradi.Ot tam moje da dobiete nqkakva vizualna predstava za usloviqta.Ot London do fermata trqbva da hodim s kakvoto mojem
Imalo nqkakv reis,no ako go izpusnem moje i s taksi.Ne izlizalo mnogo skapo,mai kam 20 paunda be6e.Mi v ob6ti linii e tova i 6te se vidim skoro tam 

.gif)

Редактирано от lalita1985 на 06-04-2009 21:36
Публикувано на 10-04-2009 21:34 | RE: ферма H & H Duncalfe,Maltmas Farm
Ще се гледаме.. чак ще си втръснем
Аз получих e-mail от фермата и прикрепен файл в който има 20 страници с подробни обяснения за всичко което ни интересува. Ако желаете ще го публикувам
ако не, who cares

Аз получих e-mail от фермата и прикрепен файл в който има 20 страници с подробни обяснения за всичко което ни интересува. Ако желаете ще го публикувам

Живота няма 2ра серия!
Редактирано от edo на 10-04-2009 21:35
Публикувано на 06-06-2011 17:28 | RE: ферма H & H Duncalfe,Maltmas Farm
Незнам за вас,но аз бях в тази ферма и мога да кажа че неструва.Супервайзорите само викаха като падари,пратиха ни на поле в което ягодите бяха изсъхнали и искаха от нас норма.Накрая ни удържаха по 25 паунда уж за чистачка,но и те незнаеха за какво са,почнаха да заекват когато попитах.А за условията за живот просто не ми се говори,просто бяха ужастни.

Публикувано на 14-02-2012 21:05 | RE: ферма H & H Duncalfe,Maltmas Farm
Хайде бе хора, отговаряйте никой ли не е бил там.Моля, пишете!
Публикувано на 15-02-2012 02:31 | RE: ферма H & H Duncalfe,Maltmas Farm
Като чета коментара на Христина, и ми става ясно, че проблема не е толкова във фермата, ами май в нея, били викали вайзерите, ами ако не си работила както трябва, ще ти викат не, ами и ще те пратят да си почиваш в караваната
Пък условията на живот, като за ферма са си добри според мен.

Публикувано на 22-02-2012 18:17 | RE: ферма H & H Duncalfe,Maltmas Farm
за трета поредна година ще съм в тази ферма,имам колеги,които ще се връщат за 4-5 пореден път.мога да ви кажа,че фермата не е една от най добрите в uk,но не е и лоша.работа има,стига да ви е здрав краста и да си вършите работата както трябва.изкарват се парички(200-250 паунда на седмица,на пичка повече). ако ви интересува нещо друго пишете,сте се зарадвам ако ви бъда полезен и успех на всички.....
Ivo: ползвай кирилизатора.
Ivo: ползвай кирилизатора.
Редактирано от Ivo на 22-02-2012 18:36
Публикувано на 23-02-2012 18:42 | RE: ферма H & H Duncalfe,Maltmas Farm
и аз съм за 20 май.ами първо да кажа,че след като сваср6и пичка(които е около два месеца) правят трансфери в други ферми на тези,от които не са доволни.ако "оцелееш" на трансфера вече можеш да останеш колкото си искаш(не е задължително да стоиш до края на договора) но ако искаш можеш да останеш до края на октомври.към края на сезона предимно се върши обща работа,тук там се намират няколко полета малини,които се берат за нула време,защото тогава вече няма много плодове.в кампа няма служебен компуютор,няма и ви-фи.ако имаш лаптоп можеш да купиш броадбанд и така.....
Ivo: човек, само защото пишеш полезна информация не ти прави чест да пренебрегваш условието да пишеш на кирилица или ЕЛЕМЕНТАРНОТО ползване на "КИРИЛИЗАТОРА".
Ivo: човек, само защото пишеш полезна информация не ти прави чест да пренебрегваш условието да пишеш на кирилица или ЕЛЕМЕНТАРНОТО ползване на "КИРИЛИЗАТОРА".
Редактирано от Ivo на 24-02-2012 10:21
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители