Форум >
Публикувано на 28-06-2010 10:45 | RE: ferma "Haygrove"
Настъпиха тежки времена за българските бригадири.
Реално погледнато ако не вадиш чисто 200 паунда на седмица (което е минимума на минимума според мен), че да можеш след ядене, пиене и разходки да пестиш по 150 или иначе казано 600 на месец е кофти работа.
Вярно, както казвате в България не се изкарват току така, но пък и не бачкаш толко.
6х600 = 3600 паунда. (след покупките и други екстри ще останат 3000 паунда)
За 6 месеца ако се прибираш с 3000 паунда е добре...на фона мизерията, която е навсякъде.
Реално погледнато ако не вадиш чисто 200 паунда на седмица (което е минимума на минимума според мен), че да можеш след ядене, пиене и разходки да пестиш по 150 или иначе казано 600 на месец е кофти работа.
Вярно, както казвате в България не се изкарват току така, но пък и не бачкаш толко.

6х600 = 3600 паунда. (след покупките и други екстри ще останат 3000 паунда)
За 6 месеца ако се прибираш с 3000 паунда е добре...на фона мизерията, която е навсякъде.

Публикувано на 28-06-2010 13:06 | RE: ferma "Haygrove"
Иво тука си прав но настъпиха такива времена че като се прибереш с такива пари от Англия , можеби само 5% от бригадирите се прибират с тази сума до следващото и заминаване почти неустава нищо от тези спестявания защото положението в бг е ясно на всеки и всеки започва да се върти в един омагьосан кръг и започва да чака следващата бригада , ако рабира се останат пари за таксите , в повечето ферми ни видяха колко сме изгладняли като нация и започнаха да назначават румънци и българи за вайзери и на всеки му е ясно за какво става на въпрос . Мисълта ми беше да не говориме за пей slip от порядъка на 100 паунда на всеки който е бил му е ясно какво остава след като напазарува да не говорим за екстри като цигари и алкохол .

Публикувано на 28-06-2010 20:57 | RE: ferma "Haygrove"
zdarveite,vie vav Haygrove li ste ? az sam tuk v Haygrove polojenieto e mnogo seriozno po zle e ot minalata godina ,rabota ima no mnogo po malko pari davat ot minalata godina.tazi godina ne e oferta da raboti6 kato rob i dane vzema6 pari! neznam za vas no az smtam da sabera pari kolkoto da iskaram lqtoto na moreto i si otivam 

Публикувано на 29-06-2010 01:41 | RE: ferma "Haygrove"
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=527070#comment ами ето като потвърждение на думите ми преди няколко дни изнесеното е точно едно към едно, сега дори положението ни е още по сериозно. Мнозина искат вече да си тръгнат, но нямат пари за обратния път
Редактирано от fifilina на 29-06-2010 01:43
Публикувано на 29-06-2010 08:39 | RE: ferma "Haygrove"

Публикувано на 29-06-2010 14:08 | RE: ferma "Haygrove"
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=527070 vijte i se uverete sami !!

Публикувано на 03-07-2010 10:45 | RE: ferma "Haygrove"
kazanova1 писа:
zdarveite,vie vav Haygrove li ste ? az sam tuk v Haygrove polojenieto e mnogo seriozno po zle e ot minalata godina ,rabota ima no mnogo po malko pari davat ot minalata godina.tazi godina ne e oferta da raboti6 kato rob i dane vzema6 pari! neznam za vas no az smtam da sabera pari kolkoto da iskaram lqtoto na moreto i si otivam

тази година май навсякъде са намалили парите
Публикувано на 09-07-2010 12:32 | RE: ferma "Haygrove"
който е сега там да пише има ли подобрение или..........?.gif)
.gif)
Публикувано на 11-07-2010 23:19 | RE: ferma "Haygrove"
Аха ясно а знаеш ли колко хора им трябват април месец са взели кам 100 човека!?
Публикувано на 12-07-2010 01:27 | RE: ferma "Haygrove"
Ne3nam kolko pati i kolko hora trqbva da go napishat 4e v haygrove farm ideiata e parvo na se3on da se prevlekat kolkoto se moje pove4e rabotnici be3 3na4enie dali ima rabota 3a takuv golqm broi hora 3a da mogat da se usvoiat subsidite ot durjavata koito sa okolo 800 paunda na glava prosto se vartiat hora i3gubili nadejdat 3a rabota v sobstvenata si darjava bilo to bg ,polsha , romania ili latvia nai 4esto v momenta sum vse oshte tuk edinstvenata rabota v momenta e brane na malini horata sme mnogo a poletata edno po edno po4naha da si umirat po moq precenka shte ima rabota do kraia na yli maximum do parvata sedmica na avgust posle koito doide tuk shte skubi 2-3 sedmi treva (plevene) ili shte bere qgodi v glasovete no te sa super malko dokato doide 2 ria pik na malinite no 3a vtori pik shte ostanat oshte po malko poleta i taka a3 li4no smqtam da si hodq oshte na parvia payslip pod 150 paunda 4isto do momenta 3a 2 meseca rabota sam 3arabotil 1400 paunda 4isto ne pove4e ot 1000
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители