Форум >
Публикувано на 20-03-2013 09:32 | RE: Ферма "Haygrove"
gancho_stoyanov писа:
Ами аз ще заминавам за дата 12 май, но мисля някъде към 10-11 май да летя. Аз също си търся някой, че за сега съм сам
tteeddii писа:
Кой ще заминава за Haygrave-Ledbury за дата 5 май
Кой ще заминава за Haygrave-Ledbury за дата 5 май
Ами аз ще заминавам за дата 12 май, но мисля някъде към 10-11 май да летя. Аз също си търся някой, че за сега съм сам
И ние сме за 12ти и на 8ми ще пътуваме с Уизеър. Имаме и автобусни билети вече.. Ако сикаш си резервирай за 8ми и ти и да пътуваме заедно.. Последно тогава беше най-евтиния билет
Публикувано на 10-05-2013 17:30 | RE: Ферма "Haygrove"
Успех приятели. Приятно изкарване и малко повече работа.
Ivo: без такива подписи!
Публикувано на 01-09-2013 12:54 | RE: Ферма "Haygrove"
как е тази година във фермата?
Публикувано на 31-10-2013 12:05 | RE: Ферма "Haygrove"
Здравейте бригадири някой може ли да разкаже как беше тази година.Имаше ли достатъчно работа и т.н.благодаря
Публикувано на 02-11-2013 10:14 | RE: Ферма "Haygrove"
На 20 този месец съм поканен на интервю в Пловдив и се чудя дали да ходя или не.Става въпрос за Хайгров моля ако някоo7; е бил тази година да разкаже как е положението там
Публикувано на 08-11-2013 20:48 | RE: Ферма "Haygrove"
nqkoi znaeli na koq data e intervyto za heygrove
Ivo: пиши на кирилица!
Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 08-11-2013 22:22
Публикувано на 09-11-2013 16:42 | RE: Ферма "Haygrove"
Един от дните е 20.11.13 в който сам поканен,но все още се чудя да ходя ли.Никой не ми отговори на предишните въпроси.Уж форума е да пишем кво било защо било ама всеки се прави на ощипан.
Публикувано на 24-11-2013 18:36 | RE: Ферма "Haygrove"
Някой бил ли е на интервюто в Пловдив?
А някой може ли да даде отзиви за сезон 2013?
А някой може ли да даде отзиви за сезон 2013?
Публикувано на 25-11-2013 13:04 | RE: Ферма "Haygrove"
Да аз бях на интервюто с приятелката ми и сме одобрени.Днес попълнихме апликейшъните и ги изпратихме,остава да ни пратят дати за заминаване вероятно незнам от тук нататък какво следва.Много моля който знае да обясни малко по подробно, ако може малко инфо и за фермата направо сте перфектни,благодаря.Инфото да е от тази година
Публикувано на 26-01-2014 13:17 | RE: Ферма "Haygrove"
Имате ли резултат някои, кога заминавате. Преди и аз много се чудех дали дали да отида на тези презентации. Много ми е любопитно като сами си набират персонал как стават нещата. Имам един познат там и наскоро го срещнах каза, че заминава май месец. Каза, че фермата била голяма и имало работа, може би не сте сгрешили с тях
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители