Форум >
Публикувано на 05-02-2014 21:12 | RE: Ферма "Haygrove"
А за тези презентации някъде трябва ли да подадем заявление за да присъстваме ?
Публикувано на 06-02-2014 10:30 | RE: Ферма "Haygrove"
Ristio писа:
Бъди по-точен с въпроса си ?
Публикувано на 07-02-2014 00:38 | RE: Ферма "Haygrove"
john писа:
Да аз бях на интервюто с приятелката ми и сме одобрени.Днес попълнихме апликейшъните и ги изпратихме,остава да ни пратят дати за заминаване вероятно незнам от тук нататък какво следва.Много моля който знае да обясни малко по подробно, ако може малко инфо и за фермата направо сте перфектни,благодаря.Инфото да е от тази година
Да аз бях на интервюто с приятелката ми и сме одобрени.Днес попълнихме апликейшъните и ги изпратихме,остава да ни пратят дати за заминаване вероятно незнам от тук нататък какво следва.Много моля който знае да обясни малко по подробно, ако може малко инфо и за фермата направо сте перфектни,благодаря.Инфото да е от тази година

На каквото и да ви сложат, пари се вадят. Особено ако сте на ягоди, д*пе да ви е яко при бате Бомбата!

Публикувано на 21-03-2014 12:35 | RE: Ферма "Haygrove"
ниакои които е ходил на презентациа март месец имали ве4е дата за заменаване

Публикувано на 27-03-2014 19:33 | RE: Ферма "Haygrove"
hriska92 писа:
На каквото и да ви сложат, пари се вадят. Особено ако сте на ягоди, д*пе да ви е яко при бате Бомбата!
Ще има да се гърчите по 12 часа на ден, с 2-3 брейка по 15-20 мин
Ние с моя приятел бяме миналото лято и останахме доволни( като изключим болките в кръста). Имаме покани, но няма да се връщаме, защото си намерихме работа другаде. Ако сте купонджий, препоръчвам да помолите да се настаните в Lakeside, ако искате спокоиствие - в Woodside е много спокоино , има и тоаленни в караваните. В другите кампове няма. Ако някои иска повече инфо, да ми пише 
a niakoi znaeli tam kak e Address is:john писа:

Began Road
Old St Mellons
Cardiff
CF3 6XL
Публикувано на 20-05-2014 09:23 | RE: Ферма "Haygrove"
Здравейте!Вчера гледах в jobs.bg са пуснали обява:Haygrove Ltd, бързоразвиваща се и водеща компания, базирана в Англия набира допълнителен брой сезонни работници за бране на ягоди и малини - сезон/2014. През месец Юни/2014г. ще бъде направена презентация на фермата и интервю от представители на Хейгроув в гр. Пловдив.
Ако сте заинтересовани, моля кандидатствайте чрез бутона "Кандидатствай по тази обява". Нужно е да попълните онлайн формата /моля използвайте латиница/, към която ще Ви отведе бутона. Одобрените кандидати ще получат покани за интервю на електронните си пощи до 30/Май/2014г. Моля не забравяйте да проверявате спам кутиите си също!
Краен срок за кандидатстване по обявата - 23/Май/2014г.
Явно не са си допълнили бройката,за което малко ме съмнява.Моля коментирайте!
Ако сте заинтересовани, моля кандидатствайте чрез бутона "Кандидатствай по тази обява". Нужно е да попълните онлайн формата /моля използвайте латиница/, към която ще Ви отведе бутона. Одобрените кандидати ще получат покани за интервю на електронните си пощи до 30/Май/2014г. Моля не забравяйте да проверявате спам кутиите си също!
Краен срок за кандидатстване по обявата - 23/Май/2014г.
Явно не са си допълнили бройката,за което малко ме съмнява.Моля коментирайте!
Публикувано на 21-05-2014 21:21 | RE: Ферма "Haygrove"
Nqkoi znae li imeil adresi na fermi v angliq koito znae neka napishat.Az sam v Angliq v Cobrey farms no dogovora mi izticha na 15.06.2014 i si tarsq transfer v druga ferma ako nqkoi znae da tarsqt rabotnici neka mi pishe
za vrazka
kristina_812@mail.bg
za vrazka
kristina_812@mail.bg
Редактирано от kristela на 21-05-2014 21:37
Публикувано на 22-05-2014 11:37 | RE: Ферма "Haygrove"
hriska92 писа:
Ще има да се гърчите по 12 часа на ден, с 2-3 брейка по 15-20 мин
Ние с моя приятел бяме миналото лято и останахме доволни( като изключим болките в кръста). Имаме покани, но няма да се връщаме, защото си намерихме работа другаде. Ако сте купонджий, препоръчвам да помолите да се настаните в Lakeside, ако искате спокоиствие - в Woodside е много спокоино , има и тоаленни в караваните. В другите кампове няма. Ако някои иска повече инфо, да ми пише 
john писа:

пф миналата година се гърчих 40 дена по 14 часа не вярвам тука да има повече раота :Д
Публикувано на 30-05-2014 22:16 | RE: Ферма "Haygrove"
Здравейте , някой поканен на презентация и интервю в Пловдив на 06.06 ? 

Публикувано на 31-05-2014 05:11 | RE: Ферма "Haygrove"
Аз съм поканен за презентацията в Пловдив на 31.05 тоест днес 

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители