Форум >
Публикувано на 23-11-2009 23:42 | RE: ferma "Haygrove"
do diana85 ..............ne moje da vi dade to4na precenka za rabota tq e bila v packhouse a tam e mnogoooooooooo po razli4no ot poleto tai 4e are nema hujda ,,,,,da q slu6ate vijdal sam gi takiva skatavki v paka q idi na poleto da vidi6 ka se pravqt 500 paunda,,,,,,,,,,tq tvoita rabota 6te q rabotq s kef,,,,,,,,,,,,samo si barkat v nosa i im pla6tat na 4as,,,,,,,,,ne q slu6ai palno mente,,,,,,,da ne si agentka na fermata,,,,,,,,
Публикувано на 23-11-2009 23:52 | RE: ferma "Haygrove"
zdrasti,zuza.Nali se se6ta6 ,4e ako laja ,laja edinstveno sebe si.a az ne obi4am sama da se zablujdavam,za6toto mi stiga tova 4e jivota dosta te podlagva i te parzalq dori bez ledena parzalka.NE se zasqgai,ama grubi4ak ti e podhoda.Ostavi paundite-zavisi kak si sviknala da jivee6.Dali 6te si hapva6 bob v konservi ,ili po tartip 6te se hrani6.No,sled kato kazva6 4e si bila v uk qvno si jivqla po nekva shema.Nie li4no ne sme se li6avali ot ni6to.Zarabotkata za 5 meseca i malko mi e 7hilqdarki.Ti smqtai kakto iska6 i po kolkoto iska6.Za edni malko za drugi dobre.Za karbutite-znam kakvo e ,ne sam jivqla v tunela ili v karaka.Ima da i v hereford,ledbury i cheltham.Ama zavisi ...i da ima i da niama za men be6e vse taq.Az ne sam hodila-bit pazar.Niakoi si izkaral tova koeto e trqbvalo da hvarli,i balgarite davai kato ne videli.Tova e zuza i badi malko po blaga,ne se vprqgaI tolkova.Jelaq ti uspeh.
Публикувано на 23-11-2009 23:58 | RE: ferma "Haygrove"
7 заработка а чисто сигурно 4,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Публикувано на 24-11-2009 00:05 | RE: ferma "Haygrove"
Do kals...gre6no sa te informirali ne v nosa....drugade si barkame.Da taen agent sam sega li se useti?
I mi pla6tat na sekunda kolko ribi 6te hvarlq v akvariuma.Lesna rabota niama.Vij ne e v stila mi da se draznq s horata,pak ni nai malko s takiva koito dori i ne poznavam.Nqkoi teb dali te e natiskal na korema da hodi6 niakade?Ta ti si si samo za bg-to.da se vla4i6 kat 4ervei za kuka za 300-400lv i da vika6 ekstra e.Az imam semeistvo,dete-na men tezi mizerni zaplati ne me ostroivat.Kade sme si barkali,ne e tvoq rabotaa pak i nikoi ne kanq da idva.prosto izkazvam mnenie po temata.Nikoi ne e zadaljil niakoi da viarva na ne6to.Da imash kasmet v packhausa 4e rabotq po 14 4asa prava v hladilnika i zimam po 100 paunda za tova.A tuk raboteh po 10h s 2 po4ivni dni v meseca Za150 paunda na mesec.Koe spored teb e po dobre?Mi vseki izbira koe e po dobre za nego da ti kaja.
I mi pla6tat na sekunda kolko ribi 6te hvarlq v akvariuma.Lesna rabota niama.Vij ne e v stila mi da se draznq s horata,pak ni nai malko s takiva koito dori i ne poznavam.Nqkoi teb dali te e natiskal na korema da hodi6 niakade?Ta ti si si samo za bg-to.da se vla4i6 kat 4ervei za kuka za 300-400lv i da vika6 ekstra e.Az imam semeistvo,dete-na men tezi mizerni zaplati ne me ostroivat.Kade sme si barkali,ne e tvoq rabotaa pak i nikoi ne kanq da idva.prosto izkazvam mnenie po temata.Nikoi ne e zadaljil niakoi da viarva na ne6to.Da imash kasmet v packhausa 4e rabotq po 14 4asa prava v hladilnika i zimam po 100 paunda za tova.A tuk raboteh po 10h s 2 po4ivni dni v meseca Za150 paunda na mesec.Koe spored teb e po dobre?Mi vseki izbira koe e po dobre za nego da ti kaja.
Публикувано на 24-11-2009 00:14 | RE: ferma "Haygrove"
diana 85 ти за първи път ли ходи там ?? и имаше ли познати или просто на късмет ти се падна тая длъжност,до колкото знам повечето нови винаги са на ягодите и на ягодите колко се плащаше средно, и ако можеш да дадеш данните на това момче,че може и ние да се пробваме да заминем.Мерси предварително за инфото.
Публикувано на 24-11-2009 00:39 | RE: ferma "Haygrove"
За 5 месеца е нормално толко, бре Kals. Ти да не би да си направил двойно повече?
Са вярно е, че някои са богопомазани и правят повече, но като се има предвид, че други правят доста по-малко и от 5-6 хиляди... то това си е златната среда.
Са вярно е, че някои са богопомазани и правят повече, но като се има предвид, че други правят доста по-малко и от 5-6 хиляди... то това си е златната среда.
Публикувано на 24-11-2009 00:56 | RE: ferma "Haygrove"
Чудя ви се на наивността на някои хора.Абе как така представител на фeрмата ще се вдигне от Англия и ще прелети хиляди километра само да проведе интервю с 2 човека в България и то съпруэи? Не се ли усещате , че лицето диана85 е поставено лице най- вероятно работещ в таэи ферма и то не сеэонно.Тия евтини трикове са обичайни .И кой нормален човек ще си остави детето 6 месеца и ще си хване п.... под мишница эа да търси приключения.Много слабо.
Редактирано от HenryII на 24-11-2009 01:21
Публикувано на 24-11-2009 01:10 | RE: ferma "Haygrove"
аз доста съм напатил и вече незнам на кой да вярвам , много искам да ида в Англия ама все нямам късмет, и затова чета теми с надеждата да ми излезне късмета.Ама както гледам и тука има много "Добри" хора който търсят само облаги.
Публикувано на 24-11-2009 01:17 | RE: ferma "Haygrove"
Henryll,mnogo si zabaven i sa6to tolkova oprosten v prestavite si.Ti kade pro4ete 4e e bilo interviu za dvama 4oveka?Interviuto be6e v tri dena.Na nego biahme okolo 180 4oveka ot ciala balgaria.6te6e da e dobre da sam za postoqnno tam kakto ti kazva6.Vseki normalen 4ovek bi si ostavil dadeto,ako sutrinta deteto se sabuti i iska DA MU KUPI6 NQKAKVI SI NEGOVI NE6TA,A TI NEMOJE6 PONEJE SI S 5-10 LV.v kesiqta i dove4era trqbva da stegne6 ve4erqta s tezi pari.Ti vaob6te niakoga bil li si v takava situaciq,4e mi pi6e6 tuka za postaveni lica?Obesni mi s kakva cel postaveno lice?Da ti vzema parite li?ili da da te ofertiram da zamione6 za uk i da ba4ka6 za men?koe te pretisnqva spodeli?
Публикувано на 24-11-2009 01:21 | RE: ferma "Haygrove"
Standby,nikoi ne moje da ima oblaga ot teb ako sam ne mu pozvolish da se oblaji.Nikade ne vidqch nqkoi da predlaga neshto,nikade ne bidqh nqkoi da vika nqkoi nqkade.4ovek sam izbira,koe mnenie da vzeme,I VINAGI VZIMA TOVA KOETO MU E UDOBNO,NEZAVISIMO DA LI E PRAVILNO ILI NE.no tova e samo mnenie,za nqkoi mnenie ot prejivqno,za drugi mnenie za blenuvano.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители