Форум >
Публикувано на 24-11-2009 01:37 | RE: ferma "Haygrove"
Абе , оправяйте се , кво съм седнал и аэ да обеснявам очевадни неща.Съдейки по отрицателните мнения эа тая ферма , които са мноэинство, извода е , че е лош избор и това е.Ти си агитирай , всеки си има глава на раменете да осмисля и преценява кой кой е.
Публикувано на 24-11-2009 11:16 | RE: ferma "Haygrove"
до тези който плюят Диана, не сте прави. Всичко което ви го казва е истина и не е поставено лице на фермата. И аз бях там, даже работих със съпруга и на полето.
Относно парите за 4 месеца имам заработка 6000 паунда изкарани на полето.
п.п. Моля ви напишете ми ферма за която няма отрицателни коментари. Винаги има мамини синчета който са свикнали на друг начин на живот, и когато заминат виждат каква е реалността .
Относно парите за 4 месеца имам заработка 6000 паунда изкарани на полето.
п.п. Моля ви напишете ми ферма за която няма отрицателни коментари. Винаги има мамини синчета който са свикнали на друг начин на живот, и когато заминат виждат каква е реалността .
Редактирано от avmarinov на 24-11-2009 11:23
Публикувано на 24-11-2009 11:36 | RE: ferma "Haygrove"
никой не я оплюва диана 85 просто се изказа неподготвена при положение че е била в пак хаус няма как да даде реална оценка за работата на полето пак и знам кои се урежда за там не може да си за първи път на бригада и хоп в пака.......и какво сега оставила си детето за 6 месеца и сега пак си в бг и до кога така те тези пари свършват..........и пак нищо////////////
Публикувано на 24-11-2009 11:54 | RE: ferma "Haygrove"
ДА за първа година беше, и аз и съпругата ми бяхме за първа година, аз бях разпределен на полето за малини а тябеше изпратена в пакхауса.
Редактирано от avmarinov на 24-11-2009 11:55
Публикувано на 24-11-2009 12:00 | RE: ferma "Haygrove"
eeeee xora NE SE karaite jivota i bez tova e truden blagodarq na vsi4ki koito vzemat otno6enie po temata xaide LEK DENJ NA VSI4KI
Публикувано на 24-11-2009 12:04 | RE: ferma "Haygrove"
няма каране, просто искам и аз да потвърдя думите на Диана, за тези които не и вярват.
Публикувано на 24-11-2009 12:06 | RE: ferma "Haygrove"
Kals,koe za teb e izkazvane na nepodgotven?E i kakvo kato sam bila v packhausa?Da ne bi da si mi davali nebroeni i nezaslujeni?I za6to trqbva da si ne6to pove4e ili ureden ,4e da raboti6 tam?Kazah ti prosto imach kasmet,tova si e.Vsi4ki momi4eta,koito biahme ot zaminava6tata grupa biahme v packhausa i ne za6toto sme imali vrazki ili ne6to podobno-prosto na kasmet(ako moje da se nare4e taka).Ot 35 momi4eta nakraq ostanahme tri,prosto za6toto ba4kahme ,ne biahme oti6li tam na razdufka.A drugite gi izpratiha ot packa na poleto.Badi realist,ne me osporvai za6toto parite sam si gi izkarala s trud a ne s razni izmi6liotini koito ti si fantazira6.A otnosno za deteto,ti li 6te mi darji6 smetka?KOGATO ti sazdade6 semeistvo i si v moito polojenie si vzemi tvoito v kufara ako iska6 i go vla4i po poleto.Ti ne si 4oveka koito da me pou4ava , mri6at ti 4orapite o6te za da dava6 akal i da oprekva6.
Публикувано на 24-11-2009 12:10 | RE: ferma "Haygrove"
zdravei,avmarinov!Blagodarq za podkrepata ti.Ne 4e mi puka koi vqrva i koi ne,i az neznam za6to se vprqgam!Nali izkazvame mneniq,koito za nqkoi moje da sa polezni.Ne sam kazala 4e fermeta e perfektna,no az li4no za sebi sam dovolna.Nie s teb poznavame li se?Kakto razbiram si rabotil s Ivo.
Публикувано на 24-11-2009 12:14 | RE: ferma "Haygrove"
Да познаваме се. Аз бях отначало в 45 каравана, а след това се изместихме в 22. Ти беше заедно със съпругата ми и сестра и в Пакхауса.
Публикувано на 24-11-2009 13:02 | RE: ferma "Haygrove"
abe mai tvoite 4orapi meri6at i mai si dosta tapa 4e da bega6 po 4ujbina kato si dobra tuk se pokaji ili mai si zavur6ila nekoe selsko u4ili6te ta si rabotila za 300 leva ****.........ti zapo4na da obijda6 ......no kakvo da se o4akva ot *******.......
Ivo: Без обиди, допустимо да речем, че си говорите на сладко за миризливи чорапи!
Ivo: Без обиди, допустимо да речем, че си говорите на сладко за миризливи чорапи!
Редактирано от Ivo на 24-11-2009 13:21
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители