Форум >
Публикувано на 24-11-2009 13:26 | RE: ferma "Haygrove"
Хайде и аз да СЕ изкажа неподготвена,как за първа година отидох и също бях в пакхауса...Диана правилно ти го е казала kals, всичко беше на късмет-отидохме в подходящото време.Някой е написал,че всички нови ги слагат на ягоди..ами не е така-ще те сложат там ,за където им трябват хора-ягоди ,малини ,къпини, цветя или пакхаус )
Публикувано на 24-11-2009 13:32 | RE: ferma "Haygrove"
еми щом си вярвате така да е,,,,,,,,,блаженни са вярващите а с тях и балъците..........с парите от вашият гръб някои си карат МЛ -4етата..........а вие духате супата...........
Публикувано на 24-11-2009 14:04 | RE: ferma "Haygrove"
kals писа:
еми щом си вярвате така да е,,,,,,,,,блаженни са вярващите а с тях и балъците..........с парите от вашият гръб някои си карат МЛ -4етата..........а вие духате супата...........
приятелю като те гледам ти май си критика на форума а? Май доста са те прекарали в Англия?
Публикувано на 24-11-2009 16:58 | RE: ferma "Haygrove"
diana85,благодаря ти за обективното мнение
Публикувано на 25-11-2009 11:44 | RE: ferma "Haygrove"
явно сте имали голям късмет аз имам няколко познати който ходиха и всички бяха на ягодите, само тия който били стари кучета или са имали познати там ги слагали на по благоприятните места.
Публикувано на 25-11-2009 13:46 | RE: ferma "Haygrove"
obqsni im 4e te ne vqrvat,,,,,,,,,,,
Публикувано на 25-11-2009 14:15 | RE: ferma "Haygrove"
добре де. Аз нито бях старо куче, нито имам познати а пък бях на малини.
Всичко е до късмет момчета.
Всичко е до късмет момчета.
Публикувано на 25-11-2009 14:31 | RE: ferma "Haygrove"
A kato otidesh na interviu ne moje li da kajesh na kakvo iskash da si i te da ti namerqt rabota koqto ti iskash. Naprimer az iskam da sym na qbulki, ne mogat li da mi namerqt rabota na qbulki.
Публикувано на 25-11-2009 14:58 | RE: ferma "Haygrove"
то не е кадето ти иска6 а кадето има работа.........
Публикувано на 03-12-2009 20:26 | RE: условията за живот във кампа са отврат
Значи работих от началото на май до края на септември във фермата-не съм много доволен честно да ви кажа защо-1 работата е супер неблагодарна
2 цените са много ниски
3 условията за живот във кампа са отврат
4 безплатният интернет уж който е много бърз 100 кб/с го няма много често
5 тук плъховете са по добре от хората
бере се само ягоди,ако имаш късмет може да те пратят на малини трудно но не невъзможно,иначе има -черещи,боровинки,цветя,малини,френско грозде-касис,и няколко вида ягоди,супервайзерите се езбират на принципа да са по тъпи,да не знаят други езици.Аз говоря 3 езика перфектно и бера много бързо и не ме взеха,а некав убитак майна дойде за първа година неможе да се хване нормата 1 седмица и го направиха вайзер,живеем по 5 човека в стая доста малка,хладилника е толкова малак че се бием кои да сложи повече неща вътре.Работел съм и на продакшан и да ви кажа по гадна работа няма а обяснението на мениджъра беше че тва всъщност е услуга един вид за да имаме работа бяхме 6 човека 1 месец на плевене,ластуни и редусе.В селото има доста магазини за пазаруване,от тук всички си тръгнахме с коли 6 коли за бг само румания ни отряза главата.Ако намеря по хубава ферма няма изобщо да се замисля
и още нещо гледам тука пишат във форума приказки от рода на 6000-7000 лева/паунда вие нормални ли сте на полето с ягоди във пика аз един от ной бързите идвам изкарвах 200 паунда на седмица
2 цените са много ниски
3 условията за живот във кампа са отврат
4 безплатният интернет уж който е много бърз 100 кб/с го няма много често
5 тук плъховете са по добре от хората
бере се само ягоди,ако имаш късмет може да те пратят на малини трудно но не невъзможно,иначе има -черещи,боровинки,цветя,малини,френско грозде-касис,и няколко вида ягоди,супервайзерите се езбират на принципа да са по тъпи,да не знаят други езици.Аз говоря 3 езика перфектно и бера много бързо и не ме взеха,а некав убитак майна дойде за първа година неможе да се хване нормата 1 седмица и го направиха вайзер,живеем по 5 човека в стая доста малка,хладилника е толкова малак че се бием кои да сложи повече неща вътре.Работел съм и на продакшан и да ви кажа по гадна работа няма а обяснението на мениджъра беше че тва всъщност е услуга един вид за да имаме работа бяхме 6 човека 1 месец на плевене,ластуни и редусе.В селото има доста магазини за пазаруване,от тук всички си тръгнахме с коли 6 коли за бг само румания ни отряза главата.Ако намеря по хубава ферма няма изобщо да се замисля
и още нещо гледам тука пишат във форума приказки от рода на 6000-7000 лева/паунда вие нормални ли сте на полето с ягоди във пика аз един от ной бързите идвам изкарвах 200 паунда на седмица
Редактирано от Merdjan на 03-12-2009 20:37
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители