Форум >
Публикувано на 16-01-2014 19:30 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
още ли има останали балъци да ходят да си чупят здравето за некъв смешен лев в тая ферма , а и като цяло по полетата в англия .
Публикувано на 12-02-2014 08:51 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Има ли някой който е ходил миналата година и има покана и НЯМА да се връща
Публикувано на 22-03-2014 10:32 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Не съм много запознат с нещата около фермите,защото до сега никога не съм ходил.Ето,че видях,че във въпросната ферма апликейшън за онлайн кандидатстване,и след като го пратих няколко дни по късно ми се обадиха и ми казаха,че съм одобрен за работа на айсберг 12 каквото и да значи това 12.Искам да Ви помоля да ми кажете какво се прави на подобна работа,как стоят нещата и дали има смисъл да ходя там тъй като заминаването ми за там е на 27-28.04.2014г.Питам Ви защото в момента работя друго и ако си заслужава ще напусна.Не съм алчен или човек който само пари го интересуват,но моля Ви споделете колко пари могат да се спечелят.
Благодаря Ви
Благодаря Ви
Публикувано на 27-03-2014 20:47 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Някой има ли покана вече за целина?
Публикувано на 22-04-2014 19:23 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Обадиха ми се днес и всичко беше прекрасно до момента, в който като отворих имейла им видях,че искат свидетелство за съдимост...
Не става ли без него или... ? Принципно ми казаха на 27.04да съм при тях.. Но ако не им пратя свидетелството,какво се случва?
Не става ли без него или... ? Принципно ми казаха на 27.04да съм при тях.. Но ако не им пратя свидетелството,какво се случва?
Публикувано на 22-04-2014 19:36 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Antonov88 писа:
Обадиха ми се днес и всичко беше прекрасно до момента, в който като отворих имейла им видях,че искат свидетелство за съдимост...
Това става за няколко часа.Вземи си акта за раждане и лична карта и от там в съда става бързо.Не губи време
Публикувано на 22-04-2014 20:21 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Antonov88 писа:
Какъв съд? Аз съм осъждан....
sdfgser писа:
Това става за няколко часа.Вземи си акта за раждане и лична карта и от там в съда става бързо.Не губи време
Antonov88 писа:
Какъв съд? Аз съм осъждан....
А и нямам акт за раждане.. Тря в Бг да си ида да го взема
Сега ми отговориха, че щели да говорят с някой но били сигурни че всичко ще е ок..
Да не би и те да мислят този вариант със съда?
Публикувано на 22-04-2014 21:02 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Е ти къде си сега?С кой ли може да говорят,до колкото знам става лично това с документа
Публикувано на 22-04-2014 21:19 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
В Белгия от 5г. Вече.. И наистина не мисля да ида в бг че да си правя акт за раждане,въпреки че много искам да ида при тях на салатките.. Писа ми:
I spoke with Angel already about you. Should be fine.
I spoke with Angel already about you. Should be fine.
Публикувано на 23-04-2014 05:43 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Много се радвам за всички уредили се. Пожелавам ви успех и искам само да ви подскажа малко
1. фермата е огромна и е разделена на няколко места из картата на Англия )), ако тази ферма няма поръчки....смятайте какво е в другите фемри за салати..над 4500 работника и 65 хиляди декара говорят сами за себе си
2. в началото, може би първите три месеца ще бъдете в група на новаци, и няма да изарате кой знае колко. Това ще е само първата година и само в началото. После ще ви разпръснат из старите гръпи и парите почват )))
3. Има места с каравани, има места и с хостели. Вкараваните е гадно, но в хостелите е прекрасно )))
4. Какро сте забелязали хубавото на тази ферма е, че сама си набира работниците - няма да давате пари на фирма посредник ))) Има една фирма във Варна, но няма смисъкл да им давате 1000 леа за нишо..
5. Да знаете че в тази ферма се работи много, ама много. Имам в предвид, че е доста по тежко от нормалното за ферма(ягоди и тн...) Особено в старите групи бързината е отчаиваша и чак не е за вярване кръста как боли
6. Ако сте момиче е лесно ) смао пакетирате и правите парите )) на закрито и на музика
7. Ако сте на целина...дупе да ви е яко ) Много тежко, но и парите са големи.....най-вероятно ще сте на айсберг....
8. Наи добре да се уредите да не режете салати, по добрия вариант е да сте горе в риговете, там не се работи ))))
9. Има дискотека вътре във фермата с бар сапарета и дж....събота....
10. Поляци са шефовете, така че режат часовете...много пъти работите 10 4аса, като погледнете пеймънта иамте 8.....но като има много часове, и да ви отрежат няма да се сърдите..
11. Има много мениджъри българи - целина...това е +
12. Първия ден ще чакате цял ден един дебелак да ви настани ) не се изнервяйте, просто е смотан И внимавайте какво говорите, щото винаги може някой да е бг и да ви чуе ))
13. Ако случайно на дадената култура няма работа, многог рупи сте примерно....говорете с менидйърите на др култура да се местите при тях, постоянно се местят хора......
14. Ако някой има въпроси д ами пише )))
Надвамс е да оцените написаното от мен ))
1. фермата е огромна и е разделена на няколко места из картата на Англия )), ако тази ферма няма поръчки....смятайте какво е в другите фемри за салати..над 4500 работника и 65 хиляди декара говорят сами за себе си
2. в началото, може би първите три месеца ще бъдете в група на новаци, и няма да изарате кой знае колко. Това ще е само първата година и само в началото. После ще ви разпръснат из старите гръпи и парите почват )))
3. Има места с каравани, има места и с хостели. Вкараваните е гадно, но в хостелите е прекрасно )))
4. Какро сте забелязали хубавото на тази ферма е, че сама си набира работниците - няма да давате пари на фирма посредник ))) Има една фирма във Варна, но няма смисъкл да им давате 1000 леа за нишо..
5. Да знаете че в тази ферма се работи много, ама много. Имам в предвид, че е доста по тежко от нормалното за ферма(ягоди и тн...) Особено в старите групи бързината е отчаиваша и чак не е за вярване кръста как боли
6. Ако сте момиче е лесно ) смао пакетирате и правите парите )) на закрито и на музика
7. Ако сте на целина...дупе да ви е яко ) Много тежко, но и парите са големи.....най-вероятно ще сте на айсберг....
8. Наи добре да се уредите да не режете салати, по добрия вариант е да сте горе в риговете, там не се работи ))))
9. Има дискотека вътре във фермата с бар сапарета и дж....събота....
10. Поляци са шефовете, така че режат часовете...много пъти работите 10 4аса, като погледнете пеймънта иамте 8.....но като има много часове, и да ви отрежат няма да се сърдите..
11. Има много мениджъри българи - целина...това е +
12. Първия ден ще чакате цял ден един дебелак да ви настани ) не се изнервяйте, просто е смотан И внимавайте какво говорите, щото винаги може някой да е бг и да ви чуе ))
13. Ако случайно на дадената култура няма работа, многог рупи сте примерно....говорете с менидйърите на др култура да се местите при тях, постоянно се местят хора......
14. Ако някой има въпроси д ами пише )))
Надвамс е да оцените написаното от мен ))
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители