Форум >
Публикувано на 30-01-2016 14:50 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Аз се апликирах за оферта още ноември месец миналата година и не са се свързали с мен, много странно.. има ли някой който скоро се е апликирал и са се свързали с него?
Публикувано на 30-01-2016 15:10 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
ChristianPetrow писа:
Аз се апликирах за оферта още ноември месец миналата година и не са се свързали с мен, много странно.. има ли някой който скоро се е апликирал и са се свързали с него?
а пък на мен 3 поредни майла ми идват
Публикувано на 30-01-2016 18:49 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
На мен ми отговориха седмица след, като изпратих CV, до колкото си спомням беше около 10-15 януари, и действително вече два пъти ми напомнят по мейла за интервютата.
Публикувано на 30-01-2016 19:03 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Интересно вие как кандидатсвахте, чрез сайта им с прикачено cv или просто попълнихте данните си при апликирането, понеже аз плюс попълването и прикачих cv на англ. език, мислех че трябва дори да съм с предимство понеже преди 3 год. бях в G'S, но уви..
Публикувано на 30-01-2016 19:46 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Да, и аз освен освен данните в апликейшъна прикачих CV, също на английски. Нямам идея по какви критерии подбират.
Публикувано на 01-02-2016 22:01 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Пожелавам успех на всички утре.Споделете как е минало.
Публикувано на 02-02-2016 17:43 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
На мен ми казаха, че ще се свържат с мен ако има останали свободни работни места,търсеха повече жени за пакхаус, така дочух като си говориха с едни други момчета.Интересно беше имаше на български, които говореха само отначало те питат на български (обяснявам за тези, които ще се явяват на 4-ти в Пловдив!) имената и дали говориш английски, Ако кажеш не, продължаваш да говориш с българина,ако кажеш да отиваш да говориш на английски с друг човек.Пита те как си, името ти и т.н.После ти дава да правиш едно упражнение,ако мога така да го нарека едни неща като болчета, трябва да се пъхнат в едни малки дупки, с лявата ръка, с дясната, после с двете.А най-накрая трябва да сложеш болче, пръстен,и нещо като гайка и пак да ги сложиш в тези дупки.Записаха ми телефона и ме изпратиха,интересно беше, дано ми се обадят, ако има повече места.Някой мъж да пише да са го наели веднага?Имаше доста хора и постоянно идваха на интервюто, а и списъците им бяха доста дълги.Питаха ме за някъкво ID номер (не става въпрос за лична карта), а аз нямах, но те го намериха отнякъде, явно всеки кандидатсвал има
.Е, успех на тези, които ще се явяват в Пловдив 

Редактирано от crazyneo на 02-02-2016 17:43
Публикувано на 02-02-2016 17:43 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Леле, много бързо и скоростно отпътуване, споделете как минава интервюто...
Публикувано на 02-02-2016 18:42 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
И на нас ни записаха номерата и толкова и да си проверяваме емейлите
Публикувано на 03-02-2016 11:28 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Казаха че почти сигурно ще се обадят на всички одобрени рано или късно. Сезонът на полето започвал през април и набирали хора за тогава а след това се налагало всяка седмица да викат нови хора за различни работи. Хората с английски имат по-голям шанс за работа защото ги вземат за пакхаусове и фабрики. Имаше трима българи и две англичанки Които знае англииски ходи до англичанките а другите до Българите. Чух ги да си говорят че миналата седмица взели от Румъния над 800 човека!!!! Може да забирате хора без да са получили покана но изчакват първо да минат хората с покани. Успех на всички в Пловдив и казвайте при вас как е минало и дали на някои са се обадили да заминава.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители