Форум >
Публикувано на 14-02-2016 21:28 | RE: G'S Fresh Salads
Ok, ние сме за 20ти, като имате детайли пишете. Основното, което се чудим с жена ми сега е да си взимамр ли одеяла, какво ви предложиха? Къде ви настаниха? Ако пък искате дайте фейсбук и там ще ни разкажете. Благодаря!
Публикувано на 21-02-2016 19:56 | RE: G'S Fresh Salads
Някой да е получил отговор от чакащите
Публикувано на 24-02-2016 11:20 | RE: G'S Fresh Salads
За уговорки ползвайте раздела "Аз отивам - ти отиваш"!
http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=18
И пишете на кирилица!
http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=18
И пишете на кирилица!
Публикувано на 28-02-2016 18:17 | RE: G'S Fresh Salads
някои за дата 10 април с сутре6ния полет които 6те отива кам фермата софия лутон
Публикувано на 03-03-2016 22:15 | RE: G'S Fresh Salads
Здравейте, моля някой да сподели мнение от вече работещите тази година във фермата. Аз съм вече в Англия, кандидатсвах за работата и получих предложение за започване на позиция производсвен оператор.Предложиха ми настаняване в хостела.Моля кажете има ли работа, как са условията на живот ? Благодаря и успех на всички!
Публикувано на 04-03-2016 17:43 | RE: G'S Fresh Salads
Здравейте! Как мога да кандидатсвам за работа в тази ферма на гъбите? Как се плаща тази година почасовка или от изработената продукция? Има ли ред да кандидатствам със свойте съпруга, имали възможност семейна пара да живее в каравана? Благодаря за отговори!
Публикувано на 04-03-2016 19:28 | RE: G'S Fresh Salads
Публикувано на 16-03-2016 00:07 | RE: G'S Fresh Salads
Искам да попитам има ли някой, който е бил на интервюто в Шумен и да е получил контракт за работа,защото срока
който ми обявиха/момиче съм/ беше 2 седмици,а измина месец и повече откакто се явих,а според мен ме одобриха, направо говорих с едно от момичетата,които интервюират на английски.Според мен е възможно да търсят хора за нач. на юни,но все пак трябва да дадат отговор,дори и да е за тогава.
който ми обявиха/момиче съм/ беше 2 седмици,а измина месец и повече откакто се явих,а според мен ме одобриха, направо говорих с едно от момичетата,които интервюират на английски.Според мен е възможно да търсят хора за нач. на юни,но все пак трябва да дадат отговор,дори и да е за тогава.
Публикувано на 16-03-2016 12:30 | RE: G'S Fresh Salads
Пиши им мейл...аз получих договор отдавна...5-6 дни след интервюто, да не е станала грешка и да са те пропуснали? На интервюто за коя дата ти казаха?
Публикувано на 16-03-2016 20:24 | RE: G'S Fresh Salads
има ли някой които да пътува на 25,042016 Аз ще пътувам на тази датата ,ако има някой може да пише да пътужаме заедно
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители