Форум >
Публикувано на 09-02-2011 22:44 | RE: G'S Fresh Salads
jeneviv писа:
caprim66 напълно се съгласявам с теб за това , че при вас кътърите са най-натоварени. Мисля, че и аз това бях написал. За Вергил няма да коментирам, защото всеки си има право на лично мнение, пък и лично не съм работил с него ( различни кулрури бяхме). Даваш наистина много смислени коментари и си личи че не си от многото глезлъовци в G's които ''реват'' за щяло и нещяло. Само не мога още да разбера кой си точно, защото повечето момчета от групата на Сбишек ги познавам, както и самия него , но повечето от тях, ако не се лъжа живееха заедно в хостела , мисля че в 21 стая.А ти пишеш че с некви румънци си живял.
caprim66 напълно се съгласявам с теб за това , че при вас кътърите са най-натоварени. Мисля, че и аз това бях написал. За Вергил няма да коментирам, защото всеки си има право на лично мнение, пък и лично не съм работил с него ( различни кулрури бяхме). Даваш наистина много смислени коментари и си личи че не си от многото глезлъовци в G's които ''реват'' за щяло и нещяло. Само не мога още да разбера кой си точно, защото повечето момчета от групата на Сбишек ги познавам, както и самия него , но повечето от тях, ако не се лъжа живееха заедно в хостела , мисля че в 21 стая.А ти пишеш че с некви румънци си живял.
не всички бяха в 21 стая.Имаше хора и в други стаи,да не говорим,че половината бяхме по кабините.Аз лично бях и пак ще бъда в 26 кабина.Говориш за нов мениджър...да споменш някое име или насока някаква ...?
Публикувано на 24-03-2011 12:02 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
някой да има информация дали все още се набират хора за там( G`s Barway services ltd ,Barway,Ely,Cambr) и как по-то4но става записването и кандидатстването?
Публикувано на 01-04-2011 12:24 | RE:айсберг
Предстои ми заминаване на 24 юли с G`s Fresh Salads на айсберг.За първа година отивам на бригада и искам да попитам какво да очаквам относно работата на тази култура.Като цяло - по-лесна ли е от другите,по-трудна ли е,добра ли е ставката за нея и т.н.По думи на човека,който ме изпраща това е една от най-трудните култури,но и ставката била най-голяма.Неможах да си обясня защо е така..надявам се да си го изясня преди да замина за да имам някаква бегла представа какво ме очаква.Благодаря предварително
Публикувано на 10-04-2011 21:18 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
caprim66 ,батенце кво да ти кажа , надъхал си се така .. както аз бях след сезон 2008-ма . само да те светна не са ме гонили от джема , не получих покана за джем за сезон 2010 . не получих щото не си мълча за глупостите , щото батенце не съм прос , виждал съм и по добри дни там , във време когато ти не си знаел изобщо за тая ферма. не мога да се сетя кой си , най вероятно те знам понеже си бил и 2009-та на джемски риг . абе ходи и се радвай на кинтите там , след някой друг сезон ще си говорим за здраве и дали то се купува с тия пари проблема на хората които ходят там масово е ,че след като се върнат в бг не си намират работа , или не смятат за нужно и затова се връщат ако им се отдаде такава възможност . самият аз процедирах така ... е аз след тоя последен за мен сезон там си намерих уникална работа в бг , годишно ще ми се събира плащане колкото 5-6 месеца в гс . кариера, възможност за развитие и мислене на човек , а не на роб . късно ми се отвориха очите , ама по добре отколкото никога . жалко само за брат ми , дето пак ще сте в една група и тоя сезон . абе успех ви желая , здрави и с пари да се върнете , поне затова отивате . само ме е яд че си мислиш че тая работа е няква манна небесна понеже се изкарват някви пари, по добри от стандарта за бг . м/у другото ако сложиш на кантар осигуровки , изпуснат натруоан стаж , само не ми разправяй колко е на далавера да бачкаш там ...
някой беше питал защо съм ходил 4 пъти подред ... казах ... комплексно е .. бях стидент .. първите 2 сезона бяха добри и не ми пукаше толкова . 3-тата година отидох надъхан заради 2-рата , ама не си затворих очите и устата за доста глупости щото не смятам че съм човек дето някви прошляци могат да мачкат в англия ... тия прошляци да дойдат да ми се пробват с мачкане тука на БГ територия .. един получи директен билет за травматологията вече , както и да е .. та през тия години не смятах за нужно да си търся сериозна работа в бг , за което съжалявам и до днес щото тогава работа в бг имаше . само някви почасови безперспективни глупости , колкото да отбия номера .
4-тата и последна година заминах защото имах покана за целина и изобщо не сметнах за нужно да си търся работа в бг , просто чаках месец май . заминах щото си мислех че и с колата ще направя някви далавери като такси ... е направих , за което се извинявам на следващите ,че съм един от главните виновници да се въведът тия забрани за каране до теско от тая година , за съпътствашите глоби и т.н
в крайна сметка имах късмет , акъл и манталитет да почна в кока-кола като търговски и виждам далеч по голяма перспектива отколкото да си влача задника по бригади . отделно след като се върнах септември ходих да побачкам до март в кипър в хотел , да ти кажа за много по лесна работа се взимат доста по добри пари стига да го осъзнаеш на време .
айде успех и здраве на теб и на всички желая . в крайна сметка е важно кво ти остава в главата от цялата тая работа .
като споменахте вергил , нено и т,н лица ... в сергил съм си говорил ужасно много , с него се върнахме заедно с колите след 2009-та ... човека от толкова ходене в тая ферма вече е 100% асоциализиран в БГ . питай го колко неща се пробва да почва в бг , бизнес ,работа и т.н . ама мисленето му вече става само за риговете , да напише поръчките на дъската и до там . Нено е същият , във ВАрна се влачи пиянка по дискотеките и ми е разправял как не иска да се върне там , ама понеже в ГС е "мениджър:" , а в БГ едно нищо .. разбираш ли за него си е по добре там . разбирам го. с всички ходещи там 5+ години подред е така , в бг само подсмърчат как няма работа и перспектива за тях и само гледат календара да дойде месец май . независимо на ква позиция бачкат там .. щото има и хора които са там 6-7 години и още са кътъри , при целината тва е масово (марто едрия, митака , сашо сандьо и т.н ). тая година ги питай кво пишат по автобиографиите и кво говорят по интервютата за работа и как реагират хората кат им кажеш 4 години бригади . щото аз знам , и даже вече не споменавам че съм ходил в ГС , по добре да кажа че съм лежал по гръб .
няма човек дето да ме накара да се настроя пак позитивно за тая ферма , тоя дето си мисли че заради кинтите си заслужава да се ходи да помисли пак що така прави . щото няма грам акъл да си намери работа тука и само хленчи мен ако ме питаш .
нз , може и заради тва че вече съм на 26 а не на 21-22 , но за мен бачкане от по 12-16 часа дневно наведен не е работа за никви пари . предпочитам да карам хората около мен да си развиват мисленето и да вадят пари с главата си .
някой беше питал защо съм ходил 4 пъти подред ... казах ... комплексно е .. бях стидент .. първите 2 сезона бяха добри и не ми пукаше толкова . 3-тата година отидох надъхан заради 2-рата , ама не си затворих очите и устата за доста глупости щото не смятам че съм човек дето някви прошляци могат да мачкат в англия ... тия прошляци да дойдат да ми се пробват с мачкане тука на БГ територия .. един получи директен билет за травматологията вече , както и да е .. та през тия години не смятах за нужно да си търся сериозна работа в бг , за което съжалявам и до днес щото тогава работа в бг имаше . само някви почасови безперспективни глупости , колкото да отбия номера .
4-тата и последна година заминах защото имах покана за целина и изобщо не сметнах за нужно да си търся работа в бг , просто чаках месец май . заминах щото си мислех че и с колата ще направя някви далавери като такси ... е направих , за което се извинявам на следващите ,че съм един от главните виновници да се въведът тия забрани за каране до теско от тая година , за съпътствашите глоби и т.н
в крайна сметка имах късмет , акъл и манталитет да почна в кока-кола като търговски и виждам далеч по голяма перспектива отколкото да си влача задника по бригади . отделно след като се върнах септември ходих да побачкам до март в кипър в хотел , да ти кажа за много по лесна работа се взимат доста по добри пари стига да го осъзнаеш на време .
айде успех и здраве на теб и на всички желая . в крайна сметка е важно кво ти остава в главата от цялата тая работа .
като споменахте вергил , нено и т,н лица ... в сергил съм си говорил ужасно много , с него се върнахме заедно с колите след 2009-та ... човека от толкова ходене в тая ферма вече е 100% асоциализиран в БГ . питай го колко неща се пробва да почва в бг , бизнес ,работа и т.н . ама мисленето му вече става само за риговете , да напише поръчките на дъската и до там . Нено е същият , във ВАрна се влачи пиянка по дискотеките и ми е разправял как не иска да се върне там , ама понеже в ГС е "мениджър:" , а в БГ едно нищо .. разбираш ли за него си е по добре там . разбирам го. с всички ходещи там 5+ години подред е така , в бг само подсмърчат как няма работа и перспектива за тях и само гледат календара да дойде месец май . независимо на ква позиция бачкат там .. щото има и хора които са там 6-7 години и още са кътъри , при целината тва е масово (марто едрия, митака , сашо сандьо и т.н ). тая година ги питай кво пишат по автобиографиите и кво говорят по интервютата за работа и как реагират хората кат им кажеш 4 години бригади . щото аз знам , и даже вече не споменавам че съм ходил в ГС , по добре да кажа че съм лежал по гръб .
няма човек дето да ме накара да се настроя пак позитивно за тая ферма , тоя дето си мисли че заради кинтите си заслужава да се ходи да помисли пак що така прави . щото няма грам акъл да си намери работа тука и само хленчи мен ако ме питаш .
нз , може и заради тва че вече съм на 26 а не на 21-22 , но за мен бачкане от по 12-16 часа дневно наведен не е работа за никви пари . предпочитам да карам хората около мен да си развиват мисленето и да вадят пари с главата си .
Редактирано от chefolino на 10-04-2011 21:39
Публикувано на 10-04-2011 23:51 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
отделно тия цифри където ги пишеш изобщо не отговарят на истината , поне не залъгвай хората с някакви свръх очаквания . и мам поглед над нещата , както над вашата група , така как и какво се връша като данъци тука . връшат се най много до 700 паунда данъци и то при положение ,че не си минал границата за допълнителна удръжка , ходейя за 6 месеца е около 450 паунда без да ти спрат данъци за тях , реално е около 350 . да ти описвам ли как ти го изчисляват . отделно тва ти е грубата заработка , поне до септември гледах чековете на цялта 21-ва стая , а след това и на брат ми . все пак да ти напомням ли ,че през 2009-та аз бях драйвер на така наречените нинджи и отлично знам какви пари се вадят в тази друпа и какъв труд . истината е една .. може да се ходи за пари там , но за за предпочитане е да е в краен вариант. фермата предлага унизителни условия на труд , на живеене , на отношение , единици са хората на които не им пука и не обръщат внимание . принципно това са индивиди които нямат друг избор по ред причини , най често липса образование , елементарна човешка култура и отношение към околоните ... сещаш ли се вече за кой говоря или да изреждам примери ? кой какво да очаква от работата там ... хмм единственото което мога да кажа е болка в кръста , мръсотия , кал , кофти време и отношение от псевдо-шефският "елит" . от там нататък кой колкото изтърпи . и много ми е смешно като някой каже .. ама ти какво се оплакваш , да не си путьо ... на такъв му отговарям така .. ало бебчо осъзнай се , къде в нормална държава , дори в БГ , нормалните хора се отнасят така с другите , живеят наблъскани м /у 6 и 12 човека на 5 кв.метра място . в един момент лично на мен ми писна , най вече от отношение , не ми е писнало от работа и съм стоял 3 поредни сезона на ийст кост до ноември . всъщност търпящите наглоста и глупоста на шефчетата хора са слабохарактерни и страхливи в бг , до това заключение съм стигнал .
на женевив ще и опресня паметта , като и кажа ,че изброените от нея соц. придобивки като фитнес , дискотека и интернет зала са просто смешно подобие на такива , и освен това се заплащат уникално скъпо за това което предлагат . навярно не си пробвала нета от залата за 1.50паунда на час , където и вероятността машината просто да ти глътне жетоните е с почти 100% успеваемост . фитнеса който аз така често посещавах поради липса на друга алтернатива е смешен . на практика дамски фитнес с тежести по 5кг , вечно препълнен с поляци или селски тарикати дето иначе в БГ не са стъпвали на подобно социално място . за дискотеката какво да кажа ... това дискотека ли е според теб ? сбирщина от пияни поляци , кофти некъпани румънци и най лошата черта на бг селянина събрана в едно , място подобно на хангар , което би трябвало да изпълнява съвсем друга цел ... главният недостиг на женско оказва своята пагубна роля в и без това крехката психика на пребиваващите там и в съчетание с половин кило алкохол чубанията е пълна . никога не съм се кефил на тая псевдо дискотека поради гореспоменатите причини , не че не съм присъствал на 2-3 извънредно и случайно добри партита де . най доброто което може да ти се случи там е да седнеш да си опечеш една пържола на барбекюто и да изпиеш една бира в очакване някой да не те залее с глупост .
на женевив ще и опресня паметта , като и кажа ,че изброените от нея соц. придобивки като фитнес , дискотека и интернет зала са просто смешно подобие на такива , и освен това се заплащат уникално скъпо за това което предлагат . навярно не си пробвала нета от залата за 1.50паунда на час , където и вероятността машината просто да ти глътне жетоните е с почти 100% успеваемост . фитнеса който аз така често посещавах поради липса на друга алтернатива е смешен . на практика дамски фитнес с тежести по 5кг , вечно препълнен с поляци или селски тарикати дето иначе в БГ не са стъпвали на подобно социално място . за дискотеката какво да кажа ... това дискотека ли е според теб ? сбирщина от пияни поляци , кофти некъпани румънци и най лошата черта на бг селянина събрана в едно , място подобно на хангар , което би трябвало да изпълнява съвсем друга цел ... главният недостиг на женско оказва своята пагубна роля в и без това крехката психика на пребиваващите там и в съчетание с половин кило алкохол чубанията е пълна . никога не съм се кефил на тая псевдо дискотека поради гореспоменатите причини , не че не съм присъствал на 2-3 извънредно и случайно добри партита де . най доброто което може да ти се случи там е да седнеш да си опечеш една пържола на барбекюто и да изпиеш една бира в очакване някой да не те залее с глупост .
Редактирано от chefolino на 11-04-2011 00:01
Публикувано на 14-04-2011 23:30 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Когато caprim66 Нинджата пише трайте си и се забавлявай с глупостите му.
Публикувано на 16-04-2011 14:03 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
аз кандидатствах за тази ферма директно на 23.03.2011 и все още нямам отговор някой ако е кандидатсвал моля да сподели след колко време се свързаха с него
Публикувано на 23-04-2011 11:39 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
не се надявай пич, късно е вече да те вкарват в някакви списъци . Уж от тази година фермата щеше да приема само директно кандидати , без фирми посредници в БГ .. е да ама не ... явно някой пак е претупал кинта по нечия полска сметка и свободните позиции са пренасочвани към калпачев и другите уродливо скъпарски фирми . е добре ,че вече ги няма ония шуменските "3-те бона" .
Публикувано на 03-05-2011 20:43 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
nадявам се да се обадят но мерси все пак за информацията
Публикувано на 15-06-2011 23:14 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
във фермата съм..... информация всякаква мога да ви дам питайте
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
www.auto-pz.com
www.auto-pz.com
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители