Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: G'S Fresh Salads

страница 5 от 15

<< < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Публикувано на 13-07-2011 22:26 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
malzer
Потребител

ми дай набират ли хора не набират ли само за студенти и ли има и свободни позиции до кога ще имат работа и как са условията и така всичко което валнува някои които иска да замине

Публикувано на 31-07-2011 00:05 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
888
Потребител

Веднага давам информацийка за този сезон.Работата наистина е тежка,но не в това е проблема.Проблема е ,че когато нарежеш много глави те таксуват като на часовка,а когато пък са малко ти викат няма пари(нищо ,че си бил 12 часа на полето),защото не си изпълнил нормата.Аз съм на айсберг и се вземат пеймънти в порядъка на 200-230 паунда средно чисто за 12 часа работа.От тази година вече няма и овъртайм.Оправданието е ,че ние сме на норма,а не на часовка.Да не говорим,че си бачкаме по 12 часа,а ни пишат 7,което след като няма овъртайм няма голямо значение,но все пак...Е,ако ви интересува нещо по конкретно си задавайте въпросите.Тази година май всичките култури са по-зле от миналата.
Публикувано на 05-08-2011 19:34 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
dizainera
Потребител

В момнта съм в G's на ICEBERG .Работата е много тежка ,ебават с парите (не пишат дни ,в които си бил на раота),няма овъртайм.Работи се по 5-6 дена по 11-12 часа без овъратим считайте за какво става на въпрос.Работиш 11 часа плътно за 60-70 паунда.Българите сме малко .В Уингс сме около 10% Българи ,20% турци и 70% румънци.Аз лично не бих повторил втора година тук. За трите месеца за който съм тук вече ми висът със 100 паунда ,които както разбирам от други потърпевши няма и да получа.
Редактирано от dizainera на 05-08-2011 19:38
Публикувано на 14-09-2011 18:42 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
chefolino
Потребител

момчета , момчета и момичета ... казах ли ви ... тая смешна фирма няма да я бъде никога вече . брат ми се върна скоро ... скъса договори , всичко , не иска да чуе повече за Г'С маркетинг . беше на джем , ред джем за 3-та година ... в крайна сметка всичко са преебали с плащането , от година на година става по зле . то вече заплатите там са като дда бачкаш в софия , или по курортите . айде ся отнова свинче каприм66 да ми изкочи с някоя луда теория колко било хубаво и колко много плащали ... баце четох ти мненията за 7-те бона заработка дето си изкарал за 5-те месеца през 2010-та ... пич 7 бона заработка изкарах за 3 месеца през 2008ма и бас държа че съм бачкал 2 пъти по малко отколкото ти . и това е защото мениджърският екип е рещил че ще реже заплати и ставки на всякакви култури щото така е изгодно за компанията ..

въапреки че тая година не ходих , пък и не искам да чуя за тая ферма , много ме е яд за хората дето са се подлъгали да идат , поради обещания . аре да нямаш друго кво да правиш в бг и да си готов да те правят на нещо средно м/у роб и маймуна , да идеш , ама то хора с акъл в главата заминали . и за кво ... който не си е потърсил работа в бг , в софия средната заплата на млад човек с образование и езици е 1500- 2 бона , с осигуровките , стажа , всичко . целогодишно . в сравнително "мизерна" компания като кока кола , в която имам участта да бачкам се взимат 800 кинта чисто без бонусите , а като хванеш бонусите което става почти всеки месец взимаш двойно , караш служебен автомобил , говориш по служебен телефон и ебеш служебни сервитьорки с които се виждаш всеки ден щото работата ти е да ходиш по кафенетата . подканям всички хора с мозък да се спрат да мислят на дребно и да си потърсят бъдещето тука , с малко повече късмет и по малко мрънкане и тука става .... пък незнам в г'с да има плаж като на кубуто във варна ...
Публикувано на 19-12-2011 23:49 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
vasgene
Потребител

Всеки си има глава на рамената за да си прецени какво да предприеме.Лично аз тая година бях на кос за 6 месеца и ударих заработка 8000 лири,работата е нормална,условията приемливи
Публикувано на 06-01-2012 09:44 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
chefolino
Потребител

ако си живял в кочина на село и си бачкал хамал на строеж може и да ти се сторят нормални условията и работата ...razz
Публикувано на 28-01-2012 02:28 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
TodorFilipov
Потребител

какво да очакваме за сезон 2012
Публикувано на 28-01-2012 11:40 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
krastevbg
Потребител

TodorFilipov писа:
какво да очакваме за сезон 2012

Гърчене по 15 часа и мизерия отвсякъдеlaughlaugh
Публикувано на 30-01-2012 16:55 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
TodorFilipov
Потребител

overtime има ли след 8-мия час?
Публикувано на 31-01-2012 01:26 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
krastevbg
Потребител

TodorFilipov писа:
overtime има ли след 8-мия час?

Ти се шегуваш ми се струва.То след 12-тия няма ти за осмият питаш.Всичко на всички култури е на заработка и те клатят с парите както си искат.

страница 5 от 15

<< < 2 3 4 5 6 7 8 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 69 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти