Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: G'S Fresh Salads

страница 6 от 15

<< < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Публикувано на 07-02-2012 00:19 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
smolker
Потребител

Здравейте,има ли някои които е кандидатствал директно в тази ферма и вече са му пратили оферта,също колко време мина от кандидатстването до получаването на офертата.Просто искам да знам да се надявам ли,или вече е късно

Публикувано на 13-03-2012 13:51 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
VarnaCity
Потребител

Един вика добре е ,друг не е добре,явно човек трябва сам да отиде за да разбере..Иначе съм останал с убежданието че май недоволните повече пишат ,доволните не ги е** много

Публикувано на 19-03-2012 18:08 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
lelekako
Потребител
leleakako8558

VarnaCity писа:
Един вика добре е ,друг не е добре,явно човек трябва сам да отиде за да разбере..Иначе съм останал с убежданието че май недоволните повече пишат ,доволните не ги е** много

Във фермата съм чувал лафче за 3те най-трудни професии в света.
На почетното 1во място беше строежа на египетските пирамиди.Камъните от 2 до 50 тона тежът.Зор си е.
На 2ро място Военна служба в Афганистан щото шанса за оцеляване е 50 на 50.Сигурно е кофти да знаеш.че всеки момент може да те убиятСтрес на макса.
На 3то място във въпросната класация се нарежда професията cuter в G`s.
Както си казал братле,човек сам трябва да иде,ако иска да разбере дали е така.
Публикувано на 16-09-2012 15:05 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
stoqn
Потребител

много правилно колега laugh

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
www.auto-pz.com
Публикувано на 25-10-2012 19:42 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
LifeguardBoy
Потребител

cool
Студентската бригада в тази ферма е супер. Всичко е много добре организирано (като за бригада). Работа като работа.. Горещо препоръчвам на всички,които могат да отидат 1 път. Има екскурзии до London .. да разгледат NikeTown, музея Madame Tussauds, има екскурзии и до Cambridge. Не си купувайте скъпи неща, щото след 2 години ще са на половин цена и в БГ. Пиянските вечери събота са незабравими. Всяка събота!!!
Публикувано на 25-10-2012 21:53 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
edinstvena
Потребител

Работа като работа, ама що не си изкажеш мнението за условията на живот,че никъде другаде я няма тая мизерия,всички натъпкани в една кабинка като сардини. Даже не искам да се сещам. Само мисълта за парите, които съм отишла да изкарам ме държаха.Никой не заслужава да живее в такива условия,при положение,че работата е толкова тежка,особено за мъжете. Има къде къде по-идеални ферми.
Публикувано на 05-03-2013 22:27 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Dok
Потребител

lelekako писа:
VarnaCity писа:

Във фермата съм чувал лафче за 3те най-трудни професии в света.
На почетното 1во място беше строежа на египетските пирамиди.Камъните от 2 до 50 тона тежът.Зор си е.
На 2ро място Военна служба в Афганистан щото шанса за оцеляване е 50 на 50.Сигурно е кофти да знаеш.че всеки момент може да те убиятСтрес на макса.
На 3то място във въпросната класация се нарежда професията cuter в G`s.
Както си казал братле,човек сам трябва да иде,ако иска да разбере дали е така.

Така е,Потвърждавам че cuoter в G`S е най тежката и мизерна работа като професия.Личен опит 5 години.
Публикувано на 28-03-2013 12:56 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
ilona4ka93
Потребител

здравейте на всички които ште ходят в тази ферма,аз лично трагва за първи път в края на април.незнам на каква култура ште съм и за това искам да попитам по принцип девойките на каква култураса?който е запознат моля да напише няколко думи,съшто относно хостела всички ли там се настаняват или има и др настанявания като например каравани
Публикувано на 23-04-2013 10:38 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
krasio
Потребител

има ли вече хора във фермата.да споделят как започва сезона.дали ще има много работа
Публикувано на 18-11-2013 11:29 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
ChristianPetrow
Потребител

Аз тази година бях кътър на целина условията бяха що годе добри, петък има дискотека в сошъл центъра забавно е събират се хора пускат и Азис дори laugh иначе тежка работа спор няма, но се паднах в 1 кабина с вайзери и всеки ден се чистеше и беше подредено без мизеря отопление си има, бани си има, перално помещение, кофти работата е да завали дъжд по време на полето или като паднат температурите до 10 градуса макар че като ти дават зор да режеш ти е топло, като цяло изкарват се пари, има период средата на август някъде до края на септември началото на октомври да няма работа и после пак зор с много поръчки така ми казаха хора които са били и преди, но старите казват че заплащането е било слабо в сравнение с преди години, но пак бях доволен на парите които изкарах, не е за всеки работата, така че докато не отидеш няма как да разбереш..
Ако някой иска повече инфо да ми пише на ЛС ще споделя каквото знам и съм видял

страница 6 от 15

<< < 3 4 5 6 7 8 9 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 53 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти