Форум >
Публикувано на 16-01-2014 19:30 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
още ли има останали балъци да ходят да си чупят здравето за некъв смешен лев в тая ферма , а и като цяло по полетата в англия .
Публикувано на 12-02-2014 08:51 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Има ли някой който е ходил миналата година и има покана и НЯМА да се връща
Публикувано на 22-03-2014 10:32 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Не съм много запознат с нещата около фермите,защото до сега никога не съм ходил.Ето,че видях,че във въпросната ферма апликейшън за онлайн кандидатстване,и след като го пратих няколко дни по късно ми се обадиха и ми казаха,че съм одобрен за работа на айсберг 12 каквото и да значи това 12.Искам да Ви помоля да ми кажете какво се прави на подобна работа,как стоят нещата и дали има смисъл да ходя там тъй като заминаването ми за там е на 27-28.04.2014г.Питам Ви защото в момента работя друго и ако си заслужава ще напусна.Не съм алчен или човек който само пари го интересуват,но моля Ви споделете колко пари могат да се спечелят.
Благодаря Ви
Благодаря Ви
Публикувано на 27-03-2014 20:47 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Някой има ли покана вече за целина?
Публикувано на 22-04-2014 19:23 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Обадиха ми се днес и всичко беше прекрасно до момента, в който като отворих имейла им видях,че искат свидетелство за съдимост...
Не става ли без него или... ? Принципно ми казаха на 27.04да съм при тях.. Но ако не им пратя свидетелството,какво се случва?
Не става ли без него или... ? Принципно ми казаха на 27.04да съм при тях.. Но ако не им пратя свидетелството,какво се случва?

Публикувано на 22-04-2014 19:36 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Antonov88 писа:
Обадиха ми се днес и всичко беше прекрасно до момента, в който като отворих имейла им видях,че искат свидетелство за съдимост...

Това става за няколко часа.Вземи си акта за раждане и лична карта и от там в съда става бързо.Не губи време
Публикувано на 22-04-2014 20:21 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Antonov88 писа:
Какъв съд? Аз съм осъждан....
sdfgser писа:
Това става за няколко часа.Вземи си акта за раждане и лична карта и от там в съда става бързо.Не губи време
Antonov88 писа:

Какъв съд? Аз съм осъждан....
А и нямам акт за раждане.. Тря в Бг да си ида да го взема
Сега ми отговориха, че щели да говорят с някой но били сигурни че всичко ще е ок..
Да не би и те да мислят този вариант със съда?
Публикувано на 22-04-2014 21:02 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Е ти къде си сега?С кой ли може да говорят,до колкото знам става лично това с документа
Публикувано на 22-04-2014 21:19 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
В Белгия от 5г. Вече.. И наистина не мисля да ида в бг че да си правя акт за раждане,въпреки че много искам да ида при тях на салатките.. Писа ми:
I spoke with Angel already about you. Should be fine.
I spoke with Angel already about you. Should be fine.
Публикувано на 23-04-2014 05:43 | RE: G'S Fresh Salads - Barway Services
Много се радвам за всички уредили се. Пожелавам ви успех и искам само да ви подскажа малко
1. фермата е огромна и е разделена на няколко места из картата на Англия
)), ако тази ферма няма поръчки....смятайте какво е в другите фемри за салати..над 4500 работника и 65 хиляди декара говорят сами за себе си 
2. в началото, може би първите три месеца ще бъдете в група на новаци, и няма да изарате кой знае колко. Това ще е само първата година и само в началото. После ще ви разпръснат из старите гръпи и парите почват
)))
3. Има места с каравани, има места и с хостели. Вкараваните е гадно, но в хостелите е прекрасно
)))
4. Какро сте забелязали хубавото на тази ферма е, че сама си набира работниците - няма да давате пари на фирма посредник
))) Има една фирма във Варна, но няма смисъкл да им давате 1000 леа за нишо..
5. Да знаете че в тази ферма се работи много, ама много. Имам в предвид, че е доста по тежко от нормалното за ферма(ягоди и тн...) Особено в старите групи бързината е отчаиваша и чак не е за вярване кръста как боли
6. Ако сте момиче е лесно
) смао пакетирате и правите парите
)) на закрито и на музика
7. Ако сте на целина...дупе да ви е яко
) Много тежко, но и парите са големи.....най-вероятно ще сте на айсберг....
8. Наи добре да се уредите да не режете салати, по добрия вариант е да сте горе в риговете, там не се работи
))))
9. Има дискотека вътре във фермата с бар сапарета и дж....събота....
10. Поляци са шефовете, така че режат часовете...много пъти работите 10 4аса, като погледнете пеймънта иамте 8.....но като има много часове, и да ви отрежат няма да се сърдите..
11. Има много мениджъри българи - целина...това е +
12. Първия ден ще чакате цял ден един дебелак да ви настани
) не се изнервяйте, просто е смотан
И внимавайте какво говорите, щото винаги може някой да е бг и да ви чуе
))
13. Ако случайно на дадената култура няма работа, многог рупи сте примерно....говорете с менидйърите на др култура да се местите при тях, постоянно се местят хора......
14. Ако някой има въпроси д ами пише
)))
Надвамс е да оцените написаното от мен
))
1. фермата е огромна и е разделена на няколко места из картата на Англия

2. в началото, може би първите три месеца ще бъдете в група на новаци, и няма да изарате кой знае колко. Това ще е само първата година и само в началото. После ще ви разпръснат из старите гръпи и парите почват

3. Има места с каравани, има места и с хостели. Вкараваните е гадно, но в хостелите е прекрасно

4. Какро сте забелязали хубавото на тази ферма е, че сама си набира работниците - няма да давате пари на фирма посредник

5. Да знаете че в тази ферма се работи много, ама много. Имам в предвид, че е доста по тежко от нормалното за ферма(ягоди и тн...) Особено в старите групи бързината е отчаиваша и чак не е за вярване кръста как боли
6. Ако сте момиче е лесно

7. Ако сте на целина...дупе да ви е яко

8. Наи добре да се уредите да не режете салати, по добрия вариант е да сте горе в риговете, там не се работи

9. Има дискотека вътре във фермата с бар сапарета и дж....събота....
10. Поляци са шефовете, така че режат часовете...много пъти работите 10 4аса, като погледнете пеймънта иамте 8.....но като има много часове, и да ви отрежат няма да се сърдите..
11. Има много мениджъри българи - целина...това е +
12. Първия ден ще чакате цял ден един дебелак да ви настани

13. Ако случайно на дадената култура няма работа, многог рупи сте примерно....говорете с менидйърите на др култура да се местите при тях, постоянно се местят хора......
14. Ако някой има въпроси д ами пише

Надвамс е да оцените написаното от мен

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители