Форум >
Публикувано на 05-10-2009 20:31 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Добре,
я кажете сега колко сте взимали средно седмично като заработка?
Защото наистина излиза, че в повечето ферми няма пари и всички са недоволни, пък е пълно с хора, как става този номер?
Хубаво е да се казва сумата за която се счита, че "няма пари"
Защото наистина излиза, че в повечето ферми няма пари и всички са недоволни, пък е пълно с хора, как става този номер?
Публикувано на 17-10-2009 23:26 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Както вече казах нямаше работа за всички. Повечето хора не са виждали 200 паунда за седмица.В началото вземахме по 80 - 90 паунда на седмица което за мен е доста малко, по нататък имаше и седмице в които сме вземали по 100 - 130. Също така зависеше дали ще се паднеш в тима които бере малини, аз бях от хората които имаха късмета да берат малини. Работата е доста лека в сравнение с ягодите, през ден се берат, зависи ако има поръчка и всеки ден , и естествено вземаш по-добри пари, но за съжаление е около 20 дена. Имаше хора които се върнаха с по 1000лв. за 3 месеца направете си сами изводите !
Публикувано на 09-11-2009 19:08 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Ivo писа:
Добре,
Добре,
Еми аз само ще кажа, че най-големия ми пейслип е 186 паунда, при положение, че аз не берях ягоди и бях на час. Общо взето правилата бяха такива, че повече от 7 часа на ден не може да се работи и повече от 39 часа на седмица не се правят, защото трябва оувър тайм да се плаща. Ама друг път ще пиша по-подробно, че нямам време сега. Очаквайте продължение
Публикувано на 19-11-2009 08:22 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Chudq se zashto si habite prikazkite izobshto...tazi ferma dori ne si zaslujava da se komentira...povqrvaite mi.. Nqma da zabravq prikazkite na edin ot makedoncite vav fermata... "iebam ti i farmata,iebam ti i sve..ova ne e farma brat,ova e cirkus" sami si pravete izvod,koito po na tatak shte se padne da hodi tam
Публикувано на 29-12-2009 01:48 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Хахах, Мето, циркус брат, циркууусс! Хуго най-добре успя да опише положението там с няколко думи...
А иначе ако трябва да си говорим честно, фермата е добра, но циркуса го прави младия "шеф" да го наречем и оня големия мениджър дето го духа вятъра. Ако не са курвенските им номера тая ферма ще процъфтява, както е било до преди няколко години, когато още се е занимавал с нея дядо Хари.
Ама верно не ми се говори и на мен вече за това, предпочитам да си спомням хубавите моменти и преживявания, в кампа си беше доста добре като изключим някои "Уееекички" инциденти...
А иначе ако трябва да си говорим честно, фермата е добра, но циркуса го прави младия "шеф" да го наречем и оня големия мениджър дето го духа вятъра. Ако не са курвенските им номера тая ферма ще процъфтява, както е било до преди няколко години, когато още се е занимавал с нея дядо Хари.
Ама верно не ми се говори и на мен вече за това, предпочитам да си спомням хубавите моменти и преживявания, в кампа си беше доста добре като изключим някои "Уееекички" инциденти...
Публикувано на 26-08-2010 12:17 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Здравейте, заминавам в leadketty farm на 28.08. Първоначално офертата беше за друга ферма, но в последните 5 дни ни разпределиха. Някой може ли да ми каже какво е в момента положението там. Благодаря, поздрави:)
Публикувано на 15-11-2010 14:08 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Здравейте
Това лято (2010) бях в Leadketty farm. Работех на час, и не се оплаквам от престоя си. Преди няколко дни получих покана, да се върна и за следващото лято, приех я и живот и здраве другата година ще съм пак там. Имаше много хора да се оплакват, имаше хора на които нямаше угодия, имаше мъзеливи, мрънкащи, те на мен не са ми критерии. Много от тях не знаеха как да си изиграят картите и много загубиха. Нз какво повече да напиша. Ако някой има конкретни въпроси може да ми пише, с удоволствие ще отговоря
Това лято (2010) бях в Leadketty farm. Работех на час, и не се оплаквам от престоя си. Преди няколко дни получих покана, да се върна и за следващото лято, приех я и живот и здраве другата година ще съм пак там. Имаше много хора да се оплакват, имаше хора на които нямаше угодия, имаше мъзеливи, мрънкащи, те на мен не са ми критерии. Много от тях не знаеха как да си изиграят картите и много загубиха. Нз какво повече да напиша. Ако някой има конкретни въпроси може да ми пише, с удоволствие ще отговоря
Публикувано на 15-11-2010 15:14 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Ако можеш да кажеш каква по-точно работа си работила там защото щом си била на час значи не си брала ягоди или малини,и ако не е тайна какви пари изкара за престоя си в Leadketty(спестени).
Публикувано на 16-11-2010 18:38 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Ами да не съм брала, бях check, ти ще ходиш там или си се върнал от там
Публикувано на 18-11-2010 22:45 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
veriito имам оферта от конкордия за leadketty за 23.05.2011. Но не мога да разбера в крайна сметка изкарват ли се пари там като берач на ягоди или не??? Или вадят пари само тези , които са на друга длъжност. За първи път заминавам и не съм наясно с доста неща.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители