Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Leadkettyfarm в Шотландия?

страница 4 от 8

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Публикувано на 18-03-2011 18:52 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Запознайте се с правилата на форума!
http://brigadiri.com/viewpage.php?page_id=1

Публикувано на 19-03-2011 12:39 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
DjOsItO
Потребител

Аз бях в тази фермата миналата година (2010). Не мога да се оплача от условията на живот, но за заплащането и дума да не става. Всеки е останал с различно впечатление, защото всеки отива с различни очаквания. Veriito
(която през целия си престой не е влизала в тунел да бере ягоди), а седеше на чека цял сезон - не може да се оплаче (иначе говори за другите, че мрънкали много и не можело да им се угоди)....абе няма да коментирам нейното поведение (отнасяше се с повечето хора, все едно е вайзер).....За тези които ще заминават за този сезон ще кажа, че докато не отидете сами да видите как стоят нещата - няма как да разберете, защото има хора, които са доволни, други не...ако не ви мързи - ще изкарате горе-долу добри пари...Аз лично за себе си съм доволна - така или иначе в БГ и толко нямаше да изкарам...
Публикувано на 19-03-2011 17:52 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
megi_3333
Потребител

Права си, че докато не отидем няма как да разберем , на дори и да разберем нямаме друг избор. Аз се надявам да има достатъчно работа, защото са ми казвали, че в по-малките ферми има повече хора от колкото са нужни в действителност. В крайна сметка каквото ни е късмет.
Публикувано на 01-04-2011 00:20 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
dunda88
Потребител

Здравейте!

С моя приятел получихме оферта за тази ферма, трябва да сме там на 09.05.2011., малко ме притесняват ранното заминаване /защото от познати знам, че работата започва от юни, но все пак навсякъде е различно/ и от разнородните коментари. Някой може ли да каже колко се плаща на час и колко на норма? Ясно, условията са добри, но не отиваме там на почивка, а да работим, важното е много работа да има! При всички положения утре потвърждавам офертата, но ще се радвам на информация относно заплащането.
Публикувано на 01-04-2011 10:02 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
debrutal
Потребител

Здравейте.
Аз и моята приятелка също поучихме оферта за там и моля някой,който е ходил там да ни каже горе-долу какво е заплащането на касета,трудно ли се хваща минимума и т.н.Най-много ни интересува за брането(понеже вече сме били на бригада и брахме малини и се надяваме пак да берем този плод).Моля ви спешно е до 15.00 трябва да дадем отговор на фирмата.Благодаря предварително.
Публикувано на 01-04-2011 12:05 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
iliyanapopcheva
Потребител
markoranka

Debrutal..

за коя дата ви е определено пътуванео?

Поздрави
Илияна
Публикувано на 01-04-2011 18:20 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
caress
Потребител
venince

leed ketty

go to Hell!!!
Публикувано на 09-04-2011 17:49 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
veriito
Потребител

DjOsItO писа:
Аз бях в тази фермата миналата година (2010). Не мога да се оплача от условията на живот, но за заплащането и дума да не става. Всеки е останал с различно впечатление, защото всеки отива с различни очаквания. Veriito
(която през целия си престой не е влизала в тунел да бере ягоди), а седеше на чека цял сезон - не може да се оплаче (иначе говори за другите, че мрънкали много и не можело да им се угоди)....абе няма да коментирам нейното поведение (отнасяше се с повечето хора, все едно е вайзер).....За тези които ще заминават за този сезон ще кажа, че докато не отидете сами да видите как стоят нещата - няма как да разберете, защото има хора, които са доволни, други не...ако не ви мързи - ще изкарате горе-долу добри пари...Аз лично за себе си съм доволна - така или иначе в БГ и толко нямаше да изкарам...

Не мисля, че съм излъгала за нещо.
Първо, написах коментара, вследствие на изпратено съобщение, от модератора.
Второ говоря за себе си, не съм коментирала другите колко са изкарали, доколкото помня.
Трето в контракта си пише, че средно се взимат по 200 паунда.
Не съм агитирала никой да идва във фермата. И не ми е приятно някои да ме коментира, някой който дори не смее да каже кой е. Аз мн лесно можех да пиша суперлативи, като си сложа някъв различен ник, но не го направих.

И след като си доволна за себе си, не виждам къде е проблема. Можеше да изкажеш мнение без да засягаш други.

За хората които се оплакваха, ще кажа направо какво имам в предвид, още в началото когато нямахме работа се организираха, разни протесни и подобни действия, които не помогнаха, дори повлиаха зле на отношеният ни с фермера. Защото тези протести нямаше как да накарат ягодите да узреят толкова бързо, съжалявам, не съм цитирала конкретни лица, те повечето които направиха проблема, си заминаха и после ние сърбахме попарата.
Публикувано на 11-04-2011 16:22 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
noni_
Потребител

И az бях в ladketty farm 2010, чесно казано съм съгласна с мнението на djosito (зн коя е и че информацията която е писала е вярна), и аз макар и да се повторя с мненията на др. условията бяха добри, в сравнение с др. ферми където бани и кухни са били общи, но НИЕ КАТО ПРИСТИГНАХМЕ ТЪКМО РАБОТАТА ПОЧВАШЕ... ПЪРВИТЕ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ЗАРАБОТКАНА МИ БЕШЕ 150п, след това се увеличи на 200 и няколко, аз лично за мене съм си доволна от престоя но ако ги нямаше тези тимове които развалиха всичко( макар и малко да плащаха на касетка), който бере бързо може да си спести някои др парички... та за тимовете не попаднах на тим... смених няколко..и всеки път попадах на марзеливи и алчки курви които бяха моите съотборнички....заради които загубих мн пари, ако идете с тази ферма внимаваите с кого се падате в тим, или берете колкото тях или кажете да ви сменят в др., не си заслужава заради едни кучки да си пропилеето дните и здравето.....а относно отношението на ваизерката не беше цветущо... да не говорим за мъжа и който се държеше така като че ли фермата е негова, а за "шефа" който даже не приличаше на шеф а на клошар, ако му се мазниш (като чекърките например) може и да ти се усмихне.. та така... ха да ви кажа електричество се плаща, газ също, а и като ходим на шопинг 2п плийссс казваше Стивънчо...,общо вззето е това ако ви интересува нещо питайте...
Публикувано на 12-04-2011 22:56 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
dunda88
Потребител

noni_ писа:
И az бях в ladketty farm 2010, чесно казано съм съгласна с мнението на djosito (зн коя е и че информацията която е писала е вярна), и аз макар и да се повторя с мненията на др. условията бяха добри, в сравнение с др. ферми където бани и кухни са били общи, но НИЕ КАТО ПРИСТИГНАХМЕ ТЪКМО РАБОТАТА ПОЧВАШЕ... ПЪРВИТЕ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ЗАРАБОТКАНА МИ БЕШЕ 150п, след това се увеличи на 200 и няколко, аз лично за мене съм си доволна от престоя но ако ги нямаше тези тимове които развалиха всичко( макар и малко да плащаха на касетка), който бере бързо може да си спести някои др парички... та за тимовете не попаднах на тим... смених няколко..и всеки път попадах на марзеливи и алчки курви които бяха моите съотборнички....заради които загубих мн пари, ако идете с тази ферма внимаваите с кого се падате в тим, или берете колкото тях или кажете да ви сменят в др., не си заслужава заради едни кучки да си пропилеето дните и здравето.....а относно отношението на ваизерката не беше цветущо... да не говорим за мъжа и който се държеше така като че ли фермата е негова, а за "шефа" който даже не приличаше на шеф а на клошар, ако му се мазниш (като чекърките например) може и да ти се усмихне.. та така... ха да ви кажа електричество се плаща, газ също, а и като ходим на шопинг 2п плийссс казваше Стивънчо...,общо вззето е това ако ви интересува нещо питайте...

От колко души минимум може да се състои отбора, може ли от 2-ма или само по 4ма?

страница 4 от 8

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 59 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти