Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Leadkettyfarm в Шотландия?

страница 5 от 8

<< < 2 3 4 5 6 7 8 >
Публикувано на 13-04-2011 20:22 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
noni_
Потребител

mi minimum 4, po izkliu4enie 3, ili 2, ako imat nqkkavi simpatii kam tebe moje i da te slojat s 1 4ovek..

Ivo: Пиши на кирилица!

Редактирано от Ivo на 18-04-2011 14:19
Публикувано на 18-04-2011 13:25 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
DjOsItO
Потребител

Здравейте
Това лято (2010) бях в Leadketty farm. Работех на час, и не се оплаквам от престоя си. Преди няколко дни получих покана, да се върна и за следващото лято, приех я и живот и здраве другата година ще съм пак там. Имаше много хора да се оплакват, имаше хора на които нямаше угодия, имаше мъзеливи, мрънкащи, те на мен не са ми критерии. Много от тях не знаеха как да си изиграят картите и много загубиха. Нз какво повече да напиша. Ако някой има конкретни въпроси може да ми пише, с удоволствие ще отговоря - КОМЕНАР НА Veriito

Айде моля ти се кой кого не коментирал.....Аз като го чета този коментар друго разбирам ама както и да е......Първо си припомни какво си писала - после можеш да говориш.......А и между другото по-мрънкащ човек от тебе нямаше("Айде берете по -бързо БЕ че умрях от жега и искам да си ходя"winkтеб цитирам....Можеше да си завлечеш дебелия задник в тунела и да побереш малко и чак тогава да се оплакваш....И хич не ме интересува твоето мнение.
Публикувано на 18-04-2011 19:05 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
veriito
Потребител

DjOsItO писа:
Здравейте
Това лято (2010) бях в Leadketty farm. Работех на час, и не се оплаквам от престоя си. Преди няколко дни получих покана, да се върна и за следващото лято, приех я и живот и здраве другата година ще съм пак там. Имаше много хора да се оплакват, имаше хора на които нямаше угодия, имаше мъзеливи, мрънкащи, те на мен не са ми критерии. Много от тях не знаеха как да си изиграят картите и много загубиха. Нз какво повече да напиша. Ако някой има конкретни въпроси може да ми пише, с удоволствие ще отговоря - КОМЕНАР НА Veriito

Айде моля ти се кой кого не коментирал.....Аз като го чета този коментар друго разбирам ама както и да е......Първо си припомни какво си писала - после можеш да говориш.......А и между другото по-мрънкащ човек от тебе нямаше("Айде берете по -бързо БЕ че умрях от жега и искам да си ходя"winkтеб цитирам....Можеше да си завлечеш дебелия задник в тунела и да побереш малко и чак тогава да се оплакваш....И хич не ме интересува твоето мнение.

Като не те интересува моето мнение, ко се впрягаш?

Публикувано на 30-04-2011 09:50 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
biska
Потребител

veriito писа:
Здравейте
Това лято (2010) бях в Leadketty farm. Работех на час, и не се оплаквам от престоя си. Преди няколко дни получих покана, да се върна и за следващото лято, приех я и живот и здраве другата година ще съм пак там. Имаше много хора да се оплакват, имаше хора на които нямаше угодия, имаше мъзеливи, мрънкащи, те на мен не са ми критерии. Много от тях не знаеха как да си изиграят картите и много загубиха. Нз какво повече да напиша. Ако някой има конкретни въпроси може да ми пише, с удоволствие ще отговоря
[б]здравей вери бих искала да те попитам за малко повече информация за Leadketty farm за пръв път ще заминавам тази година и ми е малко каша и притеснено някои казват че не са доволни можеш ли да споделиш повече информация как беше условията как вяха изобщо сичко което решиш че може да ми е нужно да тръгна спокойна за там благодаря ти предварително ако тешиш да ми отговориш[/б]
Публикувано на 03-09-2011 22:12 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
des1991
Потребител

Здрасти на всички.Тая година бях в тая ферма да ви кажа честно пълна мизерия късахме си г..а от работа и накрая повече от 160 паунда не видяхме .Шефа Стивън по далеч от на Ралица пу....а не гледаше за всичко се плаща там газ,ток автобус до като имаше де те го спряха там Стивчо гледа на работниците като на роби и не му пука за теб ама изобщо.Ралица е най-долния боклук който може да съществува .Ако някой има оферта за там да не ходи или ако иде да не очаква да събере пари.Фермата е пълна мизерия а вайзерката Ралица до като е там все повече ще потъва фермата.Ако някой има въпроси ще му отговоря.
Публикувано на 05-01-2012 02:08 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
luxeon9
Потребител

namachkanqk писа:
iohooppp az sa6to beh v taq prokajena fermaa ako moje da se nare4e taka taq prostotiq da doideat seg ada vidqt ferma ne pla6ta6 za ni6to i zima6 po edna 6apka parii.Ralicaaaa tq nee ee boklukkk Tq e edins trahoten **** bokluk ....**** koito iska qdove vav ferma i da e bez levbtova e negovata fermaaaa laugh ostanimi zapoznanstvoto s nai qkata kompaniq.taka 4e zatova ne sajalqvam.A Techkata e za rastrel tova kopelence mrysno.A da ne zabravqme i strahotnoto prase VeronikaI ***************

*Мод: Пиши на кирилица!И по-полека с думите

Това момче явно наистина доста е изстрадало .... ;\
Изобщо не се и очудвам защо е толкова вулгарен ... и вас да ви правят на дроб - и вие няма да си мълчите ;]
Публикувано на 14-01-2012 15:39 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Miss Lopez
Потребител

luxeon9 писа:
namachkanqk писа:
iohooppp az sa6to beh v taq prokajena fermaa ako moje da se nare4e taka taq prostotiq da doideat seg ada vidqt ferma ne pla6ta6 za ni6to i zima6 po edna 6apka parii.Ralicaaaa tq nee ee boklukkk Tq e edins trahoten **** bokluk ....**** koito iska qdove vav ferma i da e bez levbtova e negovata fermaaaa laugh ostanimi zapoznanstvoto s nai qkata kompaniq.taka 4e zatova ne sajalqvam.A Techkata e za rastrel tova kopelence mrysno.A da ne zabravqme i strahotnoto prase VeronikaI ***************

*Мод: Пиши на кирилица!И по-полека с думите

Това момче явно наистина доста е изстрадало .... ;\
Изобщо не се и очудвам защо е толкова вулгарен ... и вас да ви правят на дроб - и вие няма да си мълчите ;]

С това момче изстрадахме заедно всички четири месеца на труд и старание, но без никакъв стимул за рабато, без доборо заплащане. Не се лъжете да ходите там, няма пари в тази ферма, няма организация, да не говорим за персонала под всякаква критика, но както и да е всяко зло за добро. А забравих да кажа за шефа ужасен човек ако някои се излъже да посети тази ферма лесно ще го познаете изглежда точно така
Редактирано от Miss Lopez на 14-01-2012 15:40
Публикувано на 20-03-2012 14:15 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
des1991
Потребител

имало и още как от сезон 2011.значи бяхме за 1 година никога няма да се върнем в тази ферма повече !първо което е организацията куца,вайзерката е българка казва се Ралица и е пълна гад,мрази българите до дупка,обича само тези които й се подмазват,дори защитава румънците пред шефа повече отколкото сънародниците си!в никакъв случай не приемайте офертата за тази ферма!лъжат с нормите,ти се гласиш че работиш за 3-4 НА ЧАС А на края на деня разбираш че нормата е била 6 или 8 касетки на час!!понеже най-бързия берач е определящия фактор за нормата,бонуси няма !има си и класирания за високите ягоди,това не е ферма а някакво надпреварване ако речем си се класирал в топ 10 или 20 отиваш на високите ягоди където разбира се е лесно но там нормата също е относителна може и да стигне и до 8-10 на час!!всички мениджъри са избягали защото шефа се ебавал с тях говорим за хора които са прекарали по 8 години в тази ферма !също така миналата година от много оплаквания са идвали представители на конкордия понеже шефа е отказвал да прави трансфер!!няколко момичета които не са се справяли с нормата ,ги е принудил да подпишат договор в който да посочат че са нарушавали дисциплината и по тази причина да си тръгват за бг!!!!!!devil пълен цирк и пародия на ферма!! тунелите са в ужасно състояние в самите вадички между ягодите има тиня и са пълни с бурени и бодли,в жегите береш с гумени ботуши и краката ти са в тинята почти до колената на местаcry а не дават да си слагаш ръкавички в следствие на което пръстите и дланите са ти целите в мазоли изтъркани и напукани! а и повече от 150 паунда на седмица няма и да видите! отпускните пари накрая на сезона също лъжат с тях не знам точно как ги изчисляват,може би по симпатия ги раздават!ако имате въпроси с радост ще ви отговоря успех
Публикувано на 07-05-2012 21:01 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
stela1212
Потребител

Супер зле сте чесно в момента сме в тази ферма и сичко си е наред и нищо изписано ту не е вярно!!! нито за условия нито за вайзерката!
Публикувано на 11-05-2012 12:36 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
des1991
Потребител

айде кажи ми тогава какво толкова й е супер на тази ферма?коя е вайзерката?явно още сте в самото началоlaugh

страница 5 от 8

<< < 2 3 4 5 6 7 8 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 64 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти