Форум >
Публикувано на 24-08-2013 00:36 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Охх мила дейзии 36 колко много работи си таила в душичката си , че чак след една година ги споделяш, защо се излагаш ? Няма да падам на твоето ниво , но няма и да позволя да заблуждаваш хората . Може да те е яд , че получавам добри пари тук и да не ти се вярва но тъй като ме познаваш свържи се с мен лично аз ще ти покажа пейслиповете си . Ралица вече не е тук и не е вайзер но все пак да кажа две думи и за това което си казала . Аз никога и на никои не съм се мазнела а що се отнася до поканата за кафе , какво лошо има в това тя да е не чудовище и тя е човек като нас , просто един път ни се оплака , че за това защото е вайзер никой не я кани на кафе и всеки се притеснява от нея . 20 минути по рано на полето мога само да ти се изсмея , ами че то ние сме длъжни да сме по рано на полето поне 15 минути преди старта смешна си .От миналогодишните берачи тази година се върнаха 20 човека замисли се защо . Не се чувствай специална тези коментари не ги пиша за теб , в сайтове като този пишат само хора които не са доволни и хора на които говоренето им се отдава повече от работата . Аз съм от хората които '' не плюят в чешмата от която после пият вода ''. Жива и здрава бъди и не се занимавай с простотии , работи си там на малинките и не гледай чуждите панетки
Публикувано на 24-08-2013 00:36 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Охх мила дейзии 36 колко много работи си таила в душичката си , че чак след една година ги споделяш, защо се излагаш ? Няма да падам на твоето ниво , но няма и да позволя да заблуждаваш хората . Може да те е яд , че получавам добри пари тук и да не ти се вярва но тъй като ме познаваш свържи се с мен лично аз ще ти покажа пейслиповете си . Ралица вече не е тук и не е вайзер но все пак да кажа две думи и за това което си казала . Аз никога и на никои не съм се мазнела а що се отнася до поканата за кафе , какво лошо има в това тя да е не чудовище и тя е човек като нас , просто един път ни се оплака , че за това защото е вайзер никой не я кани на кафе и всеки се притеснява от нея . 20 минути по рано на полето мога само да ти се изсмея , ами че то ние сме длъжни да сме по рано на полето поне 15 минути преди старта смешна си .От миналогодишните берачи тази година се върнаха 20 човека замисли се защо . Не се чувствай специална тези коментари не ги пиша за теб , в сайтове като този пишат само хора които не са доволни и хора на които говоренето им се отдава повече от работата . Аз съм от хората които '' не плюят в чешмата от която после пият вода ''. Жива и здрава бъди и не се занимавай с простотии , работи си там на малинките и не гледай чуждите панетки
Публикувано на 25-08-2013 23:15 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Хора, не се лъжете за фермата. Ужасна е! Аз бях за втора година на бригада на ягоди. Миналата година бях в Ivy Farm. Аз там не съм вземала заплата под 350 паунда на бране на ягоди, като максимума ми чисти пари са били 510 паунда на седмица. В Leadketty не става въпрос за мързел, просто не се плаща. От агенцията, която ме прати там ми казаха, че знаят, че фермата е ужасна, но за да получиш трансфер на хубава ферма после, трябва да се измъчиш малко там! Безкрайно разочарована останах за 2 месеца. Напълно пропиляно време... От няма и месец съм в нова ферма и съм изкарала повече пари отколкото в Leadketty за 2 месеца. В Англия никой не го мързи, всеки е дошъл за малко да си изкара някой лев... просто има и тарикати и такива, които се подмазват и си мислят, че така ще стигнат много далече.
Ако искате да си спестите главоболията и парите, които ще вложите да отидете в тази ферма, не ходете по-добре!
Вие си решавате дали да отидете или не!
Аз се подлъгах, като се надявах да не е толкова лоша ферма и коментарите да са преувеличени... уви не! Всичко отрицателно, което е написано е напълно вярно. Не знам на кой му дава сърце да пише хубави коментари и да подлъгва хората...
Ако искате да си спестите главоболията и парите, които ще вложите да отидете в тази ферма, не ходете по-добре!
Вие си решавате дали да отидете или не!
Аз се подлъгах, като се надявах да не е толкова лоша ферма и коментарите да са преувеличени... уви не! Всичко отрицателно, което е написано е напълно вярно. Не знам на кой му дава сърце да пише хубави коментари и да подлъгва хората...
Редактирано от 6tastieto на 25-08-2013 23:24
Публикувано на 26-08-2013 14:33 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
ами mimirito първото което е в никоя ферма го няма това да си 20мин по-рано на полето,всички отиват заедно,това явно се случва само в тая тъпа ферма,където ти отиваш по-рано и си избираш определени редове,aз не заблуждавам хората,ти ги заблуждаваш,в момента само ти пишеш положителни коментари за фермата,всички други са на мнение,че фермата не е добра.Защитавай си я колкото искаш,като хората също са ходили там и са видели.Другото,което е на Ралица явно и харесват хората,които и се подмазват и 20 човека може да се се върнали,ама 20 с румънците,ако се бяха върнали 20 берачи от България тогава трябваше почти всички да сме се върнали,замисли се ти,май не ти се отдават сметките,аз си гледам в моите панетки,ама ти явно не си гледаш в твоите след като така лъжеш хората,че фермата е била много добра,добра може да си е за теб и още 4-5 човека,но не и за другите.Хаха аз се чувствам вече специална,а и не знаеш коя съм за да ми казваш,че говоренето ми се отдава повече от работата.Искам да знаеш само,че не съм от тия които ги връщаха по караваните,напротив бях си редовно на полето и не съм изобщо доволна,както аз така и много други хора.А и тук става въпрос за това,че има много по-добри ферми от тази,където работа има за всички,а не като в Leadketty работата да свърши в средата на юли месец и да кажат че работа ще има към 15 август и то каква работа за по 4 часа хахах даже ми става смешно,като знам какво е там положението и как ще приключите преди края на септември
Редактирано от deyziii 36 на 26-08-2013 15:31
Публикувано на 26-08-2013 19:49 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
едно не ми е ясно хора . защо не ми позволявате да кажа две хубави думи за тази ферма . АЗ СЪМ ДОВОЛНА И ТОЧКА ПО ВЪПРОСА .след две седмици се прибирам поработих си два месеца и половина и се прибирам със същите пари с каквито се прибират хора които обаче са работили 5 месеца . имам достатъчно приятелки в други ферми с които редовно си пиша и знам за какво става въпрос . не отричам може да има по добри ферми аз харесвам тази и съм доволна . миналата година всички полета узряха на веднъж затова от началото имахме повечко работа а после понамаля . тази година всичко си беше плавно вайзорите са нови и си гледат работата момичетата . нямам желание нито търпение да убеждавам някого в каквото и да е било . спора ми с вас би бил абсолютно излишен просто искам поканените в тази ферма да знаят , че има и доволни . аз не само не лъжа , а си казвам всичко както си е без да украсявам . това ще ми бъде последният коментар няма да се надпреварвам с злите езици . успех на всеки
Публикувано на 27-08-2013 22:38 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Ами това,че ти си доволна трябваше да го кажеш от самото начало,а не че другите си измисляме...но както и да е щом ти си доволна няма лошо,нека хората сами си преценят,има много негативни коментари за фермата,които не вярва нека да отиде и да си прецени сам.Аз също имам много познати в Англия по другите ферми,които са много доволни,но на мен и на много други Leadketty не им харесва и това е положението.Даже и с фирмата която заминах миналата година,казаха,че от тази ферма има много хора,които са НЕДОВОЛНИ и много хора са се оплакали,просто там няма достатъчно работа за всички,може би ако са по-малко хора ще е по-добре,но както и да е ПАРИ В LEADKETTY НЕ СЕ ИЗКАРВАТ!!!!
Публикувано на 11-12-2013 18:22 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
фермата е средна нито е много добра нито е най-зле.не я харесват хора които не са бързи берачи и работят през ден,но това зависи само и единствено от самия теб.ако искаш да изкарваш пари там имаш тази възможност ако ти се работи. успех на заминаващите в leadketty farm
Публикувано на 05-03-2014 19:51 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Миналата година бях в тази ферма за 2 месеца
Работят предимно българи и румънци.
Условията са добри(поне мен ме устройваха)
В каравани от 4 до 6 човека. В караваните има кухня и санитарен възел. Кухните си имат съдове, чинии, вилици, чаши. Спални с двойни и единични легла(има завивки и възглавници,но е хубаво да си носите спални чували)
Водата е малко слабичка, ама се свиква
Има нет предимно в пералното помещение, където последно имаше 3 работещи перални(няма сушилни)
Вайзерките са българки и са готини, общуват спокойно с всички и не се превземат.
Аз нямах успех много с парите, защото сезона беше слаб, но нищо не се знае за тази година
Успех, на тези които ще заминат
Работят предимно българи и румънци.
Условията са добри(поне мен ме устройваха)
В каравани от 4 до 6 човека. В караваните има кухня и санитарен възел. Кухните си имат съдове, чинии, вилици, чаши. Спални с двойни и единични легла(има завивки и възглавници,но е хубаво да си носите спални чували)
Водата е малко слабичка, ама се свиква
Има нет предимно в пералното помещение, където последно имаше 3 работещи перални(няма сушилни)
Вайзерките са българки и са готини, общуват спокойно с всички и не се превземат.
Аз нямах успех много с парите, защото сезона беше слаб, но нищо не се знае за тази година
Успех, на тези които ще заминат
Публикувано на 30-04-2015 20:14 | RE: Leadkettyfarm в Шотландия?
Здравейте. Прочетох всички коментари в темата за тази ферма. Има ли някой, който е бил наскоро там за да сподели и изкаже мнение дали нещата са се променили към по-добро? И също така има ли хора разпределени в тази ферма за края на месец май?
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители