Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: J E Piccaver & Co или JEPCO???

страница 2 от 5

< 1 2 3 4 5 >
Публикувано на 03-04-2011 15:24 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
MILENA_FF
Потребител

здравеите някои може ли да ми каже каде се кандидатства за JEPCO има ли телефон,саит или нещто подобно

Публикувано на 27-05-2011 18:17 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
yumito
Потребител

Здравейте, бих искала да Ви помоля за информация за фермата и за работата която се извършва юли-септември в J E Piccaver & Co (JEPCO). Понеже получих оферта за там за тези месеци и в офертата не пише конкретно каква дейност ще извършвам. Прочетох, че фермата е една от добрите и си заслужава заминаването, но понеже съм сама и малко съм притеснена по този въпрос. Благодаря Ви предварително.
Публикувано на 28-05-2011 12:13 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

бране на лук и салати.

Публикувано на 28-05-2011 19:08 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
yumito
Потребител

Благодаря, Иво
Публикувано на 22-09-2011 19:43 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
bad_boy123
Потребител

Получих трансфер за тази ферма след една седмица и го приех. Не прочетох нито един лош коментар за фермата, а имам приятели които са били 2009 в същата ферма и ми казаха, че е ужасна. 50 паунда за порткабина, 5 за интернет , 15 за бус за шопинг и нз си още кво. Работили всеки ден от тъмно до тъмно за 200 паунда на седмица. Някои може ли да ми каже кво ще ме очаква през октомри. Благодаря Ви предварително
Публикувано на 17-02-2012 17:12 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
fliqper
Потребител

Иво, аз получих оферта за харвестер в тази ферма и до колкото прочетох повечето коментари са много весели и обнадеждаващи. Само ме притеснява това което си писал че е тежка участта на харвестерите, ти какво работи там харвест или сееше ? Питам те защото имам възможност да избирам между сеене и харвест и съм силно озадачен. За сеещите ми казаха че имали работа само от Понеденик до четвъртък и можело да взимам по-малко заплащане като такъв а харвестерите имали работа и събота. Става въпрос за тази година. Моля те да ме посъветваш какво да избера.

А да и един друг въпрос видях че си писал за данъка, аз съм 4ти курс ако си извадя уверение от университета ще ми свърши ли работа ?
Благодаря ти предварително.
Редактирано от fliqper на 17-02-2012 17:22
Публикувано на 17-02-2012 17:19 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
Ivo
Админ

Харвестарите изкарваха повече пари - бачкаха повече естествено.
Плантаджиите зависят от времето - ако вали дъжд не бачкат. Ако се случи да не могат да сеят няколко дни после бачкат, за да наваксват. Но в повечето случаи може да се каже, че на плантинг се изкарваха по-малко пари.
Сега не знам как е.

п.п. не съм бил на харвест.

Относно "тежка е участта на харвестарите" - тва е в отговор на мнението над моето в старата тема. Той си е казал човека. )

Редактирано от Ivo на 17-02-2012 17:24
Публикувано на 17-02-2012 17:39 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
fliqper
Потребител

Мерси До колкото разбирам плантерската работа е по-лека и зависи повече от метеорологичните условия. Аз от работа не се плаша за това избирам да съм харвестер пък нека да ми е тежко cool
А за данъците имаш ли представа дали уверението от университета (преведено и легализирано) ми върши някаква работа? Защото от фирмата ми казаха че щом съм 4ти курс няма смисъл.
И друго се сетих да те питам: този 'locker' за личните неща който го има в всяка каравана за всеки по отделно ли има или за по двама са или са общи? Вратите заключват ли се ?Как да си пазя вещите ?
Редактирано от fliqper на 17-02-2012 18:41
Публикувано на 17-02-2012 23:15 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
Ivo
Админ

Локърите - си ги има всеки, обаче ако искаш да си заключваш ти трябва катинар. Същото важи и за хладилника в кухнята.
Иначе вратите на каравините се заключват, също така има и камери в кампа.

Публикувано на 29-02-2012 17:48 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
deleted_user
Потребител

Извинявам се ако е малко офтопик, но някой има ли имейл на Греъм Уилкинсън от JEPCO?

страница 2 от 5

< 1 2 3 4 5 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 55 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти