Форум >
Публикувано на 19-04-2012 11:19 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
Извинявам се грешно бях прочел мнението на margoredfan. Всичко ми стана ясно, наема явно е един и същ от години 

Публикувано на 01-06-2012 20:39 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
След месец и нещо в джепко бих казал че съм много доволен.Работа има премного хора всякакви и пейслиповете за сега са перфектни.Трудното е само физически да се издържи на средно 14те часа работа всеки ден и психически да се изтърпят литовците които са много и буквално владеят фермата. Буквално нямаш време да се наспиш но според мен си заслужава. Запознах се с много различни хора от цял свят и много се радвам че дойдох.До колкото чувам тази година на лука стават късно и работят до към обяд но взимат много малко пари.За харвеста се бях настроил че ще е тежко и трудно но то си е нещо повече адско е направо в бг не съм работил толкова.като цяло пак казвам заслужава си. Това е едно голямо предизвикателство и много ще се радвам да издържа до края. (Beer) 

.gif)

Относно оставането в uk още нищо не мога да кажа на този етап чакам да ми излезе нина.

.gif)

Относно оставането в uk още нищо не мога да кажа на този етап чакам да ми излезе нина.
Публикувано на 09-07-2012 22:41 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
Ние след по-малко от седмица имаме трансфер в тази ферма. Как е положението към момента? Какви пари се изкарват? Има ли Wi-fi? От Манчестър до къде трябва да хванем автобус?
Ако някой отговори ще съм му благодарен
Ако някой отговори ще съм му благодарен

Публикувано на 25-02-2013 20:38 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
може ли мейл на тази ферма
Публикувано на 26-02-2013 15:38 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
Публикувано на 03-04-2013 23:01 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
Здравейте, някой ще сподели ли възможно най - актуална информация за JEPCO? Най - вече за бране на салати в периода август до края на ноември? Мен ми е любопитно какво е качеството на салатата в този период - дали е предимно с добро качество или предимно с лошо. Също така всеки сам ли си работи или отборно? Не съм за първа година на бригада, но за първа в JEPCO. Всъщност дори все още не съм приел офертата - дадоха ми известен период да проуча и да обмисля, но аз по - скоро ще приема. Какво е съотношението на националностите във фермата? Постарах се да прочета всичко във форумите за JEPCO, както и една архивирана вече тема за фермата. Старая се да поставям въпроси, на които не успях да намеря отговори и които ще са полезни не само на мен, а и на други. Разбрах, че се живее в порт кабини, но не ми стана ясно какво представляват. В предната ми ферма си бяхме в каравана, като вътре в нея има отделно баня и тоалетна, има 3 стаи, кухня и хол. В тези порт кабини какво има? Вътре ли се хапва или има столови помещения? Снимки също има доста, но отпреди години. От 2012 не открих. То е ясно, че калта е еднаква навсякъде, но все пак...
А има ли условия за отдих и спорт по време на почивния ден? В предната ми ферма почивахме само неделните дни, дано и в JEPCO е така. Позволено ли е в тези порт кабини да имаме телевизор и Булсатком? Интернетът не ми е нещо, без което не мога, но все пак е удобство ако има Wi - Fi. И така. А и не на последно място - кой английски футболен отбор е най - на почит в JEPCO? 
А има ли условия за отдих и спорт по време на почивния ден? В предната ми ферма почивахме само неделните дни, дано и в JEPCO е така. Позволено ли е в тези порт кабини да имаме телевизор и Булсатком? Интернетът не ми е нещо, без което не мога, но все пак е удобство ако има Wi - Fi. И така. А и не на последно място - кой английски футболен отбор е най - на почит в JEPCO? 
Редактирано от Mitko_Stefanov на 03-04-2013 23:02
Публикувано на 04-04-2013 12:08 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
В случай, че никой не се включи да ти отговори (от тези, които са били скоро там) ще ти напиша няколко реда, че да е по-добре от нищо. 
По спомен на почит беше Manchester United
Порт кабините са само стаи - 3 стаи, с по 2-3 легла. В повечето има хладилник, който основно ползвахме да си държим пиенето.
Пример: http://bit.ly/H0s0JZ
Това е легло в порт кабината: http://bit.ly/12kdbf2
В кампа има една огромна къща, която съдържа общата кухня - печки, шкафове, мивки, хладилно помещение с шкафове, където си държиш храната. Има и фризери, където пък е мазало и масово се крадеше от "пестеливи" душички.
Това е общата кухня: http://bit.ly/YxviPe
Има TV руум - диванчета и телевизор.
Има билярд в една стая. Има и тенис маса в друга стая. (поне имаше преди).
И зала с компютри - колко са сега не знам. Преди имаше рутерче и се ловеше по караваните нет.
Има и футболно игрище.
И все пак това са данни от 2009-та.
Много време мина, някой друг трябва да ти каже дали има промени.

По спомен на почит беше Manchester United

Порт кабините са само стаи - 3 стаи, с по 2-3 легла. В повечето има хладилник, който основно ползвахме да си държим пиенето.
Пример: http://bit.ly/H0s0JZ
Това е легло в порт кабината: http://bit.ly/12kdbf2
В кампа има една огромна къща, която съдържа общата кухня - печки, шкафове, мивки, хладилно помещение с шкафове, където си държиш храната. Има и фризери, където пък е мазало и масово се крадеше от "пестеливи" душички.
Това е общата кухня: http://bit.ly/YxviPe
Има TV руум - диванчета и телевизор.
Има билярд в една стая. Има и тенис маса в друга стая. (поне имаше преди).
И зала с компютри - колко са сега не знам. Преди имаше рутерче и се ловеше по караваните нет.
Има и футболно игрище.
И все пак това са данни от 2009-та.
Много време мина, някой друг трябва да ти каже дали има промени.Публикувано на 27-04-2013 00:13 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
Еми Иво, по мои последни спомени от 2011-та нета се ловеше само в залата - чичо го пускаше към караваните едва през октомври, когато всечки са на Съфолк. Бяха останали всичко на всичко два или три компа, тениса масата си стоеше. И все още на почит си е Юнайтед, поне докато чичо Греъм е там. Съотношението на нациите ли? Водеща нация бяха и май все още са литовците, а ние и румънците сме на кантар, както се казва. За телевизора и Булсата в караваната трябва да питаш там като отидеш, но мисля, че се плащаше нещо. Колкото до качеството на салата - не зная миналата година какво е било през октомври и ноември, но аз в предните години като бях - била съм там и през първия и през втория сезон - има известна разлика. Определено през лятото, до към края на август, салатата е една, а после има известна промяна заради застудяването. Но ти казвам, че това е било в предни години. Кой знае какво инфо от миналата година нямам от тия, които бяха там.
Публикувано на 04-03-2014 17:06 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
Здравейте, и аз ма свой ред да задам някои въпроси. Казвате работа има, пари също...ОК. А някой спомена Булсат-дали може. И къде точно се намира или са няколко фермите на Джепко в УК, понеже в информацията за фермата пише и Норфолк и Линкълншир и кога те разпределят какво ще береш, понеже на мен ми пише лук и марули, на четейки разбирам, че някои от вас са знаели предварително. И последно в моето инфо пише за наем 25 за порткабина, 35 за каравана, а по-горе видях 53? Благодаря за търпението ако някой ми отговори, че немалко питах

Публикувано на 05-03-2014 13:38 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
Никой ли няма спомен за фермата? Хайде, моля ви драснете някой ред
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД