Форум >
Публикувано на 10-12-2010 12:25 | RE: Barrie & co,Scotland
E,Mirela prava si koito go moje go moje,a na narode ulekna li vi sq 
Kontqt se,gledat se i hubaviqt chovek kVito i nomera da pravi minava,shtom znaete kva e procedurata-probvaite se i vie,pak ako vi e pod dostoinstvoto prosto ne hodete na takiva mesta.Ne samo Barrie Farm navsqkade e taka.

Kontqt se,gledat se i hubaviqt chovek kVito i nomera da pravi minava,shtom znaete kva e procedurata-probvaite se i vie,pak ako vi e pod dostoinstvoto prosto ne hodete na takiva mesta.Ne samo Barrie Farm navsqkade e taka.
Публикувано на 10-12-2010 13:37 | RE: Barrie & co,Scotland
Аз много добре виждах кой какви касетки предаваше при Барито!!!!!
Не може Иво и Луиза на едни пстоянно да им викат "Пълнете до горе" и "Малки с малки, големи с големи", а за други просто да си затврят очите!!!
Това се виждаше и беше направо очевадно.
А за другата ферма не можеш да бъдеш сигурна дали съм бил там или не!!
Видяхте се в чудо като ви казаха да разделяте на три, нали???
Ние го правехме и при Барито и пак ни връщаха касетите!!!
Не може Иво и Луиза на едни пстоянно да им викат "Пълнете до горе" и "Малки с малки, големи с големи", а за други просто да си затврят очите!!!
Това се виждаше и беше направо очевадно.
А за другата ферма не можеш да бъдеш сигурна дали съм бил там или не!!
Видяхте се в чудо като ви казаха да разделяте на три, нали???
Ние го правехме и при Барито и пак ни връщаха касетите!!!
Публикувано на 12-12-2010 15:37 | RE: Barrie & co,Scotland
Mhaden,ti vaizer li be6e,4e mnogo dobre vijda6e koi kakvi kasetki e predaval????A otnosno drugata ferma ubedena sum,4e ne si bil tam,za6toto znam koi si!!!!!I nedei mnogo da znae6 i razbira6 sega,tova trqbva6e da go kaje6 kato bqhte tam s jena ti....
Публикувано на 12-12-2010 16:36 | RE: Barrie & co,Scotland
Виж сега Mhaden, много се отклоняваме от темата, но искам дат и кажа още нещо, защото не си прав за някой неща. Мисля че ти също беше в другата ферма, там бяхме само три отбора (и ти също беше в един от тях, поправи ме ако греша). Работихме там докъто другите при Barrie бяха dayoff, това означава ли, че ти също си подбутван от някого или си правил "шпакловки" или там както ги наричаш? Във фермата "под наем" правихме двойно повече касетки от работниците там, а ни плащаха по ниско всравнение с тях. И когато ние не се съгласихме с това, ти казваш че сме "РЕВНАЛИ" ами да, за мен това е начина да си отстоявам правата, не да пиша тук, когато съм недоволна, казваме на МЯСТО В ОЧИТЕ когато не ни харесва нещо.
Публикувано на 19-01-2011 18:39 | RE: Barrie & co,Scotland
Nqkoi shte kaje li kolko gore dolo di e dokaral ot tazi ferma barrie and co ap
Публикувано на 12-02-2011 21:42 | RE: Barrie & co,Scotland
За 4 месеца 2000 паунда чисти!!!
Като се има в предвид, отидох с 300 джобни!!!!
Като се има в предвид, отидох с 300 джобни!!!!
Публикувано на 06-03-2011 18:09 | RE: Barrie & co,Scotland
zdravei bih iskal da popitam s koq firma si oti6la na rabota tam predvarielno ti blagodarq za otgovorut
Ivo: последно предупреждение да пишеш на кирилица!

Ivo: последно предупреждение да пишеш на кирилица!
Редактирано от Ivo на 06-03-2011 23:19
Публикувано на 19-03-2011 11:31 | RE: Barrie & co,Scotland
С хопс сжищов
Публикувано на 01-06-2011 16:51 | RE: Barrie & co,Scotland
Е,Браво на твоя приятел.След толкова приказки точно там да иде.Браво ще пасе ще пасе и бая ,,happy,, ще се върне гарантирам!
Публикувано на 14-02-2012 00:13 | RE: Barrie & co,Scotland
Здравейте,аз ще заминавам на 10 май за Ферма: AP BARRIE & CO някой да ми каже нещо за тази ферма и други има ли за тази датаа

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители