Форум >
Публикувано на 15-03-2014 19:29 | RE: Barrie & co,Scotland
Хора не се лъжете да ходите там. Миналата година т.е. 2013 беше дори по зле и от предната. Ако имате друга опция, не му мислете и изберете нея. Няма доволен от там, освен онези, които бършат задниците /с извинение/ на вайзерите. Ако искате просто да загубите няколко месеца, ако искате да усетите какво е унижение, ако искате да се приберете без пари, то заповядайте при Бари. Хора, не правете грешката да замените мизерията в България с още по голяма мизерия там..gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
Публикувано на 16-03-2014 10:37 | RE: Barrie & co,Scotland
Чак толкова ли е зле? Все пак отиваме да работим,а не да се глезим.. кое по точно е гадното там? Само фермера или и работата
Публикувано на 31-03-2014 18:21 | RE: Barrie & co,Scotland
romina писа:
Чак толкова ли е зле? Все пак отиваме да работим,а не да се глезим.. кое по точно е гадното там? Само фермера или и работата
Караваните са що годе добре. Била съм и в много по лоши каравани, но нали не отиваме за 5***** хотел, а за да работим и да изкараме някой друг лев, което пък няма как да стане ако работиш 3-6 часа на ден или по 15-25 часа седмично. Отношението е повече от гадно. Сами си преценявайте дали ще ходите там. Аз лично и на гости не бих отишла.
Публикувано на 19-04-2014 19:38 | RE: Barrie & co,Scotland
Аз бях в AP Barrie миналото лято 2013 г .. Какво да кажа слаба работа... Няма работа за всичките 250 човека , който наемат на работа... Пик на брането няма, а единствено се работи повече ( 8 часа на ден, защото на мистър Бари не му се плаща овъртайм) когато се застъпят ягодите и малините , някъде към средата на август ...Пари не се изкарват .... на седмица с 150 паунда :Х ... Караваните са добре ( лично моята беше добре ) , все пак са каравани няма как да е 5 звезден хотел
Пожелавам успех на всички заминаващи там и се заредете с нерви 

Пожелавам успех на всички заминаващи там и се заредете с нерви 

Публикувано на 04-11-2014 16:22 | RE: Barrie & co,Scotland
Аз бях там за сезон 2014 г.
И си пожелавам да не се върна там никога.
Абсолутно всичко е вярно.Невяхвах но заминах видях и разбрах.
И си пожелавам да не се върна там никога.
Абсолутно всичко е вярно.Невяхвах но заминах видях и разбрах.
Публикувано на 04-11-2014 22:19 | RE: Barrie & co,Scotland
Там и при карън фермата граничеща с ягодите тейбълтоп на бари е като в концлагер бях свидетелка как сина на Карън удари руманско сираче къде пропускал малините в реда ужасно е не ходете там а колко хора видях в купар ангус на спирката чудещи се какво да правят и на къде да отидат
Публикувано на 04-11-2014 23:02 | RE: Barrie & co,Scotland
Сина на Карън е ретардирана маймуна,ходеща с черно под ноктите и едни и същи дрехи 3 месеца,и според мен е плод на любов между братовчеди 

Публикувано на 05-11-2014 09:48 | RE: Barrie & co,Scotland
Прав си незнам това красиво момиче как си лягаше с него ! Там е концлагер а шефовете са като тези от the hills have eye
Публикувано на 06-02-2015 15:57 | RE: Barrie & co,Scotland
Ако някой е разпределен в тази ферма, по - добре изобщо да не ходи там. напразно загубих 3 месеца при чичката(така му викат там на шефа). Работата е много слаба. за целия период имам 5 часа овъртайм. Постоянно те гонят от полето без да си виновен, само и само да има работа за румънците. Случвало се е за седмица поляци и българи да имат по 15 часа работа, докато в това време румънците са с по 4-5 часа овъртайм.
Публикувано на 04-04-2015 22:41 | RE: Barrie & co,Scotland
gore dolu
Ivo: не забравяй кирилицата!
Ivo: не забравяй кирилицата!
Редактирано от Ivo на 04-04-2015 23:14
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД