Форум >
Публикувано на 15-11-2010 21:27 | RE: Hiller farms ltd \ Mudwalls Farm \ Alchester Warwickshire
здравейте на всички искам да споделя за тази ферма досега е било добре там защото собствениците са биле англичани обаче фалират и я купуват индийци аз бях там тази година и беше пълен ад ама ад в буквалния смисъл бяхме 150 българина в началото на сезона до края на август останахме 50 организация никаква щом английската конкордия идва стачкувахме доста ама полза нямаше хора не ходете в тази ферма повече максимума за седмичен пейслип е 150-160 паунда 

Публикувано на 15-11-2010 21:30 | RE: Hiller farms ltd \ Mudwalls Farm \ Alchester Warwickshire
а също така другото име на тази ферма е викарейч на един и същ собственик са
Публикувано на 13-02-2011 16:31 | RE: Hiller farms ltd \ Mudwalls Farm \ Alchester Warwickshire
аз също бях в тази ферма това лято. Беше повече от кошмар, защото индиеца не си поддържаше полетата и затова нямахме работа. около 1 месец само ни лъжеха че ще има работа а в същност работехме по 4 5 дена в седмицата и то за по 3 4 часа. наистина преди фермата е била много добра, но защото собствениците са били други. Иначе това лято имаше и български вайзери. повечето от караваните са в добро състояние и всеки ден ни караха до TESCO. Но не се изкарват никакви пари. Силно се съмнявам нещата да се променят така че моя съвет е не ходете там!!! а и Concordia казаха че вече няма да работят с тази ферма , но все пак имайте 1 на ум ако някои ви предложи да ходите там.
Публикувано на 12-09-2012 15:28 | RE: Hiller farms ltd \ Mudwalls Farm \ Alchester Warwickshire
здравейте,може ли дадете нова информация за тази ферма.има ли работа,каква е нормата плащането добро ли е,краде ли се.ще ми правят трансфер за там ,а посочената информацията е от преди години.благодаря предварително
Публикувано на 12-09-2012 19:01 | RE: Hiller farms ltd \ Mudwalls Farm \ Alchester Warwickshire
Здравей, a_dekova! В момента сме в тази ферма,тук сме от 4-ри месеца,скоро си заминаваме. Основното което мога да ти кажа съвсем искрено е...да НЕ идваш!!!!!
По-добре ако няма работа в старата ти ферма си отивай за България,защото тук положението отначало си беше ужасно...така си е и в момента. Това е най-отвратителната ферма на света,казвам го на всички които евентуално някой ден получат оферти за тук,индийци са шефовете,третират ни като животни. Стоим по 13 часа на ден на полето и се прибираме (ако имаме късмет) с по 40 паунда (за среден пикър). Полетата са потънали в кал,не може да се върви даже,абе просто е под всякаква критика. Вайзерите са готини,но от тук пари няма да видиш никакви,само яка мизерия. И ако се чудиш защо сме стояли цели 4 месеца...зашото не дават трансфер,а имахме да избиваме вложени пари :-) Ако те интересува нещо друго питай,и да знаеш,това не е само мое мнение, а е всеобщо.
По-добре ако няма работа в старата ти ферма си отивай за България,защото тук положението отначало си беше ужасно...така си е и в момента. Това е най-отвратителната ферма на света,казвам го на всички които евентуално някой ден получат оферти за тук,индийци са шефовете,третират ни като животни. Стоим по 13 часа на ден на полето и се прибираме (ако имаме късмет) с по 40 паунда (за среден пикър). Полетата са потънали в кал,не може да се върви даже,абе просто е под всякаква критика. Вайзерите са готини,но от тук пари няма да видиш никакви,само яка мизерия. И ако се чудиш защо сме стояли цели 4 месеца...зашото не дават трансфер,а имахме да избиваме вложени пари :-) Ако те интересува нещо друго питай,и да знаеш,това не е само мое мнение, а е всеобщо.
Публикувано на 12-09-2012 22:11 | RE: Hiller farms ltd \ Mudwalls Farm \ Alchester Warwickshire
незнам какво да кажа,вече са ни купени билети как да се откажем.а има ли норма.каква е,как е заплащането,много ли е студено.може ли скаип или фейсбук за по добра кореспонденция
Публикувано на 14-09-2012 19:24 | RE: Hiller farms ltd \ Mudwalls Farm \ Alchester Warwickshire
Някои има ли телефон на фермата? Ще съм ви много благодарен!
Публикувано на 19-04-2013 09:49 | RE: Hiller farms ltd \ Mudwalls Farm \ Alchester Warwickshire
za tazi godina nqkoi nqkakva informaciq ima li kak e polojenieto v tazi ferma
Публикувано на 10-05-2013 16:32 | RE: Hiller farms ltd \ Mudwalls Farm \ Alchester Warwickshire
аз заминавам на 31 май.Някой да знае нещо за тази ферма....?
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители