Форум >
Публикувано на 21-03-2010 23:04 | RE: J P GRAY & SON \ Auchrenie Farm \ Scotland
az i oshte 2 priqtelki zaminavame na 01.06.2010g. v Scotland, J P Gray...ot svishtov sam i poznavam 4 5 4oveka, koito ni kazaha mnogo hubavi raboti za fermata, no komentarite vav foruma malko me pozamisliha :S
Публикувано на 27-04-2010 14:34 | RE: J P GRAY & SON \ Auchrenie Farm \ Scotland
ne se zablujdavaite s prikaskite ot hopsa 4e tazi ferma e dobra palen otvrat e ba4kashe mnogo i ne ti davat pari i dori te lajat v parite
a kootidete shte se obedite v tova ima edna perfektna ferma na 10 15 mili ot jp gray ty e LOCART M PORTAR V ARBROALTH menigar allan kato otidete iskaite da si napravite transferl v LM portar ty e perfektna
a kootidete shte se obedite v tova ima edna perfektna ferma na 10 15 mili ot jp gray ty e LOCART M PORTAR V ARBROALTH menigar allan kato otidete iskaite da si napravite transferl v LM portar ty e perfektna
Публикувано на 17-11-2010 22:16 | RE: J P GRAY & SON \ Auchrenie Farm \ Scotland
Da vi kaja otidoh, vidqh, rabotih....Mnogo sym dovolna!!!Pyrvo che e pylna svobodiq pochivash kogato si iskash, trygvash si ot rabota kogato poiskash, idvash na rabota kogato si poiskash..Vaizerite sa mnogo dobri..Da missing imah no mnogo rqdko i mi beshe opravqn pochti vseki pyt!Chakam s netyrpenie da stane vreme pak da zamina..Haresa mi!
Публикувано на 03-12-2010 16:12 | RE: J P GRAY & SON \ Auchrenie Farm \ Scotland
Напиши и подробности.То това много съм доволна е много субективно.Хората ги интересува цени на касетка ,норми,дневни заработки,битови условия събрани пари и прочие.Конкретизирай,ако искаш де.
Публикувано на 03-12-2010 16:42 | RE: J P GRAY & SON \ Auchrenie Farm \ Scotland
gergelqk писа:
Напиши и подробности.То това много съм доволна е много субективно.Хората ги интересува цени на касетка ,норми,дневни заработки,битови условия събрани пари и прочие.Конкретизирай,ако искаш де.
Това много често липсва в различни мнения,както за положителните така и за отрицателните коментари на бригадирите.
Публикувано на 03-12-2010 16:57 | RE: J P GRAY & SON \ Auchrenie Farm \ Scotland
Ами няма как да конкретицираш нещо такова. Различни хора различни мнения. Едни ще кажат на 150 на седмица че фермата е супер, други се цупят на 200. Плюс това неможе да кажеш ''Елата в тая ферма, има работа'' като всичко зависи от много фактори, например времето. Същото е и при условията за живот.
Публикувано на 03-12-2010 18:00 | RE: J P GRAY & SON \ Auchrenie Farm \ Scotland
R_Lakov писа:
Ами няма как да конкретицираш нещо такова. Различни хора различни мнения. Едни ще кажат на 150 на седмица че фермата е супер, други се цупят на 200. Плюс това неможе да кажеш ''Елата в тая ферма, има работа'' като всичко зависи от много фактори, например времето. Същото е и при условията за живот.
Именно.Ето защо предполагам всички имат нужда от по-изчерпателни и конкретни мнения.За да може всеки да реши сам за себе си дали фермата е за него или би предпочел друга.Само така бихме били по-полезни един за друг.Ами няма как да конкретицираш нещо такова. Различни хора различни мнения. Едни ще кажат на 150 на седмица че фермата е супер, други се цупят на 200. Плюс това неможе да кажеш ''Елата в тая ферма, има работа'' като всичко зависи от много фактори, например времето. Същото е и при условията за живот.
Публикувано на 07-12-2010 21:45 | RE: J P GRAY & SON \ Auchrenie Farm \ Scotland
Работих във тази година.За мое щастие имаше места в пакхауса и започнах да работя там .В началото почнахме много българи но впоследтвие някои от тях бяха махнати.Но мен ме оставиха.Когато влязохме в пика около средата на юни,работехме понякога по 15-16 часа, но разбира се не ни се плащаше.Часовката беше 5.83.Само толкова и когато ти дадат payment виждаш много удръжки като тези за автобус ,с който ходиш да пазаруваш всяка седмица-по принцип те трябва да ти осигуряват безплатно.Разбира се отнощението към българите като цяло е лошо,но пък ако успееш да покажеш че можеш да работиш няма проблеми.Като цяло отношението на шефовете към тези,които работят в пакхауса е по-добро ,отколкото към тези на полето.Така ,че който ще ходи там да пробва в пакхауса.
Публикувано на 11-01-2011 14:44 | RE: J P GRAY & SON \ Auchrenie Farm \ Scotland
Vsyshnost ne znam ot kyde da pochna...Za mene beshe po dobre da sym picker, a ne da rabotq v pack house...Na poleto e tejko da, no tam ako se izmorq sqdam da si pochina kolkoto vreme si iskam, luncha ni obiknoveno beshe 30-40min, no az i moqta priqtelka vinagi go pravehme za okolo chas, chas i neshto,kato cqlo ne e zategnato polojenieto....Shefovete nikoga ne sa se dyrjali s nas gadno, a i mn rqdko sme gi vijdali..V picka na qgodite sym imala payment ot 400 paunda s edin pochiven den..Posle se izuchihme az i moqta priqtelka v sedmica da si vzemame po 1 day off...i paymenta mi pak e bil poveche ot 250 paunda!S bylgarite ne bih kazala che se dyrjat gadno, povecheto vaizeri znaeha bylgarskiq ezik i haresvaha bylgarkite!Znam che fermata si ima politika che ne vzimat momcheta ot Bylgariq.Razhodite se za karavana, peralni i avtobus do ASDA...I nakraq mi zaplatiha pay holiday (dobri pari si bqha)....Ne znam za vas moje teq cifri da sa malki, no za mene sa mnogo..takiva pari v Bylgariq nqmashe kak da izkaram! Uspeh
Публикувано на 11-12-2011 10:14 | RE: J P GRAY & SON \ Auchrenie Farm \ Scotland
J P GRAY & SON някой заминава ли януари 2012, моля пишете, ако някой знае как е там зимна бригада
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители