Форум >
Публикувано на 21-04-2011 15:46 | A. C. Hulme & Sons
Моля някой ако е ходил в тази ферма за ябълки да напише малко инфо, благодаря предварително!
http://achulmesons.co.uk/
http://achulmesons.co.uk/
Редактирано от Ivo на 11-03-2015 10:45
Публикувано на 21-04-2011 18:03 | RE: A. C. Hulme & Sons
Nameri me v skype ,6te ti izpeq vsi4ko
))) az sam tam tri godini ve4e 
Ivo: пиши на кирилица!
п.п. много по-лесно ще е да напишеш няколко изречения в темата.

Ivo: пиши на кирилица!
п.п. много по-лесно ще е да напишеш няколко изречения в темата.
Редактирано от Ivo на 21-04-2011 19:17
Публикувано на 21-04-2011 19:51 | RE: A. C. Hulme & Sons
по навик го написах на латиница,извинявам се
За фермата мога да кажа че е страхотна,караваните са запазени и със добри условия за живеене.Има бране на череши,сини сливи ,ябълки и круши (работа да искаш),лично аз и от заплащането съм доволна
с две думи работа има само желание да имаш 

Публикувано на 27-05-2011 16:15 | RE: A. C. Hulme & Sons
здравей би ли ми обеснил за тази ферма дали е добра??? 

Публикувано на 18-09-2012 18:51 | RE: A. C. Hulme & Sons
хора кажете нещо за тази ферма и има ли работа през зимата спешно ееееееееее
Публикувано на 01-07-2014 12:19 | RE: Запитване
Здравейте, тъй като писах на фермера за бране на ябълки в тази ферма и той ми отговори, че ще ме вземе да работя Август, някой може ли да каже някакви отзиви. Защото ще пътувам сама и ще бъда сама там и честно казано малко ме е страх да рискувам ??????? Ако може някой да ми пише ако не тук поне на имейла: [email protected]
Редактирано от lola-l88 на 01-07-2014 12:20
Публикувано на 01-07-2014 14:06 | RE: A. C. Hulme & Sons
Gushi писа:
За фермата мога да кажа че е страхотна,караваните са запазени и със добри условия за живеене.Има бране на череши,сини сливи ,ябълки и круши (работа да искаш),лично аз и от заплащането съм доволна
с две думи работа има само желание да имаш 

Здравеи,как мога да кандидатствам за работа в тази ферма?В момента работя в друга ферма,но скоро договора ми изтича.Ако мойеш помогни
Публикувано на 26-03-2015 16:44 | RE: A. C. Hulme & Sons
Здравейте. Пуснах си апликейшъна за тази ферма. Някой случайно да има актуално инфо за нея?
Публикувано на 26-03-2015 17:28 | RE: A. C. Hulme & Sons
Ми, и аз си пуснах апликейшъна, при това в първите дни на януари, защото бяха обявили още декември, че търсят хора. Изпратиха ми апликейшън формата, попълних я и им я изпратих, от началото на януари досега нямам отговор, а дори имам опит с отглежданите от тях култури. Явно си взимат хората от миналата година, май фермата е малка и шансът е по-малък. Нямам инфо. Дано на теб ти отговорят, но се съмнявам, хората за края на май, началото на юни са ги набрали, евентуално за август - мое мнение.
Публикувано на 15-04-2015 12:56 | RE: A. C. Hulme & Sons
Аз съм в тази ферма от 6-ти септември, но работата ми я осигуриха от фирма посредник а не съм кандидатствал директно към тях
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители