Форум >
Публикувано на 20-02-2014 19:30 | RE: Blairgowrie, Scotland, ROSEMOUNT FARM
Разпределен съм юни месец за нея, моля който е бил там или ще ходи да ми пише 
Последно повече високи или ниски ягоди? Малко се разминават мненията

Последно повече високи или ниски ягоди? Малко се разминават мненията

Публикувано на 07-03-2014 03:09 | RE: Blairgowrie, Scotland, ROSEMOUNT FARM
Thommas Thompson в Блейговри е в пъти по-добра от повечето ферми,защото не те карат да сортираш като луд ако си пикър и не те карат да береш и 2-ро качество дори,плодовете са на тейбълс...условията там са перфе пари също се правели стига да няма мързели... фермата набира работници директно може и в пакхаус може и супер-вайзър (хора с опит) и естествено пикъри !!!
П.С. Стига сте си давали парите на агенциите !!! Абсолютно безмислено е осъзнайте се не сте помаци от Родопите !!!
П.С. Стига сте си давали парите на агенциите !!! Абсолютно безмислено е осъзнайте се не сте помаци от Родопите !!!
Публикувано на 07-03-2014 03:10 | RE: Blairgowrie, Scotland, ROSEMOUNT FARM
като отидете на място сами ще се уверите 

Публикувано на 07-03-2014 14:22 | RE: Blairgowrie, Scotland, ROSEMOUNT FARM
За същата ферма ли става въпрос
В гугъл мапс е позната като Farmcare, но тази мисля че е друга.

Публикувано на 17-05-2014 15:57 | RE: Blairgowrie, Scotland, ROSEMOUNT FARM
Здравейте,
Искам да ви попитам някой знае ли дали трябва да си носим дрехи за работа и ботуши от тук или ще ни дадат от фермата ? /До колкото съм информирана ,знам, че ние трябва да носим ...
Искам да ви попитам някой знае ли дали трябва да си носим дрехи за работа и ботуши от тук или ще ни дадат от фермата ? /До колкото съм информирана ,знам, че ние трябва да носим ...
Публикувано на 17-05-2014 17:29 | RE: Blairgowrie, Scotland, ROSEMOUNT FARM
Във форума се пише на кирилица!
Редактирано от Elektra на 18-05-2014 18:16
Публикувано на 18-05-2014 17:08 | RE: Blairgowrie, Scotland, ROSEMOUNT FARM
Здравейте,
След като се порових в нета намерих това разписание на автобуси, които заминават от летище Лутън до Единбург, като съм очертала най-удачния за нас час за пътуване. Да, ще се наложи да престоим в Лутън около осем часа, но пък ще пристигнем в Единбург на следващата сутрин, така че ако всички са съгласни с този вариант, то значи, че във фермата ще бъдам около обяд. Помислете и нека се организираме да пътуваме не само заедно в самолета, а и след това, защото ако всеки от нас хукне в различна посока и пристигне по различни време във фермата това ще направи само ЛОШО впечатление на нашия работодател. Само си представете кое е по-добре - във фермата да получат 10 обаждания за пристигащи или 1 обаждане за цяла група?! Нека поне един път покажем, че българите можем да бъдем и единни. Използвайте линка, за да видите разписанието.
http://postimg.org/image/xzpnm9u27/
След като се порових в нета намерих това разписание на автобуси, които заминават от летище Лутън до Единбург, като съм очертала най-удачния за нас час за пътуване. Да, ще се наложи да престоим в Лутън около осем часа, но пък ще пристигнем в Единбург на следващата сутрин, така че ако всички са съгласни с този вариант, то значи, че във фермата ще бъдам около обяд. Помислете и нека се организираме да пътуваме не само заедно в самолета, а и след това, защото ако всеки от нас хукне в различна посока и пристигне по различни време във фермата това ще направи само ЛОШО впечатление на нашия работодател. Само си представете кое е по-добре - във фермата да получат 10 обаждания за пристигащи или 1 обаждане за цяла група?! Нека поне един път покажем, че българите можем да бъдем и единни. Използвайте линка, за да видите разписанието.
Редактирано от tediborko на 18-05-2014 17:10
Публикувано на 18-05-2014 18:47 | RE: Blairgowrie, Scotland, ROSEMOUNT FARM
Огледайте добре National Express и Megabus. В зависимост от часът на тръгване, има доста добри оферти
А също така може да си резервирате билети предварително, но трябва да огледате добре условията за багажа...

Публикувано на 18-05-2014 20:36 | RE: Blairgowrie, Scotland, ROSEMOUNT FARM
tediborko писа:
Здравейте,
Здравейте,
Така сега аз да ти обесня нещо:
1во доста от хората ще пътуват в различни часове и различни дати, така че няма как да пътуваме заедно всички. И ти даваш предложение да се тръгне от Лутан до Единбург. Да ама има хора които ще пътуват от Лондон от Виктроия Стейшън до Дънди.
2ро Кво значи лошо впечатление? На работодатела му дреме на газа кой кога ще дойде, той иска да сме там на 16,06,
Публикувано на 19-05-2014 00:52 | RE: Blairgowrie, Scotland, ROSEMOUNT FARM
На ясно съм с факта , че доста от хората ще пътуват на различни дати НЯМА КАКВО ДА МИ ОБЯСНЯВАШ ! Аз имам в предвид хората, който ще пътуват на датата 13.06 в 12 и 30 .
Ако ти не желаеш, или ще пътуваш на друга дата просто не взимаи участие ...
А тази работа с дременето на гЪза на работодателя силно ме съмнява но както и да е ... Изобщо нямам намерение да споря и да се карам с някои ... В края на крайщата всеки сам си решава какво да прави
Ако ти не желаеш, или ще пътуваш на друга дата просто не взимаи участие ...

А тази работа с дременето на гЪза на работодателя силно ме съмнява но както и да е ... Изобщо нямам намерение да споря и да се карам с някои ... В края на крайщата всеки сам си решава какво да прави

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители