Форум >
Публикувано на 02-05-2016 23:31 | RE: Barnsmuir Farm,Scotland
Здравейте,има ли някой който ще пътува на 01.06 или на 02.06 защото неми казаха точна дата само ми казаха,че на 03.06.2016 трябва да сме в Фермата
Приятен ден.
Приятен ден.
Публикувано на 15-01-2018 13:45 | RE: Barnsmuir Farm,Scotland
Здравейте по актуална информация за фермата някои може ли да даде
Редактирано от mitko55 на 15-01-2018 13:46
Публикувано на 02-04-2018 14:25 | RE: Barnsmuir Farm,Scotland
Здравейте с приятелями ще заминаваме за чужбина и ни предложиха три ферми а едната от тях е тази . Та въпросът ми е изкарват ли се пари защото много хора казват че в Шотландия не се изкарват тошкова пари колко в Англия. Също искам да попитам вярно ли е че в караваните има баня и тоалетна? Как се справяте с климата ? Около фермата наблизо има ли училища магазини университети ? Гледахме в мапс ама др е да го чуя от вас. Знам че тия въпроси вече са задавани но видях че последните коментари са от стари години . И Благодаря предварително
Публикувано на 09-10-2020 22:59 | RE: Barnsmuir Farm,Scotland
Здравейте, не ходете в тази ферма, ако инате възможност. Тази година бях там и съм много разочарован. Държат се с хората като животни. Обиждат ни, подиграваха се с нас. Жената в офиса е много добра, но на полето супервайзърите и мениджъра не се държат добре с хората. Псуват, обиждат, подиграват се... Много много зле. Аз бях при една българка Вероника. Не знае какво иска. Аз съм работил и по други ферми, но като тая не бях попадал. Касара, трябва да е 2,400, тя я иска 2,700.Казваха че е любовница на мениджъра и няма на кои да се оплачеш. Четири жени припаднаха от напрежение в рамките на 2 седмици Не е нормално да се държат така с хората...
Редактирано от RosenovRosen на 09-10-2020 23:05
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители