Форум >
Публикувано на 07-05-2010 12:40 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
V kraina smetka za tova otivam..da purva brigada mi e...kakvo da se pravi ..shte se raboti!
Публикувано на 10-05-2010 05:00 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
lilifarm писа:
V kraina smetka za tova otivam..da purva brigada mi e...kakvo da se pravi ..shte se raboti!
uspeshen polet utre az uspeshno sa mahnah ot fermi4kata predi sedmiza kasmet na vsi4ki v praveneto na pari v tazi ferma
Публикувано на 17-05-2010 12:11 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
бях преди две години там. условията са приемливи. заплащането е доста слабо. работа ту има ту няма. абе който ще ходи там да си калява нервите...
Публикувано на 14-09-2010 19:28 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
abe golem kupon beshe puk az da vi kaja
Публикувано на 12-02-2011 20:01 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
които иска да пита нещичко skype ми е shoshinka_
Редактирано от mitoshka на 12-02-2011 20:07
Публикувано на 12-02-2011 20:10 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
По- добре напиши тук нещичко, да не те затрупат един куп народ с едни и същи въпроси...
Публикувано на 25-02-2013 19:10 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
Никой ли не е бил в тази ферма моля ви пишете защото съм много притеснена за първа година ходя в англия а като чета тия коментари се притеснявам повече
Публикувано на 26-02-2013 14:40 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
Спокоино работиш ли и пари ще изкарваш ние сме за 4та година щом се врущамее ..
Публикувано на 26-02-2013 23:10 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
Работата не ме плаши но като чета предишните коментари че е била една от най лошите ферми-нямало много работа,условията са били ужасни,не искарвали много пари!!!?ще бада много благодарна ако кажеш дали това е истина и ако може да ми разкажеш повечеза фермата
Публикувано на 06-03-2013 18:28 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
Повече се притеснявай от tcuk отколкото от условията
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители