Форум >
Публикувано на 20-02-2009 12:19 | Manor Farm Fruits - Tamworth
В тази тема се коментират единствено условията във фермата - работа, живот, заплащане.
Всичко останало, което не попада в тези неща ще бъде изтривано.
Уговорки си правете в "Аз отивам - ти отиваш"!
Тук трябва да остане само полезна информация за фермата!
Адрес на фермата:
J. R. Clarke & Partners
MANOR FARM FRUITS
Manor Farm
Hints
Tamworth
Staffs
B78 3DW
web: http://www.manorfarmfruits.co.uk
Всичко останало, което не попада в тези неща ще бъде изтривано.
Уговорки си правете в "Аз отивам - ти отиваш"!
Тук трябва да остане само полезна информация за фермата!
Адрес на фермата:
J. R. Clarke & Partners
MANOR FARM FRUITS
Manor Farm
Hints
Tamworth
Staffs
B78 3DW
web: http://www.manorfarmfruits.co.uk
Редактирано от Ivo на 10-03-2013 15:50
Публикувано на 01-04-2009 23:37 | J. R. Clarke & Partners Manor farm
Fermata e za qgodi i malini. usloviqta ne sa loshi. nqkoi ako ima vyprosi da pita 

Публикувано на 02-04-2009 08:40 | RE: ferma JR Clarke and partnes
Фермата като условия за много гадни.
По 6-7 души бяхме в каравана.Обща баня в която понякога нямаше топла вода.Обща тоалетна и общи столови.Много румънци.
Но работа винаги намират и плащат навреме.
Бъзикат се с цената на касетките.
Но ако отивате за първи път е добре.
Бирмингам е много близко.На 40 минути път с автобус който струваше 4.70 лири отиване и връщане.Тамуорд е също много близо и ходихме пеша до там.
По 6-7 души бяхме в каравана.Обща баня в която понякога нямаше топла вода.Обща тоалетна и общи столови.Много румънци.
Но работа винаги намират и плащат навреме.
Бъзикат се с цената на касетките.
Но ако отивате за първи път е добре.
Бирмингам е много близко.На 40 минути път с автобус който струваше 4.70 лири отиване и връщане.Тамуорд е също много близо и ходихме пеша до там.
Публикувано на 02-04-2009 09:57 | RE: ferma JR Clarke and partnes
Mersi mn za infoto Inka-bg
Kak stoqt ne6tata s rabotata imali postoqnno kak e polojenieto kolko struva edna kasetka qgodi, golemi li sa kasetkite i ako moje malko pove4e da spodeli6 za usloviqta

Kak stoqt ne6tata s rabotata imali postoqnno kak e polojenieto kolko struva edna kasetka qgodi, golemi li sa kasetkite i ako moje malko pove4e da spodeli6 za usloviqta

Редактирано от petko_todorov на 02-04-2009 09:59
Публикувано на 02-04-2009 10:03 | RE: ferma JR Clarke and partnes
Ako imate snimki ot fermata pls pratete po sk da vidim za kvo stava vapros

Публикувано на 03-04-2009 01:08 | RE: ferma JR Clarke and partnes
Fermata naistina ne e lo6a samo 4e toplata voda e problem. Mnogo byrzo svyr6va, no i s tova se svikva. Spoko.
Публикувано на 09-06-2009 20:09 | RE: j r clarke & partners
Iskam da spodelq moeto mnenie za tazi ferma.1-vo usloviqta za jivot sa prosto otvratitelni.Ne smqtam 4e 6 bani i 6 toaletni mogat da stignat za 100 4oveka
Za parvi pat 4uvam da se pravi otrajki za Gaz vau4eri za tok i edna peralnq za 130 4oveka koqto struva 3 paunda za edno prane i transporta s koito se hodi da se pazaruva struva 3 paunda.2-ro Rabota moje da se kaje 4e ima makar 4e plodovete koito berem sa pod vsqkakwa kritika razvaleni i malki (fastaci) i malko,a rabotime na norma
Koi raboti v pack house?Edinstveno hora s vrazki ili trabva da imate vrazka s nqkoi ot supervaizerite
Normalno pri polojenie 4e ne vzimate hubavi pari da si poiskate transfer (ZABRAVETE).Moje bi transfera vi 6te bade napraven napravo za BG
V UK ima mnogo lo6i fermi eto tova e edna ot tqh.
Za parvi pat 4uvam da se pravi otrajki za Gaz vau4eri za tok i edna peralnq za 130 4oveka koqto struva 3 paunda za edno prane i transporta s koito se hodi da se pazaruva struva 3 paunda.2-ro Rabota moje da se kaje 4e ima makar 4e plodovete koito berem sa pod vsqkakwa kritika razvaleni i malki (fastaci) i malko,a rabotime na norma
Koi raboti v pack house?Edinstveno hora s vrazki ili trabva da imate vrazka s nqkoi ot supervaizerite
Normalno pri polojenie 4e ne vzimate hubavi pari da si poiskate transfer (ZABRAVETE).Moje bi transfera vi 6te bade napraven napravo za BG
V UK ima mnogo lo6i fermi eto tova e edna ot tqh.Публикувано на 17-02-2010 17:50 | RE: ferma JR Clarke and partnes
Хора не разбрах няколко неща! 12 бани и тоалетни за 120 души? Това някаква шега ли е? Как ще се вредим ако е така наистина?? Май ще трябва по 10 под един душ
... а доволни от парите има ли ? Моля ви кажете с подробности ако може ..който е ходил да опише преживяванията си в тази ферма хубави лоши за да имаме някаква по-ясна представа и да си подготвим психиката
Благодаря предварително!

... а доволни от парите има ли ? Моля ви кажете с подробности ако може ..който е ходил да опише преживяванията си в тази ферма хубави лоши за да имаме някаква по-ясна представа и да си подготвим психиката
Благодаря предварително!Публикувано на 11-03-2010 09:59 | RE: ferma JR Clarke and partnes
ti se nastroii za nai loshoto
pak kato izlezne po dobre shte se radvash
nqma lesno tam
pak kato izlezne po dobre shte se radvash
nqma lesno tam
Публикувано на 24-03-2010 22:03 | RE: Manor Farm Tamworth
Sega imam vreme da dam malko info za tazi fermi4ka v nea sam ot 15 fevruari 2010 bitovite uslovia sa pod vsiakva kritika 6 4oveka v edna malka karavanka sanitarnite vazli...baniata i toialetnata sa v okaiano sastoianie v pikovia sezon fermi4kata se o4ertava da ima kam 120 4oveka....
drugoto gadno e 4e fermata e na 14 km ot nai blizkia magazin i niama osiguren transport s kolegite sabirame pari i si podeliame taksito,internet vaob6te vsi4ko se pla6ta peralnia 3 paunda tok, gas......
i e dosta trudno se spesti neshto

koito 6e idva tuk ako iska o6te info da mi zvane na tela +447400718940 Miro

drugoto gadno e 4e fermata e na 14 km ot nai blizkia magazin i niama osiguren transport s kolegite sabirame pari i si podeliame taksito,internet vaob6te vsi4ko se pla6ta peralnia 3 paunda tok, gas......
i e dosta trudno se spesti neshto
koito 6e idva tuk ako iska o6te info da mi zvane na tela +447400718940 Miro

Редактирано от mirko_maina на 10-04-2010 15:23
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД