Форум >
Публикувано на 12-04-2010 13:07 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
paradize predi da zaminesh mogat da ti obqsnqt mnogo neshta,a drugo e kato stapish tam i da se uverish za kvo stava vapros,edno e da mislish ,a savsem drugo da gi vzimash,ti ne mi obqsnqvai dali se luja,6tot mi e predelno qsno kade i kvo se vzima,qsno mi stana sashto ,che ne si bil v saotvetnata ferma i za tva mn ti znae "chovchicata"
Публикувано на 12-04-2010 13:31 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
Prav si .you know.peace and love.
Публикувано на 12-04-2010 15:05 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
Az ne sum al4na i ne mislq 4e 100 p. chisto na sedmica sus vsichkite ti razhodi e malko ...v sravnenie s Bg tova sa dosta pari ..estestveno 4e rabotata shte e mnogo i nepriqtna...no pak e dolu-gore dobre...e nqma kak da e kato purvonachalnite brigadi no vse e neshto. No tova si e moe mnenie...kato otida i se vurna ..shte komentiram poveche
Публикувано на 14-04-2010 16:16 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
Abe hora kajete mi v tazi ferma kolko dni v sedmicata SREDNo se e bachkalo? V smisul povecheto puti 5 ...ili povecheto puti 6???
Публикувано на 16-04-2010 19:24 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
lilifarm писа:
Az ne sum al4na i ne mislq 4e 100 p. chisto na sedmica sus vsichkite ti razhodi e malko ...v sravnenie s Bg tova sa dosta pari ..estestveno 4e rabotata shte e mnogo i nepriqtna...no pak e dolu-gore dobre...e nqma kak da e kato purvonachalnite brigadi no vse e neshto. No tova si e moe mnenie...kato otida i se vurna ..shte komentiram poveche
Abe za men 400 pauda 4isti na mesec za takav vid raota mi se struvat mizerni v rabotil sam kipar sam vzimal kam 700-800 evro 4isti i zatova pak 6te se vrashtam da ba4kam tam stiga mi tolkova agrarni priklu4enia v Manor Farm
Lili na tebe parva brigada li ti e v U.K?
Публикувано на 21-04-2010 22:57 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
Фермата не е от най-добрите, но не мисля, че е и от най-лошите. Условията може да не са като у вас си, но се свиква бързо. Работа има. Пари, за който му се работи има! Аз лично съм си изкарвала над 300 паунда чисто на седмица.
Всяка седмица си правихме партита, на които много се забавлявахме. *kitara*
Всяка седмица си правихме партита, на които много се забавлявахме. *kitara*
Публикувано на 26-04-2010 19:51 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
inka-bg stiga si ligala horata za kakvi 300 paunda govorish,bqh tam i mnogo dobre znam za kakvi pari stava vapros
Публикувано на 29-04-2010 22:33 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
Hrisiii znaemm kak se izkarvat 300 paunda v manor farm nqma nujda...dokolkoto za partyta imashe,no ne za tva se hodi po brigadi ...
Публикувано на 06-05-2010 11:35 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
Никои не лъжа. Който работи прави пари, който не работи не прави. (говоря за периода когато се берат ягодите)
Публикувано на 06-05-2010 17:07 | RE: ferma JR Clarke and partners - Manor Farm Tamworth
pari v Manor farm...NQMA !!! zapomnete!!!
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители