Форум >
Публикувано на 18-08-2011 13:52 | Ферма May Farm, Littleport
Някои знае ли нещо за May Farm, Littleport това е ферма за гъби пробвах стърсачката но ненамерих нищо. Тази ферма е от групировката на G"s http://maps.google.co.uk/maps/ms?msid=218155238277365124713.0004799c345914197cfb0&msa=0&ll=52.489052,0.299377&spn=0.245011,0.823288 там се намира а това е сайта на фирмата http://www.gs-recruitment.com/contacts/
Благодаря за информацията спешно е!!!!
Благодаря за информацията спешно е!!!!
Публикувано на 18-08-2011 22:08 | RE: Ферма May Farm, Littleport
Сигурен ли си, че тая ферма не е само за салати? Защото има тема за G's във форума и е за салати.
Редактирано от Fairy на 18-08-2011 22:09
Публикувано на 28-05-2013 23:27 | RE: Ферма May Farm, Littleport
Търся информация за тази ферма. Ако някой е работил там, моля да напише няколко реда за условията на работа и живот във фермата. Обявата за работа е публикувана на сайта на gs fresh- https://mobile.gs-fresh.com/vacancies/.
Редактирано от quiksilver на 28-05-2013 23:31
Публикувано на 04-06-2013 10:48 | RE: Ферма May Farm, Littleport
здравейте, на всички от форума
виждам, че по тази тема за may farm mushrooms никои не дава информация, ако има хора които работят или са работели там много ви моля дайте инфо
виждам, че по тази тема за may farm mushrooms никои не дава информация, ако има хора които работят или са работели там много ви моля дайте инфо
Публикувано на 04-06-2013 10:49 | RE: Ферма May Farm, Littleport
здравейте, на всички от форума
Публикувано на 04-06-2013 10:53 | RE: Ферма May Farm, Littleport
нещата, които знам е, че не ти вадят документи, ти сам трябва да си търсиш фирма, която да ти извади розова карта
Публикувано на 13-06-2013 10:38 | RE: Ферма May Farm, Littleport
хора не отивайте в тая ферма
ще ви кажа защо
аз живея в англия и отидох преди няколко дена на уж интервю
те искат да им работиш 1 ден без пари за да видиш дали ще ти хареса
другото което е искат хора със документи- сини карти и които са брали гъби поне 6 месеца, за да не ги обучават-обучение няма
нормата е 26 кг на час,което много дори за човек които е брал-берат се дребни гъби-бейбеси и теско-50 -ти размер, а местата в които ще те настанят да живееш са ужас-6 човека в стая,общи бани и тоалетни
ферма е хубава , но на условия на живот не
другото което фермата работи от 6 месеца, а не от 2011 година
хора ,които нямат документи не си правете планове да почнете да работите там
друго менджъра е поляк
за нормата от 26 кг- трябва да направиш на час 22 касетки бейбеси или 15 касетки теско и на всеки три касетки трябва да ходиш да си вземеш празни и да си оставиш пълните, това е губене на време
колкото и модерна да я направят gs-marketing фермата , условията им са преувеличени
ще ви кажа защо
аз живея в англия и отидох преди няколко дена на уж интервю
те искат да им работиш 1 ден без пари за да видиш дали ще ти хареса
другото което е искат хора със документи- сини карти и които са брали гъби поне 6 месеца, за да не ги обучават-обучение няма
нормата е 26 кг на час,което много дори за човек които е брал-берат се дребни гъби-бейбеси и теско-50 -ти размер, а местата в които ще те настанят да живееш са ужас-6 човека в стая,общи бани и тоалетни
ферма е хубава , но на условия на живот не
другото което фермата работи от 6 месеца, а не от 2011 година
хора ,които нямат документи не си правете планове да почнете да работите там
друго менджъра е поляк
за нормата от 26 кг- трябва да направиш на час 22 касетки бейбеси или 15 касетки теско и на всеки три касетки трябва да ходиш да си вземеш празни и да си оставиш пълните, това е губене на време
колкото и модерна да я направят gs-marketing фермата , условията им са преувеличени
Публикувано на 22-06-2013 12:01 | RE: Ферма May Farm, Littleport
здравейте на всички
това което е написала elanra е вярно аз ще добавя някои неща за да се знае истината за тази ферма
аз и мои приятели отидох ме на интервю- уж
дойде една българка която е варзер там и ни разведе из фермата -да наистина е хубава, но
след това ни даде ножове да берем 3-4 часа
това не сме го очаквали
къде се вижда такова интервю
аз съм брал в друга ферма и мога да бера 26 кг, но в тая трудно ще стане-като се разкарваш на всеки 3 касетки за нови- оставяш пълните и вземаш празни-това е губене на време
ако всяка седмица отиват на уж интервю 5 човека , познайте колко пари печели фермата, т е нищо не ти плащат и не ти казват накрая дали ще почнеш работа и кога, просто ти казват ще видим и ще ви се обадим , но кога не ти казват
тази ферма е преувеличена не си струва да им работиш
килограмите са много а порите малко, условията където ще живееш също не си струват- 6 човека в стая е малко много
ти ще искаш да си починеш, а няма да можеш
другото, което е че с превилегии са поляците
тях ги взимат на работа дори да не са брали гъби
не говори добре за фермата, а уж искат опитни берачи
това е от мен исках да кажа истината за тази ферма
берачи на гъби стойте си там където сте, не ходете в тая ферма не си струва да им робуваме
това което е написала elanra е вярно аз ще добавя някои неща за да се знае истината за тази ферма
аз и мои приятели отидох ме на интервю- уж
дойде една българка която е варзер там и ни разведе из фермата -да наистина е хубава, но
след това ни даде ножове да берем 3-4 часа
това не сме го очаквали
къде се вижда такова интервю
аз съм брал в друга ферма и мога да бера 26 кг, но в тая трудно ще стане-като се разкарваш на всеки 3 касетки за нови- оставяш пълните и вземаш празни-това е губене на време
ако всяка седмица отиват на уж интервю 5 човека , познайте колко пари печели фермата, т е нищо не ти плащат и не ти казват накрая дали ще почнеш работа и кога, просто ти казват ще видим и ще ви се обадим , но кога не ти казват
тази ферма е преувеличена не си струва да им работиш
килограмите са много а порите малко, условията където ще живееш също не си струват- 6 човека в стая е малко много
ти ще искаш да си починеш, а няма да можеш
другото, което е че с превилегии са поляците
тях ги взимат на работа дори да не са брали гъби
не говори добре за фермата, а уж искат опитни берачи
това е от мен исках да кажа истината за тази ферма
берачи на гъби стойте си там където сте, не ходете в тая ферма не си струва да им робуваме
Публикувано на 10-02-2015 21:27 | RE: Ферма May Farm, Littleport
Търся НОВА информация за тази ферма, ако някой знае нещо да напише няколко реда.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители