Форум >
Публикувано на 07-02-2011 16:36 | RE: RED STAR GROWERS (Woodfield Farm)
Здравейте,ас сам одобрен за шофьор на трактор във Woodfield Farm,може ли някой да ми каже нещо повече за тракторитите там,много ли са и в какво точно им се състои работата,трябва ми много спешен отговор,предварително благодаря!
Ivo: Пиши на кирилица!
Ivo: Пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 07-02-2011 16:47
Публикувано на 07-02-2011 17:31 | RE: RED STAR GROWERS (Woodfield Farm)
Ми ако някой друг не ти отговори то поне аз да се опитам да ти кажа какво мисля аз.
Работата на трактористите е да карат тракторите.
В случая за теб не е от значение колко трактора са, тъй като ти ще управляваш един такъв.
Най-вероятно ще возиш продукцията в ремаркета - от полетата до пакхауса или където ги карат.
Може освен едното разкарване насам натам на пълни празни ремаркета - да имаш и друга работа - зависи какво се работи. Може да береш салати същевременно, докато трактора си кара на някоя бавна скорост в редовете.
Работата на трактористите е да карат тракторите.
В случая за теб не е от значение колко трактора са, тъй като ти ще управляваш един такъв.
Най-вероятно ще возиш продукцията в ремаркета - от полетата до пакхауса или където ги карат.
Може освен едното разкарване насам натам на пълни празни ремаркета - да имаш и друга работа - зависи какво се работи. Може да береш салати същевременно, докато трактора си кара на някоя бавна скорост в редовете.
Публикувано на 07-02-2011 17:59 | RE: RED STAR GROWERS (Woodfield Farm)
хахах ,какви въпроси .......ама айде да не спамя
п.с. ще караш един трактор.......... браво АДМИНА
п.с. ще караш един трактор.......... браво АДМИНА
Публикувано на 11-02-2011 16:15 | RE: RED STAR GROWERS (Woodfield Farm)
здравейте,можете ли да дадете още информация за тази ферма
Публикувано на 10-03-2011 16:23 | RE: RED STAR GROWERS (Woodfield Farm)
Здравейте Колеги да кажете нешто ново за тази Ферма дали има работа,как е било през 2010г? Благодаря предварително!
Редактирано от LUDOTO_BMW на 10-03-2011 16:26
Публикувано на 21-02-2013 11:10 | RE: Woodfield
zdraveite nqkoi mojeli da mi malko info za tazi ferma Woodfield poneje April mesec zaminavam za neq za 6 meseca
Ivo: пиши на кирилица!
Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 21-02-2013 19:37
Публикувано на 21-01-2014 00:37 | RE: RED STAR GROWERS (Woodfield Farm)
Здравейте и аз днес получих оферта за тази ферма датата ми на заминаване е 05.05.14 . Ще се радвам ако някой ,който е бил каже нещо повече за заплащането ,освен това че е на месец,защото това го прочетох в предишните коментари .
Благодаря
Благодаря
Редактирано от stefka1604 на 21-01-2014 00:38
Публикувано на 17-02-2014 21:45 | RE: RED STAR GROWERS (Woodfield Farm)
stefka1604 писа:
Здравейте и аз днес получих оферта за тази ферма датата ми на заминаване е 05.05.14 . Ще се радвам ако някой ,който е бил каже нещо повече за заплащането ,освен това че е на месец,защото това го прочетох в предишните коментари .
Благодаря
Някой мозе ли да даде инфорамция за тази фема мога ли директно да попитам за работа или да пусна CV на ЕмаилЗдравейте и аз днес получих оферта за тази ферма датата ми на заминаване е 05.05.14 . Ще се радвам ако някой ,който е бил каже нещо повече за заплащането ,освен това че е на месец,защото това го прочетох в предишните коментари .
Благодаря
Публикувано на 10-03-2014 13:33 | RE: RED STAR GROWERS (Woodfield Farm)
някой който е бил миналата година да даде някаква информация?
Публикувано на 15-03-2014 16:16 | RE: RED STAR GROWERS (Woodfield Farm)
Айде де хораааа кажете нещо ново за фермата
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители