Форум >
Публикувано на 23-06-2013 20:20 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здравейте, пратих пари , потвърдиха дата и букинг , остава да замина.
Чудя се обаче за 3м. горе долу какви пари се изкарват? Някой с опит може ли да сподели? Пред дилема съм дали да замина защото и тук имам горе долу добра работа и ако замина надали пак ще мога да започна на същото място.
П.С Даттаа на заминване ми е 17 авг. до 15 ноември
Чудя се обаче за 3м. горе долу какви пари се изкарват? Някой с опит може ли да сподели? Пред дилема съм дали да замина защото и тук имам горе долу добра работа и ако замина надали пак ще мога да започна на същото място.
Публикувано на 24-06-2013 09:44 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
vsandakchiev писа:
за 3 месеца точно там няма да изкараш добри от личен опит знам ,но за всеки 'добри пари има различен смисъл'
ако работата ти тук в БГ. е добра и има бъдеще по добре не рискувай.
нещо ако те интересува по подробно пиши на лични .
Редактирано от aktiv7 на 24-06-2013 09:46
Публикувано на 24-06-2013 17:52 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Аз дори си отложих заминаването след като пратих парите... просто за това време от 3 месеца няма голям смисъл лично за мен.
Публикувано на 25-06-2013 00:54 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Те от фермата нарочно предлагат договор за 3 месеца.
Не си струва отиването там.
Едвам си избиваш парите и ти остава само екскурзията до там.
Не си струва отиването там.
Едвам си избиваш парите и ти остава само екскурзията до там.
Публикувано на 28-06-2013 16:51 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Толкова ли е зле за три месеца? Писах с човек който ходи там 4 години подред и първата година е бил със същите дати 17,08-15,11 и каза че е спестил 1 000 паунда чисто. Което според мен не е зле особено като си за първи път на полето. Аз и още едно момче организираме пътуването си за 17,08 от София с полет в 5:30 сутринта ако има други или някой иска да се организира с нас да пише лично Също ако има някой който е там в момента да пише как е положението
Публикувано на 10-07-2013 13:40 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
здравеи те!!пратиха ми от фермата "'international Farm Camp"' за 24 август да съм там!ако има някои и тои да за там да ми пише?да се организираме да се съберем...badj8v@abv.bg
Публикувано на 22-02-2014 15:47 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
имали кандидатствали за сезон 2014,аз получих вече документи
Публикувано на 22-02-2014 17:31 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
добре някои моjе ли да ми обясни за работа и как мога да кандидатствам и каде.за 2014 не говоря мн добре езика това криерии ли 6те баде за оценяване.6те се радвам да пи6е някои как мога д
а отида там
а отида там
Публикувано на 26-02-2014 00:52 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
sitalk2004 писа:
има отворена такава нова тема, за 2014г там можеш да видиш, за кога имаш дата за заминаване, или още не си ги изпратил обратно документите
Публикувано на 16-04-2014 08:58 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
здравейте,може ли някой да ми обясни как да пратя депозита от 50 паунда.Вариантите които имам са по moneygram или по банков път но нямам нито три имена на някой представител от фермата нито номера на банкова сметка.Моля тези които вече са го пратили да ми обяснят как!И този формуляр от сайта ли да го изтегля и да им го пратя защото не успях да разбера от e-mail който получих.Нямам прикачен файл,пише да попълня формуляра за кандидатстване и да им го пратя със снимки и копие на документ.благодаря предварително
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители