Форум >
Публикувано на 11-01-2012 22:48 | RE: Church Farm - сезон 2012
Здравейте! Била съм в тази ферма 3 години и ако получа покана ще отида пак. Договорите са за 3 месеца като ако има работа може и да ви ги удължат за 6. Но това се разбира в последствие-когато изтекат тези 3 месеца. Парите е препоръчително да се изпращат по банков път,защото по пощата в кеш не е сигурно,имало е случаи на изчезнали пари, имало е случаи всичко е наред и пристигат.От тук писмата пристигат за седмица. От банката взимат доста голяма такса за превода,около 20-30 евро. Хубавото е,че когато си тръгвате 50-те паунда ви ги връщат.Съобразяват се с датите,но не напълно.Най-много заминаващи има май месец, мен и трите години ме викат тогава. За заминаване по-рано не знам как стоят нещата, сега няма нищо за бране. Мисля че февруари и март се садят ягодите и те си викат само хора,които всяка година работят тази работа и се връщат, но не сам сигурна. Късмет ви пожелавам 

Публикувано на 11-01-2012 23:15 | RE: Church Farm - сезон 2012
аз също съм от тези , които са почучили този апликейшън и искам да попитам аз ли ще си поема разходите по пътуването до там , било то със самолет или с нещо друго ?
Публикувано на 11-01-2012 23:20 | RE: Church Farm - сезон 2012
Andon1990 писа:
аз също съм от тези , които са почучили този апликейшън и искам да попитам аз ли ще си поема разходите по пътуването до там , било то със самолет или с нещо друго ?
Да,сам си поемаш разходите.
Самолетен билет - около 50-70 паунда
Такси до фермата (ако сте група) - около 30 паунда
Публикувано на 11-01-2012 23:24 | RE: Church Farm - сезон 2012
виждам че в апликейшъна искат някакъв документ че съм редовен студент .. това необходимо ли е ? защото никаде по горе не видях някои да е писал такова нещо ?
Публикувано на 11-01-2012 23:33 | RE: Church Farm - сезон 2012
Ако си студент, можеш да си изкараш уверение и да го дадеш за превод. Студентите плащат по-малък данък.Ако не си не те интересува това 

Публикувано на 12-01-2012 08:36 | RE: Church Farm - сезон 2012
И аз кандидатствах онлайн на сайта на фермата но нищо не съм получил. Някой ако има един излишен апликейшън или не му се ходи да пише.
Публикувано на 12-01-2012 12:36 | RE: Church Farm - сезон 2012
Здравейте ! Искам да попитам понеже съм студент редовно .. какъв е този документ, който трябва да изкарам за да го изпратя по пощата ?
Публикувано на 12-01-2012 14:45 | RE: Church Farm - сезон 2012
Andon1990 писа:
Здравейте ! Искам да попитам понеже съм студент редовно .. какъв е този документ, който трябва да изкарам за да го изпратя по пощата ?
Отиваш при инспекторката на специалността си и казваш да ти даде уверение,че си студент еди кой си курс и специалност редовно обучение (същото,което ти дават за да си изкараш карта за градски транспорт или БДЖ и да пътуваш с намаление) Там ще пише да послужи пред: попълваш името на фермата. След това търсиш фирма за превод и легализация, превода струваше към 10-15 лв, в писмото пращаш и оригинала и превода.Това е

Публикувано на 12-01-2012 16:29 | RE: Church Farm - сезон 2012
кирилица!
Редактирано от Ivo на 12-01-2012 16:58
Публикувано на 12-01-2012 18:23 | RE: Church Farm - сезон 2012
Здравейте! И ние с моя приятел получихме апликации вчера. Някой ако може да ме посъветва относно изпращането - заедно в един плик ли да ги пратим? Тъй като искаме да заминем заедно, трябва ли да го отбележим някъде, или е достатъчно да напишем една и съща дата за заминаване?
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД