Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP

страница 21 от 33

<< < 18 19 20 21 22 23 24 > >>
Публикувано на 16-02-2013 13:39 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
sani80
Потребител

и аз все още чакам

Публикувано на 16-02-2013 18:21 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
pesho214
Потребител
https://facebook.com/петър десислава

май само двамата останахме да чакаме дати
Публикувано на 18-02-2013 10:27 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
petya_84
Потребител

godboy писа:
Здравейте Бригадири , аз също съм подал апликационна форма, която е приета и е в процес на обработка , сега очаквам да ми изпратят дата . Ако имате някаква информация за заминаването и имате желание може да се свържете с мен на поща : godboy@abv.bg . Аз съм подал за месец Февруари , но ми казаха от офиса им че най-рано може да ме извикат началото на Април . Ще се радвам да завържем контакти по-рано от така очертаващата се среща . Пожелавам Ви успехи . Това ще ми е втора бригада, така че може да ме питате ако нещо Ви интересува / първата ми бригада беше през 2009 в град Truro Англия / .

Аз днес получих апликационната форма и пише че трябва да я върна до 20.03, само че не ми стана ясно аз ли трябва да си избера дата на която искам да замина, защото в апликейшъна има поле с избор или те определят кога?
Публикувано на 18-02-2013 11:43 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
bolo7m
Потребител

Не се хабете за там, нови хора приемат за не повече от 3 месеца .angry
С предимство са старите бригадири, но ако годината е лоша (слаба от към реколта ) правите си една екскурзия!
Публикувано на 21-02-2013 09:29 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
stefani
Потребител

petya_84 писа:
godboy писа:
Здравейте Бригадири , аз също съм подал апликационна форма, която е приета и е в процес на обработка , сега очаквам да ми изпратят дата . Ако имате някаква информация за заминаването и имате желание може да се свържете с мен на поща : godboy@abv.bg . Аз съм подал за месец Февруари , но ми казаха от офиса им че най-рано може да ме извикат началото на Април . Ще се радвам да завържем контакти по-рано от така очертаващата се среща . Пожелавам Ви успехи . Това ще ми е втора бригада, така че може да ме питате ако нещо Ви интересува / първата ми бригада беше през 2009 в град Truro Англия / .

Аз днес получих апликационната форма и пише че трябва да я върна до 20.03, само че не ми стана ясно аз ли трябва да си избера дата на която искам да замина, защото в апликейшъна има поле с избор или те определят кога?
Публикувано на 21-02-2013 09:43 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
stefani
Потребител

petya_84 писа:
godboy писа:

И аз получих апликационна форма която трябва да я върна до 17 .03 .Дали ще се саобразят с датата за която ние ескаме да заминем?????
Публикувано на 21-02-2013 11:54 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
oteya
Потребител

Моля Ви, недейте да копирате такива чаршафи - темата се претрупва.
Относно въпроса - По назад е коментирано, че имат последната дума относно сроковете - това което ние пишем е по-скоро ориентировъчно и ако пишеш дата 01/04 според мен е невъзможно да те извикат....това само като пример - мисля че реалистичен срок за теб е средата-края на май
Публикувано на 23-02-2013 16:30 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
sani80
Потребител

Някои за 18 май аз вече получих дата
Публикувано на 23-02-2013 18:49 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
puLLL
Потребител

Здравейте, виждам, че всички тук са в някаква еуфория по повод предстоящото ви заминаване, но аз бих искала да попитам: Има ли някой, който вече е бил там - точно в тази ферма и ако да, дали би могъл да сподели своите впечатления?
Публикувано на 23-02-2013 22:51 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
pitbull
Потребител
Alben.babe4ki https://facebook.com/Alben Babechki

Извинете бригадири имали няк1в срок за записване или някви дати за подаване на дукоменти от кога до кога мойе6 да се запи6е6 или ве4е е минал срока на записване

страница 21 от 33

<< < 18 19 20 21 22 23 24 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23872 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 30 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: CrimsonBlade
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Ivo CrimsonBlade ElectricKnight Damakov stanislav91 Ternence AngelQnkov sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти