Форум >
Публикувано на 02-03-2013 17:59 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
izet писа:
здравеи мислъа да посоца дати мейду 10 април и 20 април ако има хара с систото мнениъе да ми писат
здравеи мислъа да посоца дати мейду 10 април и 20 април ако има хара с систото мнениъе да ми писат
mаи никои не иска да заминава на тази дата маи сте се откайа от поканата
Редактирано от izet на 02-03-2013 18:00
Публикувано на 04-03-2013 20:09 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здравейте, пиша ви вав вразка с плащането на таксата на фермата, избрах банков превод. Проблем ли е ако парите който сам превел са по малко, че стана обаркване с тези валути и вазможно ли е, ако не достигат те сами да си ги драпнат от картата ми при положение, че е разплащателна? Благодаря предварително
Публикувано на 04-03-2013 20:12 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Няма как да дръпнат без твое разрешение. Ти в случая им пращаш пари, а не ги оторизираш да изтеглят от сметката ти.
Публикувано на 04-03-2013 20:14 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
И какво става при това положение:?
Публикувано на 04-03-2013 20:20 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Не знам. Аз бих им писал да ги питам дали е ОК ако им пратя допълнително.
Само дето ми е чудно що си правил такива криви сметки ми не си пратил 55 паунда и банката да си ти направи обръщането на валутите.
Колко ти взеха такса?
Само дето ми е чудно що си правил такива криви сметки ми не си пратил 55 паунда и банката да си ти направи обръщането на валутите.
Колко ти взеха такса?
Публикувано на 04-03-2013 20:26 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Ами много това сащо исках да попитам, защото таксите нали трябва да са за сметка на изпращача, но от банката ми казаха, че неможе и трябва да си ги поделим с фермата, но аз внесох 60 паунда 50 за фермата и 10 паунда за таксата на английската банка дали ще стигнат, таксата за балгарската банка сам я платил отделно .
Публикувано на 04-03-2013 20:34 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
За фермата не трябва ли 55 паунда?
И каква е тази банка.. много странно.
И каква е тази банка.. много странно.
Публикувано на 04-03-2013 20:37 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Ами не 50 паунда трябват така си пише в апликейшъна който ми изпратиха и банката е тази в англия в която се получават парите нали и те имат такси !
Публикувано на 04-03-2013 20:57 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Значи са намалили апликейшън таксата.
Да, вярно, че при превод от чужда банка има такса, но мислех, че има възможност да се поемат разноските от изпращача напълно.
Трябвало е първо да им пишеш на тези от фермата.
Да, вярно, че при превод от чужда банка има такса, но мислех, че има възможност да се поемат разноските от изпращача напълно.
Трябвало е първо да им пишеш на тези от фермата.
Публикувано на 04-03-2013 21:05 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
А има ли вазможност при това положение да се провалят нещата?
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители