Форум >
Публикувано на 04-03-2013 22:13 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Някой знае ли с кой пристигат апликейшъните (бг пощи, интерлогистик?) пратиха ми одобрение,а все още няма документи
Публикувано на 05-03-2013 09:11 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здравей ,аз преди седмица получих документа ,но ми беше оставен на вратата .Моля дами пишеш от кои град си.
Публикувано на 05-03-2013 09:18 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здравей ,аз преди седмица получих документа ,но ми беше оставен на вратата .Моля дами пишеш от кои град си.
Публикувано на 05-03-2013 14:55 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
GeNiUsS ще се опитам да ти отговоря доколкото мога на въпроса.
От преди около 2 години излезе закон, според който валутните преводи за страни членки на ЕУ (каквито са БГ И УК) се изпращат задължително с поделени разходи - т. нар SHA. Разходи OUR само за сметка на изпращача, не се прилагат по закон в ЕУ. Дали фермата има такса за входящи валутни преводи не знам, но със сигурност ако наредиш 50 паунда, то там ще стигнат 50 паунда-другото си е тяхна такса на тяхната банка. Аз лично така изпратих и после получих потвърждение и за дата, така че споко. А дори и да има нещо ме увериха, че не е проблем и след пристигане във фермата, може да си го доплатя)) Надявам се помогнах
От преди около 2 години излезе закон, според който валутните преводи за страни членки на ЕУ (каквито са БГ И УК) се изпращат задължително с поделени разходи - т. нар SHA. Разходи OUR само за сметка на изпращача, не се прилагат по закон в ЕУ. Дали фермата има такса за входящи валутни преводи не знам, но със сигурност ако наредиш 50 паунда, то там ще стигнат 50 паунда-другото си е тяхна такса на тяхната банка. Аз лично така изпратих и после получих потвърждение и за дата, така че споко. А дори и да има нещо ме увериха, че не е проблем и след пристигане във фермата, може да си го доплатя)) Надявам се помогнах
Публикувано на 05-03-2013 16:23 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Полезно инфо.
Публикувано на 05-03-2013 19:16 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
mimi7656 писа:
От Пловдив съм.На 23 ми изпратиха мейл че съм одобрен но документи няма.Писах им мейл но не ми отговарят.Здравей ,аз преди седмица получих документа ,но ми беше оставен на вратата .Моля дами пишеш от кои град си.
Публикувано на 05-03-2013 20:40 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
GeNiUsS писа:
Ами много това сащо исках да попитам, защото таксите нали трябва да са за сметка на изпращача, но от банката ми казаха, че неможе и трябва да си ги поделим с фермата, но аз внесох 60 паунда 50 за фермата и 10 паунда за таксата на английската банка дали ще стигнат, таксата за балгарската банка сам я платил отделно .
Ами много това сащо исках да попитам, защото таксите нали трябва да са за сметка на изпращача, но от банката ми казаха, че неможе и трябва да си ги поделим с фермата, но аз внесох 60 паунда 50 за фермата и 10 паунда за таксата на английската банка дали ще стигнат, таксата за балгарската банка сам я платил отделно .
И аз така направих една година и на края на престоя на всеки си му връщат колкото е дал, на мен ми върнаха 60 паунда депозит, на други 50, по това се ориентирах, че въпреки, че се изпраща превода със споделени такси, при тях си пристига точно толкова,колкото изпратиш.
Публикувано на 06-03-2013 17:12 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Публикувано на 06-03-2013 22:51 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здравейте ако има някой с дата 25.05.2013 нека да ми пише ако желае да се сформира група за пътуване.
Публикувано на 09-03-2013 20:47 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
здвавейте,моля кажете последно може ли да поставим парите в плика или трябва по банков път?
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители