Форум >
Публикувано на 16-04-2014 16:52 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
[quote]dar_inka писа:
здравейте,може ли някой да ми обясни как да пратя депозита от 50 паунда.Вариантите които имам са по moneygram или по банков път но нямам нито три имена на някой представител от фермата нито номера на банкова сметка.Моля тези които вече са го пратили да ми обяснят как!И този формуляр от сайта ли да го изтегля и да им го пратя защото не успях да разбера от e-mail който получих.Нямам прикачен файл,пише да попълня формуляра за кандидатстване и да им го пратя със снимки и копие на документ.благодаря предварит
АЗ МОЙТЕ ГИ ПУСКАМ В ПЛИКА И ДО СЕГА НЯМАМ ПРОБЛЕМ
здравейте,може ли някой да ми обясни как да пратя депозита от 50 паунда.Вариантите които имам са по moneygram или по банков път но нямам нито три имена на някой представител от фермата нито номера на банкова сметка.Моля тези които вече са го пратили да ми обяснят как!И този формуляр от сайта ли да го изтегля и да им го пратя защото не успях да разбера от e-mail който получих.Нямам прикачен файл,пише да попълня формуляра за кандидатстване и да им го пратя със снимки и копие на документ.благодаря предварит
АЗ МОЙТЕ ГИ ПУСКАМ В ПЛИКА И ДО СЕГА НЯМАМ ПРОБЛЕМ
Редактирано от the_genata на 16-04-2014 16:55
Публикувано на 16-04-2014 21:06 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Може ли някой да ми каже дали ягодките са ниски или високи?Благодаря Ви
Публикувано на 23-04-2014 23:19 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
sdfgser писа:
Ниски!
Публикувано на 24-04-2014 18:26 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Получих потвърждение от Анна,че е получила паричките в плика.. НЕ Ви СЪВЕТВАМ ДА ГО ПРАВИТЕ!!! но явно можело, ако е пратила на още някой днес че на 15ще получи дата да пише..
Публикувано на 25-04-2014 05:00 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
[quote]dar_inka писа:
здравейте,може ли някой да ми обясни как да пратя депозита от 50 паунда.Вариантите които имам са по moneygram или по банков път но нямам нито три имена на някой представител от фермата нито номера на банкова сметка.Моля тези които вече са го пратили да ми обяснят как!И този формуляр от сайта ли да го изтегля и да им го пратя защото не успях да разбера от e-mail който получих.Нямам прикачен файл,пише да попълня формуляра за кандидатстване и да им го пратя със снимки и копие на документ.благодаря предварително
Какво стана, попълни ли го?
Попълването става в самия сайт на фермата и след като го попълниш и изпратиш (бутона -"изпрати" ) очаквай включване от отдела им "Човешки ресурси", които ще ти изпратят имейл с потвърждение,че са получили кандидатурата ти и че ака си удобрен/а,след време ще ти изпратят още един имейл,в който те уведомяват че са ти пуснали документите по пощата !!! ( затова ВНИМАВАЙ, КАК СИ ИЗПИСВАШ АДРЕСА И ИМЕНАТА,ПЪРВИЯ ПЪТ,КОГАТО КАНДИДАТСТВАШ) ай
здравейте,може ли някой да ми обясни как да пратя депозита от 50 паунда.Вариантите които имам са по moneygram или по банков път но нямам нито три имена на някой представител от фермата нито номера на банкова сметка.Моля тези които вече са го пратили да ми обяснят как!И този формуляр от сайта ли да го изтегля и да им го пратя защото не успях да разбера от e-mail който получих.Нямам прикачен файл,пише да попълня формуляра за кандидатстване и да им го пратя със снимки и копие на документ.благодаря предварително
Какво стана, попълни ли го?
Попълването става в самия сайт на фермата и след като го попълниш и изпратиш (бутона -"изпрати" ) очаквай включване от отдела им "Човешки ресурси", които ще ти изпратят имейл с потвърждение,че са получили кандидатурата ти и че ака си удобрен/а,след време ще ти изпратят още един имейл,в който те уведомяват че са ти пуснали документите по пощата !!! ( затова ВНИМАВАЙ, КАК СИ ИЗПИСВАШ АДРЕСА И ИМЕНАТА,ПЪРВИЯ ПЪТ,КОГАТО КАНДИДАТСТВАШ) ай
Публикувано на 01-05-2014 20:10 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Antonov88 писа:
Получих потвърждение от Анна,че е получила паричките в плика.. НЕ Ви СЪВЕТВАМ ДА ГО ПРАВИТЕ!!! но явно можело, ако е пратила на още някой днес че на 15ще получи дата да пише..
Да но моите пари не са пристигнали с плика и се чудя какво да правя????
Публикувано на 06-06-2014 19:24 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здравейте!Аз също бях удобрен от Ана,пратих й парите в плика и всичко е наред.Ако някой ще заминава август месец,моля да ми отговори.Много ще се радвам,ако не съм самотна птица
Публикувано на 11-07-2014 12:23 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Пратих ме по @ данни днес.Колко време е обичайния срок за обратна връзка
Публикувано на 24-08-2014 21:22 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здравейте... прочетох тук някъде 1000 паунда спестени за 3 месеца... Хайде, хора които са ходили да кажат това сериозно ли е?
Публикувано на 25-08-2014 13:08 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Добре, да речем че това е относително... но предполагам всеки който е ходил може да каже средна седмична заплата... да каже за най-малкия си пеймант и за най-големия си...
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители