Форум >
Публикувано на 13-06-2015 20:29 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Има. Виж фейсбук страницата.
Публикувано на 27-06-2015 00:10 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здравейте! Изпратиха ни апликейшън но не пишат за коя дата, само че набирането е за август и нататък. А на мен ми се иска по-рано да замина. Попитах ги пак- за коя дата става въпрос и те ми отговарят да си погледна апликейшъна. Кой е получил същото с неизвестна дата?
Публикувано на 27-06-2015 00:21 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Моля да ми пратите линк. Не го намирам.
Публикувано на 04-08-2015 23:15 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здравейте! Ми доде апликейшин 1 август, трябва да го изпратя до 14.08. Имам колебание да го изпращам ли за тава година. Никога не съм бил на тази ферма и на друга се тъй. Моля, отговорите ми на няколко вълнуващи въпроса:
1) Имали смъсъл да се отива тази есен (или просто есенно време) на фермата?
2) Пу парите нямали да быде че аз и си пръсна сичките пари на перельоти и път от аеропорта до фемата + други разходи, а пак няма да има работа и няма да си върна затрачените пари?
3) Какава работа има на фермата през есенни месяци и как плащат?
Благодаря ви за отговори!
2) Пу парите нямали да быде че аз и си пръсна сичките пари на перельоти и път от аеропорта до фемата + други разходи, а пак няма да има работа и няма да си върна затрачените пари?
Публикувано на 08-08-2015 11:21 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
ZlatjanV писа:
Здравейте! Ми доде апликейшин 1 август, трябва да го изпратя до 14.08. Имам колебание да го изпращам ли за тава година. Никога не съм бил на тази ферма и на друга се тъй. Моля, отговорите ми на няколко вълнуващи въпроса:
дай информация какво се береЗдравейте! Ми доде апликейшин 1 август, трябва да го изпратя до 14.08. Имам колебание да го изпращам ли за тава година. Никога не съм бил на тази ферма и на друга се тъй. Моля, отговорите ми на няколко вълнуващи въпроса:
Редактирано от montella на 08-08-2015 11:23
Публикувано на 09-08-2015 22:14 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Това е една от най- скапаните ферми в Англия близо до Норич. Берат се ягоди, ама ягодите свършват....Мизерията е пълна в кампа ( виждала съм го с очите си ). Много хора, които бяха с мен си заминаха на първата седмица.Просто не ходете там, първо защото няма работа вече и второ - да не се върнете въшлясали и с краста!
Публикувано на 10-08-2015 23:33 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Mila_sf писа:
второ - да не се върнете въшлясали и с краста!
второ - да не се върнете въшлясали и с краста!
И такова ли може да бъде??))) Аз повече исках да отида там да ми направят всички те необходими документи за да можа да работа на другу място в Англия и да не бягам сетня по всичките инстанции и да губя само пари! От Вашие коментар аз разбрах, че предишнити коментарии за тази ферма застяряха уже, или не чак толково плохо?
Публикувано на 17-08-2015 21:56 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здравейте българи! Някой няма ли да отива към Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP през 29 август 2015 година? Няма ли няко се тъй как-то аз в този период да лети, за да съберем и заедно да идем от летището към фермата.
Публикувано на 18-08-2015 11:35 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здравейте одобрен съм за ферма IFC Tunstead , Norwich през септември ако някой също е одобрен и ще пътува да ми пише лично . Благодаря
Редактирано от Ivo93 на 18-08-2015 12:38
Публикувано на 01-09-2015 00:24 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здрaвейте!Някой имa ли идея след колко време отговaрят от тaзи фермa.Дaли не съм подрaнилa,доколкото рaзбирaм нaбирaнето нa рaботници зaпочвa декември,a мейлите с отговор ги прaщaт януaри.Имa ли вероятност дa не получa отговор,без знaчение кaкъв ще е той.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители