Форум >
Публикувано на 01-09-2015 21:58 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Някой на 12.09.2015 ще патували към фермата ?
Публикувано на 27-11-2015 21:37 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Привет,някой да каже от тази година който е работил там доволен ли е?
Публикувано на 25-02-2016 16:07 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Някой има ли апликейшан?Може ли апликейшана да го върна на емайл а не пощата?
Публикувано на 29-04-2016 11:58 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
здравейте може ли някой да ми каже ягодите ниски ли са или високи
Публикувано на 06-07-2016 17:39 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Niski sa povecheto ima i visoki no samo edna grupa gi bere
*Пиши на кирилица!
*Пиши на кирилица!
Редактирано от Elektra на 08-07-2016 13:23
Публикувано на 25-07-2016 01:05 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
[quote]Emiliyo писа:
А има ли работа в момента там и какво е положението понеже кандидатствах за там и сега чакам до края на месеца да ми се обадят. Струва ли си да тръгна ? Понеже преди седмица се върнах от ферма където имаше непосилни норми, много рабиш и груби вайзери правихме малко часове и масово гонеха или други си тръгваха поради изброените причини.
Благодаря предварително!
А има ли работа в момента там и какво е положението понеже кандидатствах за там и сега чакам до края на месеца да ми се обадят. Струва ли си да тръгна ? Понеже преди седмица се върнах от ферма където имаше непосилни норми, много рабиш и груби вайзери правихме малко часове и масово гонеха или други си тръгваха поради изброените причини.
Благодаря предварително!
Публикувано на 08-02-2017 12:18 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здравейте има ли някой който да е получил апликейшън? И да каже как стоят нещата във фермата ? Имам одобрение и до 6 март трябва да потвърдя!
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители