Форум >
Публикувано на 01-09-2015 21:58 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Някой на 12.09.2015 ще патували към фермата ?
Публикувано на 27-11-2015 21:37 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Привет,някой да каже от тази година който е работил там доволен ли е?
Публикувано на 25-02-2016 16:07 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Някой има ли апликейшан?Може ли апликейшана да го върна на емайл а не пощата?
Публикувано на 29-04-2016 11:58 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
здравейте може ли някой да ми каже ягодите ниски ли са или високи
Публикувано на 06-07-2016 17:39 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Niski sa povecheto ima i visoki no samo edna grupa gi bere
*Пиши на кирилица!
*Пиши на кирилица!
Редактирано от Elektra на 08-07-2016 13:23
Публикувано на 25-07-2016 01:05 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
[quote]Emiliyo писа:
А има ли работа в момента там и какво е положението понеже кандидатствах за там и сега чакам до края на месеца да ми се обадят. Струва ли си да тръгна ? Понеже преди седмица се върнах от ферма където имаше непосилни норми, много рабиш и груби вайзери
правихме малко часове и масово гонеха или други си тръгваха поради изброените причини.
Благодаря предварително!
А има ли работа в момента там и какво е положението понеже кандидатствах за там и сега чакам до края на месеца да ми се обадят. Струва ли си да тръгна ? Понеже преди седмица се върнах от ферма където имаше непосилни норми, много рабиш и груби вайзери
правихме малко часове и масово гонеха или други си тръгваха поради изброените причини.Благодаря предварително!
Публикувано на 08-02-2017 12:18 | RE: Church Farm TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здравейте има ли някой който да е получил апликейшън? И да каже как стоят нещата във фермата ? Имам одобрение и до 6 март трябва да потвърдя! 

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД