Форум >
Публикувано на 31-07-2011 12:15 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
silievtodorov Да, за теб е ок , ама защо не питаш тези ,които са дошли преди 2 месеца.Нямаше наплив на хора , само стари пикари и ние новите , следователно ние бяхме слабаците, ако не ти досригне една касетка до нормата те гонят , докато сетга при вас има толкожа много нови хора, че повечето не си правят нормата а не ги гонят , защото има много ама много слаби берачи които берат много малко .
Публикувано на 13-08-2011 21:31 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
За всички недостатъчно информирани хорица, които са решили да си изпробват късмета в чужбина НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ тука не бесят хората. Всеки ,който има желание да РАБОТИ ще остане доволен от тази ферма.Има много хора ,които са чули от някъде че в Англия се изкарват много пари,ДА така е но никой не дава пари просто ей така, ще ви се наложи да се потрудите сериозно.Пожелавам успех на всички разпределени в M T MITCHEL , и приятно изкарване всяка събота в диско руум-а

Публикувано на 04-10-2011 15:36 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Хора,инвестирайте пари да отидете в друга ферма не и в тази MT Mitchell.Аз изкарах 4 месеца тук и грам несъм доволен:направо се гаврят с хората..........
Mitchell

Mitchell

Публикувано на 09-11-2011 17:17 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Фермата е просто ужасна,ако отидете там рискувате да се варнете по-най бързия начин,гонят хора непрекаснато без повод,неможеш да разбереш какво става,най-лошото няма трансфер,не и там.Мичалите са просто безкруполни,шефа Рос дърпа конците измивайки рацете си с мениджърката,днес си на полето утре си day off,а след това в България,там си ден за ден,дори билет не можеш да запазиш.Общто взето тормоза е психически не толкова физически,повечето полета са им ужасни-гьолове и смрад,нормата е висока независимо от количеството на ягодите,касетките си ги носите на раце,т.е. около 20 кг на 200м,ако стигнете до полето тъйкато за да се качите в буса ви коства повече бягане и тикане....Ако имате възможност за др .ферма не се замисляйте....
Публикувано на 17-11-2011 02:43 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Здравейте , и аз също бях в тази ферма. Всеки който ви каже , че е бил доволен значи си е изпълнявал нормата и всичко е ок, тези които не са достатъчно "опитни" да берат средната норма - са НЕДОВОЛНИ и мисля , че затова са многото негативни коментари. Ако сте решили да ходите там , ваш избор , но добре помислете дали имате ресурса да се справите и да влизате в нормите .В противен случай става така , че не можеш да си върнеш инвестираните пари.На презентацията която представя ХОПС , казват : "до 2 седмици ще си върнете парите". Може би ! , но като свидетел на изминалия сезон , това няма как да стане , като хора на по 2 дни след идването им , ги гонеха. На мен ми е много интересно защо нямат 15-30 дена обучение , за новите работници
, и си мислят , че новите ще могат да берат колкото или около килограмите на работници с по 2-3годишен опит ! 
, и си мислят , че новите ще могат да берат колкото или около килограмите на работници с по 2-3годишен опит ! 
Публикувано на 16-12-2011 00:55 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Здаравейте , аз се върнах скоро от тази ферма.... От къде да започна не знам... Нормите са нечовешки условията да не казвам :Х Не знам чесно да ви кажа трудничко си е да се издържа на напрежението... Постоянно вдигат нормите 3-4 да стигнат нормата и на другия ден е друга... Аз издържах 2 месеца едвам и не бях в пиковите месеци а тогава ква какафония става само тези които са били там те знаят... Успех на всички заминаващи дано поне си избиете парите които сте инвестирали.... M T MITC''HELL'' последните 4 букви обясняват точно за къде сте се запътили 

Публикувано на 27-12-2011 12:53 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
411 (four-one-one) go to caravan!
Някой ако се интересува от info относно m t mitcHELL
аз съм живата енциклопедия. Успех на всички новозаминаващи 
Някой ако се интересува от info относно m t mitcHELL
аз съм живата енциклопедия. Успех на всички новозаминаващи 
Съвършенството изисква от мен да бъда винаги перфектен ™
Публикувано на 23-01-2012 00:18 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Който има възможност да откаже офертата да го направи .. миналата година доста хора бяхме .. голям тормоз беше .. на 3-та седмица ми писна и се прибрах .. малко бяха дните в който те оставят да работиш цял ден .. всеки ден след 3-тия час, ако не си направил нормата / която не ти я казват преди това / - те връщат в караваната и на следващия ден си "day off" и така не може да си избиете дадените пари, пък какво остава да изкарате от горе ... иначе на определен брой връщания в караваната ти пращат писма .. на 3-то писмо вече имаш право на 1 седмица да напуснеш фермата.. аз още на първото писмо през 3-та седмица реших че няма да стане работата и с още няколко момчета се прибрахме в БГ .. на следващата седмица още момчета се прибраха и така .. като цяло работата с брането на ягоди си е голяма грешка .. аз я направих не я правете и вие .. големи норми - гадни полета с много вода ... няма много ягоди за бране ... връщат те в караваната .. на който са му излишни тези около 1000 лв. да отива, на мене поне ми остана спомена от летенето със самолет
Живи и здрави пък пари се изкарват - но не и във ферма MT Mitchell
Живи и здрави пък пари се изкарват - но не и във ферма MT Mitchell
Публикувано на 09-02-2012 21:01 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Който може просто да се откаже от тая ферма това е моят съвет за вси4ки,които са разпределени за тая ферма.Каквото и да кажа друга ще е малко...

Публикувано на 17-02-2012 00:59 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Позитивно... има много работа. Бачкайте здраво и правете всичко възможно да не ви изгонят
Успех 
Успех 
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД