Форум >
Публикувано на 26-03-2012 15:27 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Пиковите месеци са като почне от май та до края на сезона има работа.Най-голяма и най-малка заработка зависи от самия теб.Ако имаш пълна раб. седмица от 6 дни(понякога и 7)можеш спокойно да си хванеш 300,350 паунда заработка.Нормата всеки ден е различна,но долу горе искат по 3 касетки на час.Има доста полета и 3 вида реколта.Ягоди,Малини и Боровинки.Най-много са ягодите,като преобладават ниските(има няколко полета тайбъл топс)ама според мен там е ташак.
Публикувано на 04-04-2012 16:25 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
здравейте аз в момента сам в фермата искам да кажа на жените въобще да не идват тук понякога им дават по лека работа нонякога ги пращат при мъжете където е много тежко то мъжете едвам се справят камо ли жените и веднага дей of iskam da ви кажа че няма никакво обучение каквото и да работим отначало сме на норма и тя е съвсем космическа така че вие си помислете е който са решили да дойдат успех Публикувано на 04-04-2012 23:28 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
majete i jenite po otdelno li rabotqt
*Кирилица!
*Кирилица!
Редактирано от Elektra на 04-04-2012 23:59
Публикувано на 10-04-2012 11:45 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Кажете за караваните и как е стои въпросът със завивки,идеала и е такива неща.
Общо взето какво можем да пропуснем да вземем и какво не бива да се забравя.
Тъй-като вие сте там и със сигурност на място усещате кое е могло да вземете и кое е трябвало д оставите у нас в Бг.
пп:Аз съм част от една група от 7 човека,които пътуваме за фермата на 15 май..но ще стигнем на 16-ти
Тъй-като вие сте там и със сигурност на място усещате кое е могло да вземете и кое е трябвало д оставите у нас в Бг.
пп:Аз съм част от една група от 7 човека,които пътуваме за фермата на 15 май..но ще стигнем на 16-ти

Публикувано на 11-04-2012 18:19 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Vidol Nikolov писа:
Кажете за караваните и как е стои въпросът със завивки,идеала и е такива неща.
караваните са добре има всичко(кухни, бани,вода...)вземете си завивки,посуда също има.Кажете за караваните и как е стои въпросът със завивки,идеала и е такива неща.

Публикувано на 14-05-2012 23:54 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
имали някои които е във фермата да сподели какво е положението имали смисъл човек да идва работата как е мерси предварително
Публикувано на 17-05-2012 01:16 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Хора не си правете труда да ходите в MT MITCHELL тук сам вече 1 месец и никакви пари работа има само за руманците и поляците а българите постояно ги гонят в караваните работиш като луд и накрая на седмица нищоо...по надалеч от тази ферма който дойде тук ще страда много ама многоо...

Смелите си имат всичко
Публикувано на 17-05-2012 10:37 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Sheev писа:
Хора не си правете труда да ходите в MT MITCHELL тук сам вече 1 месец и никакви пари работа има само за руманците и поляците а българите постояно ги гонят в караваните работиш като луд и накрая на седмица нищоо...по надалеч от тази ферма който дойде тук ще страда много ама многоо...

връщай се като не ти харесва никой не те е вързал там, престанете да спарвате положението индивидуално е за всеки
Публикувано на 17-05-2012 12:35 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
do4i_891 писа:
връщай се като не ти харесва никой не те е вързал там, престанете да спарвате положението индивидуално е за всеки
много добре казано приятел.За всеки е индивидуално.Който се бави в караваната.Работа има за Румънците и Поляците защото бачкат като луди,а повечето българи ги мързи и чакат да дойде само петък и събота за караван партито.Я питайте тея където за за 3,4 година има ли работа и пари....Sheev писа:

Публикувано на 18-05-2012 20:56 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Хора, Сандра още жива ли е туй ж..
..тно шотландско? Не знам по правилата на форума мога ли да псувам главния шотландски супервайзор на фермата
Бил съм там 2009 - 3-4 месеца условията на живот не бяха чак толкова лоши, условията на труд бяха доста лоши. Ако не сте много бърз и хитър! пикър и не се докопате до друга работа различна от брането на "заработка'" ще ви е доста тегаво.
Имаше едно поле не помня кой номер беше след 9 часа не съм го виждал как изглежда а съм бил там примерно 4 пъти (3 пъти ме гониха веднъж сам си тръгнах от него) Шефовете не знам наще или румънците са ги научили да се циганяват за всичко и да те прецакват с норми/часове и прочее. Имат няква игра със субсидии или нещо друго с тия гоненета дето правят от фермата. Доста хора не можаха и парите за билета да си избият...
Абе опичайте си акъла и може да се намърдате на някоя по хубава работа - нещо на час и малко овертайм да хванете и сте екстра (обикновенно тия работи се заемат с първите пристигащи). За целта ще трябва да поцелувате нечий задник или да извадите доста късмет.
Аз не бих отишъл там отново
..тно шотландско? Не знам по правилата на форума мога ли да псувам главния шотландски супервайзор на фермата
Бил съм там 2009 - 3-4 месеца условията на живот не бяха чак толкова лоши, условията на труд бяха доста лоши. Ако не сте много бърз и хитър! пикър и не се докопате до друга работа различна от брането на "заработка'" ще ви е доста тегаво.
Имаше едно поле не помня кой номер беше след 9 часа не съм го виждал как изглежда а съм бил там примерно 4 пъти (3 пъти ме гониха веднъж сам си тръгнах от него) Шефовете не знам наще или румънците са ги научили да се циганяват за всичко и да те прецакват с норми/часове и прочее. Имат няква игра със субсидии или нещо друго с тия гоненета дето правят от фермата. Доста хора не можаха и парите за билета да си избият...
Абе опичайте си акъла и може да се намърдате на някоя по хубава работа - нещо на час и малко овертайм да хванете и сте екстра (обикновенно тия работи се заемат с първите пристигащи). За целта ще трябва да поцелувате нечий задник или да извадите доста късмет.
Аз не бих отишъл там отново
Редактирано от antrax на 18-05-2012 21:21
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД