Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: G & B B HOULBROOKE & CO

страница 5 от 9

<< < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Публикувано на 04-12-2010 13:25 | RE: G & B B HOULBROOKE & CO
manchev89
Потребител
Manchev89

logoto77 писа:
Нито съм ти скъпа, нито съм ти миличка...Коментирам фермата, защото съм работила в нея. Простотиите ги пишеш ти-веднъж така, веднъж иначе...както ти изнася-твой проблем. Не ме интересува. Така като те слушам сигурно Тишо те е похвалил no laugh

Не ме разбирайте порешно,не искам да се вписвам в спорът ви.До колкото разбрах чичо Чарли
преди си е плащал достатъчно добри парички.Не искам да казвам кой е мързелив и кой не,защото всеки си знае за себе си колко да работи.Аз лично бях там 5 месеца без 4 дни,от които около 1.5-2 месеца нямахме работа.Още от пристигането ни чакахме 3 сдмици докато започне сезона,без да ни уведомят за това от IBC.През останалото малко време сме вършели всякаква работа,а когато брахме ягоди цареше абсолютна анархия поради простата причина че тази година сме били почти 2 пъти повече берачи от миналата.Признавам си,че фермата е добра,но само за живеене и лентяйстване.Наистина нямаше овъртайм,към края се случваше да берем по 10-12 часа по 20 касетки на човек максс.А вайзерката на която не искаш да й споменаваш името се грижеше добре за нервичките ни,като се закачаше и за най-малкото.
20 касетки сами можете да си пресметнете колко прави.Минималната норма се хваща много трудно и то с много псувни зад гърбът ти от някой вайзер.Накрая ще кажа само,че след като се върнах осъзнах наистина къде съм бил попаднал,зашото ми обясниха моите приятели в някои други ферми колко работа е имало и какви са били резултатите.Искренно се надявам догодина да е по-добър сезонът,но аз не бих се върнал в тази ферма. angry

Публикувано на 16-12-2010 13:29 | RE: G & B B HOULBROOKE & CO
Jelevi
Потребител

Добре казано БАТКА wink
Публикувано на 01-01-2011 13:42 | RE: G & B B HOULBROOKE & CO
Jelevi
Потребител

Пари да ми дават там не се връщам! Фермата е дроб... пълна анархия! Цирка е голям много! Успех...ще се забавляваш...
Публикувано на 24-01-2011 18:55 | RE: G & B B HOULBROOKE & CO
b0n3v
Потребител

Не стъпвам там повече аз... благодаря... достатъчно видях... за ваше добро ще е наистина ако се откажете, или поискате трансфер, още като пристигнете...

Прави каквото трябва за да става каквото искаш !
Публикувано на 24-01-2011 23:58 | RE: G & B B HOULBROOKE & CO
magic86
Потребител

аз днес получих оферта за тази ферма и честно казано съм доста разочарована от това което чета, наистина ли е толкова зле относно работата. Надявам се някой да пише нещо по-позитивно. Сега незная какво да правя.
Публикувано на 04-02-2011 13:36 | RE: G & B B HOULBROOKE & CO
Anika_
Потребител

Здравейте !
Много съм притеснена като видях коментарите за фермата G & B B HOULBROOKE & CO, за съжаление съм разпределена в нея с моя приятел...заминаваме на 06.05.2011.
Попитахме агенцията дали може да сменим фермата, отговора е положителен, но е възможно да заминем през зимата...sad
До 3 дни трябва да решим какво да правим...за първи път ще ходя на бригада и бях много щастлива, като ни одобриха с моя приятел, но след като видях коментарите за G & B B HOULBROOKE & CO съм много разочарована. Бих искала да попитам някой по-опитен , дали ако пристигнем в G & B B HOULBROOKE & CO може да поискаме трансфер за друга ферма и дали това е добра идея?
Благодаря предварително.cry

Публикувано на 16-02-2011 14:17 | RE: G & B B HOULBROOKE & CO
Jelevi
Потребител

Здрасти, не се надявайте на трансфери от тази ферма за някъде другаде...Чичко ви Чарли не прави такива неща... той е като майка тереза само взима още хора от другите ферми...разбираемо защо. За 2 години там съм станал свидетел на единични такива случаи, в които някой се е спасил от тази ферма. Успех на печелившите...
Публикувано на 17-02-2011 19:37 | RE: G & B B HOULBROOKE & CO
Anika_
Потребител

Благодаря!cry
Публикувано на 22-02-2011 16:33 | RE: G & B B HOULBROOKE & CO
Naydenov
Потребител

Еее, няма ли някой да каже нещо хубаво за тази ферма? Толкова ли е батал? Заминавам на 6-ти май, ако има някой на същата дата да пише!
Публикувано на 22-02-2011 19:24 | RE: G & B B HOULBROOKE & CO
Lari
Потребител

това е най-подходящата ферма за селски туризъм.
пожелавам приятна лятна ваканция на всички туристи,които са избрали тази дестинация!!!

страница 5 от 9

<< < 2 3 4 5 6 7 8 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23902 | Форумни мнения 29910 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 39 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: jhb66
Бригадири в момента или преди малко във форума:
zazz2 Ternence Ephraim jhb66 Jacubov JeansKeyzhu Lilidala Adrianayng koreandr Rodrigo Taylorlly MirabelConnell Ivo Hartmann846 luissuraez798 enyar Andrew736 Damnmy Seraphinang Kongyawen nataliana plitvinko BennieDe Theodore219 FranklinMyer

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2026 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти