Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?

страница 3 от 6

< 1 2 3 4 5 6 >
Публикувано на 03-04-2011 08:30 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
rimisark
Потребител

От фермата до Колчестър билета е 1.80 паунда и от Колчестър до Лондон е 10.00паунда!!

Публикувано на 01-07-2011 23:04 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
eliwbe
Потребител

Приятели фематаBOXFORD SUFFOLK HOLDINGS наистина е ужасна ,всички те имат за 2 ра ръка човек.Не стига че няма достатъчно работа за всички ами са сложили и норма познайте какво става тогава,, борба ,,Работи с по 3-6 ч най- много следователно изкарваш не повече от 150-200 най много на седмицa.ЗА караваните да не говоря пробити счупени ,разпадащи се и се плаща по 32 п на седмица а вътре естествено без най-елементарните удобства .КУХНЯТА и ТВ рума един голям мръсен хамбар.БАНИТЕ са общи я се доредиш я не .ТОАЛЕТНИТЕ под всякакъв минимум влизаш с ботуши защото водата те залива .НАЙ парадоксалното е че се става в 3 ч през ноща за работа ,пътува се 1ч до полето и накрая се работи 3 часаМОЛЯ направете сметка дали искате да сте там защото аз наистина не бях добре
Публикувано на 02-07-2011 08:02 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
rimisark
Потребител

eliwbe писа:
Приятели фематаBOXFORD SUFFOLK HOLDINGS наистина е ужасна ,всички те имат за 2 ра ръка човек.Не стига че няма достатъчно работа за всички ами са сложили и норма познайте какво става тогава,, борба ,,Работи с по 3-6 ч най- много следователно изкарваш не повече от 150-200 най много на седмицa.ЗА караваните да не говоря пробити счупени ,разпадащи се и се плаща по 32 п на седмица а вътре естествено без най-елементарните удобства .КУХНЯТА и ТВ рума един голям мръсен хамбар.БАНИТЕ са общи я се доредиш я не .ТОАЛЕТНИТЕ под всякакъв минимум влизаш с ботуши защото водата те залива .НАЙ парадоксалното е че се става в 3 ч през ноща за работа ,пътува се 1ч до полето и накрая се работи 3 часаМОЛЯ направете сметка дали искате да сте там защото аз наистина не бях добре
Приятел ,напиши че се пътува 1 час до до другата ферма Хоме Фарм и там се работи там са полетата. А там е 0ще по голяма мизерия и всичко ,което е написал човека е абсолютно вярно!Лошото е че някои не вярватno
Публикувано на 02-07-2011 13:40 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
gerganapg
Потребител

абсолютно вярно е всичко, че и по- зле, за съжаление е така, дано ако реша пак да ходя на бригада, да не попадна в такава ферма.
Публикувано на 14-07-2011 23:33 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
BeCuTo0o
Потребител
https://facebook.com/ВесеЛина Радева

Айде и аз да добавя нещо за който не вярва.Бях там тази година и си тръгнах по собствено желание, защото просто не си заслужава.
Камповете са два и офиса.Като условия за живот в единия камп мизерията е страшна и баните са общи с три душа.Тоалетните са под сякаква критика.TV room-a и кухнята не са толкова зле.В караваните е толкова студено и са толкова издънени,че чак пердетата се местят от вятъра..Наистина се патува 30 мин. до полетата и най-често се почва работа в 4 и 15.. направете си сметката кога се става..Другия камп като условия за живот е доста по добре.Има вота и газ в караваните.Не във всички докато аз бях там,но работят по въпроса.Интернет няма и в двата кампа.
А за работата.Полетата са кошмарни..Ягодите са малки,а ако са големи то те са боклуци..Нормата беще 3 касетки на час,което при добро поле е перфектно,но там няма такова..Работи се горе долу по 6 часа на ден..Зависи колко полета има да се обират,може да те пуснат и малко повече,но супер рядко,а може и по малко..Има и малини.. Без коментар съм и за тях..Хубавото до колкото чух е на ябълките,но за там не оставят почти никой..Гонят хора постоянно.. Не само в караваната но и който от където е дошъл.. Повечето вайзери са румънци,което знаете какво означава за нас българите.. Но пък става купона razz
Това е от мен ако искате вярвайте вече laugh успех на всички който са решили да заминават за тази ферма и на тези който са там в момента razz
Публикувано на 23-01-2012 21:25 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
kitaeca
Потребител

Значи да разбирам че никoй не е доволен от тази ферма или просто някой е отишъл там и си е мислел че отива на почивка а всъщност е трябвало да работи,
и в крайна сметка никoй не каза нищо конкретно за тази ферма с подробности всеки си нахвърля това което не му е харесало и толкова...
Ако има някои които е там нека сподели за какво става въпрос все пак всяка година навсякъде е различно
Редактирано от kitaeca на 23-01-2012 21:26
Публикувано на 25-01-2012 19:59 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
cromm
Потребител

Китаец, не се отчайвай, бате !! Като чета за повечето ферми, в частност и за моята където ще ходя никой не пише хубави работи. Ти си жилаво *опеле, което знае какво е тежка работа, така че не слушай мамините синчета. То е ясно че ще ни експлоатират, ще сме в кал до ушите и ще спим така както беше в казармата. На дечицата им е трудно като се отделят от лукса в къщи. Желая ти успех и съм сигурен че ще изкараш лев там.

"Добрите мъже пият добра бира."
Mr-Tokamori писа:
Бригадата се състои от екип които се труди колективно !
Публикувано на 25-01-2012 20:25 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
kitaeca
Потребител

cromm писа:
Китаец, не се отчайвай, бате !! Като чета за повечето ферми, в частност и за моята където ще ходя никой не пише хубави работи. Ти си жилаво *опеле, което знае какво е тежка работа, така че не слушай мамините синчета. То е ясно че ще ни експлоатират, ще сме в кал до ушите и ще спим така както беше в казармата. На дечицата им е трудно като се отделят от лукса в къщи. Желая ти успех и съм сигурен че ще изкараш лев там.

Ем по принцип е така повечето хора не са бачкали тежка работа и не знаят как е.. пък и всеки който се записва на бригада се е вдъхновил от крайната сума която е спестена при добра работа и добро спестяване. Но всички забравят че там се бер всичко друго освен пари razz няма как да стане лесно няма никъде на всички заминаващи този сезон..
Публикувано на 26-01-2012 23:06 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
BeCuTo0o
Потребител
https://facebook.com/ВесеЛина Радева

Изкарах цял сезон 2010 така че едва ли ме плаши работата.. Гадна е фермата въпреки че хората които останаха до края бяха доволни.. Гадно е в началото не само в тази ферма а и в почти всички вече,защото вземат повече хора от колкото им трябват за да изгонят тези които берат бавно и да си оставят добри пикари и първите два месеца е малко работата и са малко парите.. Вайзерите ни прецакваха много яко в тая ферма.. Успех на всички

..what am I supposed to do when the best part of me was always you..
Публикувано на 02-02-2012 17:50 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
kitaeca
Потребител

Споделяйте ако знаете нещо не бъдете стиснати

страница 3 от 6

< 1 2 3 4 5 6 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 60 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти